Jeg har kun haft gode oplevelser! Alle, jeg har vÊret i kontakt med, har vÊret utrolig venlige og imÞdekommende, og man fÞler sig virkelig godt behandlet. Deres faglige viden er i top, og de t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super dygtige og meget kompetente. En fornyelig episode, hvor jeg kun har ros tilovers. En af mine hunde havde vÊret pÃ¥ operations bordet og alt var gÃ¥et godt og hun kom hjem samme eftermiddag. Da... ãã£ãšèŠã
Jeg er dybt rystet, chokeret og rystet i min grundvold. 5200 kr. for behandling en byld i ansigt pÃ¥ en kat.. ð³ð³ð³ En konsultation dagen fÞr for at konstatere, det vi allerede havde fastslÃ¥et... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt Ringe dyrehospital i omkring 4 Ã¥r, vi skiftede til Ringe efter dÃ¥rlige erfaringer med 2 andre dyrelÊger .. Det er et valg vi aldrig har fortrudt.. Alle dyrelÊger i klinikken er yder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Klik på billedet for at se billeder fra klinikken.  DyrehospitalGodkendt af Den danske DyrelÊgeforening
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service. Manglede dog lidt rådgivning i forhold til hvad vi kunne forvente når vores hund kom hjem efter bedÞvelse.
Super god service i er dygtige ogâŠ
Super god service i er dygtige og grundig og tager tid til os
Fremragende undersÞgelse og behandlingâŠ
Fremragende undersÞgelse og behandling af min dejlige hund
Som altid er alt 100%.
Som altid er alt 100%.
Venlig personale og rigtig god service / behandling af hunden.
generelt meget tilfreds
generelt meget tilfreds, fin kunde service og fin behandling af dyr
God oplevelse
Super professionelle folk på klinikken . Rar behandling , og min hund fÞler sig meget tryg .
En meget positiv oplevelse at fÃ¥ minâŠ
En meget positiv oplevelse at få min hund behandlet mod hans Þjenlidelse
Super sted at fÃ¥r styr pÃ¥ det bedsteâŠ
Super sted at får styr på det bedste parringstidspunkt for min tÊve. Meget professionelt og servicemindet
Rigtig dårlig oplevelse - ALDRIG anbefaler denne dyrehospital
Vi havde den bedste kat, man Þnsker sig, som vi desvÊrre mistet den 24.december 2019.
Jeg skriver denne historie for at andre ved, at dyrehospitalet tÊnker kun på penge, men ikke på dyr.
Min kat fik helthed i en af de bageste bene, hvor jeg har kÞrt ham til dyreklinkken. DyrelÊgen Ulrik sagde, at min kat har forkert springet fra sofaen. Vi fik smertestillende medicin, vi skal tage i en uge.
Efter en uge kommer der ikke forbedring, så kÞrer jeg igen til klinikken, da katten kan ikke stå på begge bagbenene. Vi fik antibiotika samt kortikosteroider. DyrelÊgen sagde at det er nervbetÊndelse. Efter 4 dage han fik det vÊrre, så kan han ikke stå, men ligger bare.
Efter en uge, da jeg var ikke hjemme, min kÊreste kÞrte katten igen til klinikken. DyrelÊgen Niels Hofman ringede og pressede mig at aflive katten. Jeg sagde nej, men han har kontaktet mig flere gange for at fÃ¥ âjaâ til aflivning af katten. Jeg sagde ânejâ og er meget glÊd, fordi jeg var sammen med min mis i de sidste minutter af hans liv.
Regningen på alle besÞg ved dette forlÞb kostede os nÊsten 5.000 uden den rigtige diagnose. Og de vil gerne have ekstra ca. 800 for aflivning.
Jeg kan ikke bare forstå, hvordan person som Niels Hofman kan vÊre dyrelÊge, hvor han har ikke noget medlidenhed og forståelse for at kÊledyr er en medlem af familie???
Det er skammende at have dyrelÊger, som ham. Aldrig giver jeres kÊledyr til ham. Han kan kun aflive dyr men ikke behandle sygdomme.
Pas på jeres kÊledyr og tÊnk over til hvilke dyrelÊger I giver jeres elskede dyr.
Jeg savner min lille mis meget og mener, at det er dyreklinikkens skyld i min kattens dÞd.
De er fuldstÊndig uprofessionelle!!!!
En helt igennem elendig behandling.
En helt igennem elendig behandling samt opfÞlgning.
Susanne Kaarsholm og Ulrik Schousboe har uden samtykke foretaget kejsersnit på min tÊve uden fÞrst at foretage den ellers aftalte vestimulerende behandling.
Aftalen var klokkeklar at min tÊve skulle forsÞges igangsÊttes med vefremmende middel, da dyrlÊgerne gik ind i et andet lokale med min hund.
Ca. 15 minutter senere blev jeg kaldt ind og så min tÊve ligge med åben bug på operationsbordet.
Susanne Kaarsholm foreslog et par gange i lÞbet af dagen en undersÞgelse af min hund, hvorefter hun hver gang i ord konkluderede, at min tÊve ikke var så langt fremme, som Susanne Kaarsholm fÞrst havde antaget og at hunden var glad, energisk og frisk.
Det til trods blev kejsersnit uden videre fortaget.
Efter endt kejsersnit fortÊller Susanne Kaarsholm mig to gange, at alt tydede på, at min tÊve formodentligt ville have fÞdt under normale omstÊndigheder dagen efter.
Dertil prÊsenteres jeg for en samlet regning pÃ¥ knapt kr. 20.000,- samt en lang rÊkke undvigende forklaringer fra bÃ¥de Susanne Kaarsholm og Ulrik Schousboe â men ingen forklaring pÃ¥ hvorfor vestimulerende behandling ikke blev forsÞgt fÞr kejsersnit.
Jeg kan på ingen måde anbefale anvendelse af Ringe Dyrehospital.
Super professionelle
Super dygtige dyrlÊger, vi bruger dem fast til vores kanin og nyder at komme der, personalet er kompetente og man er ikke bange for at spÞrge, for de er altid klar med et svar! 5 store stjerner herfra
Fantastisk til kaniner â€ïž
De er så gode og hjÊlpsomme, har vÊret der et par gange med mine kaniner og Ulrik er bare super til dem :)
Priserne kan godt virke lidt pebrede men til gengÊld har de styr på tingene og er bare super sÞde og hjÊlpsomme :)
Ekstrem og uforskammet faktura
Fik en regning på 4500,- uden at vÊre informeret, det skriver de ellers på deres hjemmeside at de altid gÞr. Har valgt at bruge en DyrelÊge, som er sober ift. Udskrivning af regninger
Dejlige mennesker
Der husker mig og mit dyr. De har altid vÊret meget kompetente og sÞde både når jeg kommer med min hund, min kat eller jeg har brug for hjÊlp til en af hestene. De er fair i priser og hvad der kan betale sig og ikke. Kan klart anbefales. :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã