e-klok.se レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Beställde en värmepump för ca 3 veckor sedan, den har fortfarande inte dykt upp. 5-7 dagar skulle det ta!? (Uppdatering) Efter en del efterforskning visar det sig att det är transportbolaget... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mycket smidigt o lätt. Beställde på måndag och på torsdag fanns värmepumpen att avhämta på Schenkers terminal. Fick sedan värmepumpen installerad på tisdagen veckan därpå. Pumpen som så går mycket tys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inköp av luftvärmepump inklusive montering. Elanslutning och genomföring genom vägg hade jag förberett innan installationen. Pumpen är nu på plats precis där jag ville ha den och den levererar vär... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Köpte en luftrenare på utförsäljningsrea av ej utlösta varor. De rekommenderade ej den dyra varianten utan ansåg att den billigare helt fyllde mina behov, Mycket nöjd med "Bäst i test" luftrenaren til... もっと見る

企業情報

1. エアコン販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

e-klok.se - Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nätet. Vi säljer det mesta inom inomhusklimat såsom luftvärmepumpar, luftfuktare, ventilation, AC, avfuktare, luftrenare, solpaneler, poolvärmepumpar, fläktkonvektorer och elmätare. Vi säljer också tjänster såsom installation och service av luftvärmepump.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Detta företag har misslyckats med…

Detta företag har misslyckats med leverans vid 3 tillfällen varpå jag avbokade avtalet, vilket bekräftades av deras kundtjänst. Idag typ två månader efter tänkt leverans kommer ett inkassoföreläggande från Intrum Inkasso. Tur att man har all dokumentation kvar och skäms Intrum som inte bryr sig om källkontroll. Passa er för eklok som är ett pajasföretag.

2021年7月2日

Funkade jättebra

2020年8月7日

e-klok.se からの回答

Hej Hacke! Vad kul att höra att du är nöjd.

Önskar dig en trevlig dag :)

Infravärmare

Toppen firma, bra support och snabb leverans. Bra produkt, motsvarade mina förväntningar.

2020年7月20日

e-klok.se からの回答

Hej Mariana! Tusen tack för ditt omdöme.
Det uppskattas alltid med positiv feedback.

Vilka hjältar

Vilka hjältar, bra service och återkoppling trots att de har massor att göra, stort tack till Robert för walking the extra mile!

2020年6月23日

e-klok.se からの回答

Tusen tack för dina fina ord Joakim, Robert är jätteglad att han kunde hjälpa dig.

Önskar dig en trevlig dag!

Galet långsam kundservice

Galet långsam kundservice - från dess att jag skickade min fråga via kontaktformuläret tills dess att dom återkom jag har både hunnit beställa och få installerat ny luftvärmepump från en annan aktör.
Som svar på e-Kloks återkoppling; det tog 11 kalenderdagar från min första kontakt till jag fick återkoppling med ett frågebatteri att besvara...
Och under den tiden hittade jag en annan aktör som nu har installerat en pump!

2020年5月13日

e-klok.se からの回答

Hej Johnny! Jag ser här att vi svarade dig 4 arbetsdagar efter att du hade fyllt i kontaktformuläret. Detta är förstås inte optimalt, men om du lyckades köpa en pump och få den installerad på 4 arbetsdagar så kan jag inte mer än gratulera, det är väldigt snabbt! :)

5つ星のうち5の評価

Bra priser och snabba leveranser är vad…

Bra priser och snabba leveranser är vad man behöver.
Om det strular lite på kontoren så tar man ansvar även för det.

2020年2月20日

e-klok.se からの回答

Hej Sven! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Ha en bra dag!

Hemska - 5 års garanti en ren bluff

Detta är ett hemskt bolag som tar alla chanser de kan få att inte ta ansvar. Deras 5-årsgaranti är en bluff.

2017-10-30 installerades två luftvärmepumpar från Mitsubishi i en villa. Installatören - som kom från Kylslaget - stressade verkligen i arbetet, material for åt alla håll i ivern, han hade svårt att hitta nollan i proppskåpet, och ingen städning ingick. Resultatet blev brukbart - vissa pumpdelar sitter inte helt rakt exempelvis.

Men Wi-Fi-dosorna vägrade han installera och när E-klok tillfrågades vägrade de också. Vi fick installera dem själva vilket innebar uppskruvning av apparaterna med risk för att komma i kontakt med strömförande ledningar.

2019-10-02 gick den ena pumpen sönder, den betedde sig som om den var strömlös. E-klok kontaktades som kontaktade Kylslaget för felsökning. Eftersom vi hade 5 års garanti från inköpet kände vi oss trygga - vilket skulle visa sig vara en falsk trygghet.

2019-10-15 felsökte Kylslaget pumpen. Installatören mätte lite här och var men begrep inte felet och krävde att få beställa alla kretskort i maskinen. Flera månader efter detta besök efter att vi hört oss för har vi insett att en kvalitetsinstallatör borde ha kommit fram till felet direkt vid detta besök.

2019-10-28 hävdade E-klok att felet orsakats av överspänning och 5-årsgarantin var ogiltig, trots att felsökningen inte var avslutad - installatören visste ju inte vad som var fel.

2019-10-30 insåg E-klok att leverantören Mitsubishi blandat ihop ärenden, nya kretskort beställdes.

2019-12-04 kom Kylslaget med de nya kretskorten och började byta dem. Han trampade på det kort han bytt bort - som mycket väl kunde ha varit helt. När han bytt kretskortet i innerdelen och testade kortslöts det bytta kretskortet, en vit spole i nedre hörnet smalt.

Strömmen bröts och installatören satte igång att ansluta en kabel i taget och därefter låta strömmen kopplas på efter varje inkoppling. Han fann att kretskortet kortslöts när innerdelens motor kopplades till kortet.

Felet verkade ligga i innerdelens motor och ny sådan samt nytt kretskort till innerdelen skulle beställas då han bränt upp det nyss monterade.

2019-12-20 hävdar återförsäljaren återigen att felet orsakats av överspänning och vägrar ta garantiansvaret - trots Kylslagets upptäckt med elmotorn. De citerar ett svar från installationsbolaget som ej överensstämmer med installatörens upptäckt och listar komponenter de tror - men inte vet är fel. Installatören skickade dessutom en faktura på det första besöket.

Vid det här laget insåg vi att E-klok inte skulle lösa detta och vi tog in en annan installatör som fick genomföra reparationen. Att reda ut huruvida det var överspänning eller ej var svårt.

Att lösa detta fel tog 4½ månad - nästan hela vintern - och E-klok har varit allt annat än behjälpliga. Så här ska det inte gå till. Lär av vårt misstag och välj en annan återförsäljare där garantin gäller och där de sänder ut seriösa installatörer.

2020年2月18日

Hej Robert,

Den information som vi fick av Kylslaget, var att det som gjorde att pumpen inte fungerade berodde på ett åsknedslag. När vi då frågade Mitsubishi om detta skulle täckas av garantin, fick vi ett nej till svar. Detta för att skador orsakade av naturens krafter (det som kallas yttre omständigheter) inte går på garantin. Man behöver då kontakta sitt försäkringsbolag, som vi bad dig göra.

Så all information som vi har delgivit dig, är den information som vi har fått från antingen Kylslaget eller Mitsubishi.

Vi ber om ursäkt att det i slutändan inte blev bra, och att du är missnöjd. Kontakta oss gärna på info@e-klok.se så vi kan ordna upp det som skett, förhoppningsvis på ett bra sätt för båda parter.

Mvh

5つ星のうち5の評価

Bra service och snabb leverans

Bra service och grymt snabbt leverans av friskluftsventil.

Beställde klocka 13.00 ungefär och fick varan dagen efter!

Bra Kundserive :)

2020年2月14日

e-klok.se からの回答

Hej Mattias vad kul att du är nöjd med ditt köp! :)

Ha en toppen dag!

5つ星のうち1の評価

Det sämsta bemötande jag har upplevt

Det sämsta bemötande jag har upplevt! Firman som var här för en rengöringsservice av vår luftvärmepump hade aldrig tidigare arbetat med mitt märke och lyckades dessutom att bryta av en luftstyrningsvinge i pumpen. Det tog två och en halv månad innan jag själv fick byta denna reservdel, efter påminnelse efter påminnelse.
Se upp för dessa leverantörer!

2020年2月6日

Hej Göran!
Vi ber hemskt mycket om ursäkt att det vart så fel vid din rengöringsservice. Det stämmer att installatören i fråga inte hade jobbat med Toshiba förut, men installatörer behöver vanligtvis inte ha jobbat med en viss tillverkare för att kunna utföra en rengöringsservice.

Dock så lyckades han som du säger att ha sönder luftstyrningsvingen, och detta ber vi självklart om ursäkt för, det bör aldrig hända. Problemet därefter var att Toshiba inte hade just den reservdelen på lager, och vi fick vänta väldigt länge på att få hit den, för att sedan skicka den till dig.

Vi är verkligen ledsna över att du fick vänta så länge på den. Vi kommer självklart att se över våra rutiner med installatörerna och se till att vi är bättre förberedda ifall sådana här situationer dyker upp igen.

Kontakta oss gärna om du har några som helst funderingar!

Perfect

Perfect alltid igen

2020年1月28日

e-klok.se からの回答

Kul att du är nöjd med ditt köp :)

Ha en toppen dag!

Bra. bra

Mycket bra luftrenare!!!

2020年1月22日

e-klok.se からの回答

Vad roligt att höra Janne!

Ha en trevlig dag,
Mvh e-klok.se