e-klok.se レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Beställde en värmepump för ca 3 veckor sedan, den har fortfarande inte dykt upp. 5-7 dagar skulle det ta!? (Uppdatering) Efter en del efterforskning visar det sig att det är transportbolaget... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mycket smidigt o lätt. Beställde på måndag och på torsdag fanns värmepumpen att avhämta på Schenkers terminal. Fick sedan värmepumpen installerad på tisdagen veckan därpå. Pumpen som så går mycket tys... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inköp av luftvärmepump inklusive montering. Elanslutning och genomföring genom vägg hade jag förberett innan installationen. Pumpen är nu på plats precis där jag ville ha den och den levererar vär... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Köpte en luftrenare på utförsäljningsrea av ej utlösta varor. De rekommenderade ej den dyra varianten utan ansåg att den billigare helt fyllde mina behov, Mycket nöjd med "Bäst i test" luftrenaren til... もっと見る

企業情報

1. エアコン販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

e-klok.se - Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nätet. Vi säljer det mesta inom inomhusklimat såsom luftvärmepumpar, luftfuktare, ventilation, AC, avfuktare, luftrenare, solpaneler, poolvärmepumpar, fläktkonvektorer och elmätare. Vi säljer också tjänster såsom installation och service av luftvärmepump.

優良

Bra......

Är nöjd med allt

2020年1月22日

e-klok.se からの回答

Härligt att höra Christian!

Ha det fint,
Mvh e-klok.se

5つ星のうち3の評価

Fakturaproblem

Tog papperfaktura, ingen faktura kom. Men påminnelsen kom fram såklart med en extra avgift. Otroligt oseriöst förfarande för att lura folk på pengar genom att skrämmas med påminnelser på fakturor som aldrig funnits.

Efter kontakt med e-klok så löste det sig bra, påminnelseavgiften betalades tillbaka till mig.

2020年1月22日

Hej Carl,

Vad bra att du hörde av dig så att vi kunde åtgärda detta. Det blev som jag förklarade via e-mail något fel med fakturan från Avarda, eftersom pappersfaktura inte finns som alternativ. Men du borde definitivt ha fått fakturan på din e-mail.

Toppen att vi lyckades lösa det dock, och du kommer givetvis att bli återbetald hela påminnelseavgiften av Avarda.

Har du några som helst frågor så finns vi som vanligt på mailen och telefonen! Ha en trevlig dag Carl, och ursäkta besväret!

5つ星のうち5の評価

Inköp av luftvärmepump inklusive montering.

Pumpen är nu på plats precis där jag ville ha den och den levererar värme som den ska. Snygg installation utan något att anmärka på.

2020年1月8日

e-klok.se からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd Micke! Tack för ditt omdöme.

5つ星のうち5の評価

Fick ingen Värmepump! (Jo nu har jag fått den)

(Uppdatering)

Efter en del efterforskning visar det sig att det är transportbolaget som ”glömt mig”, så ingen skugga faller på e-klok.

Bra och snabb service från e-klok så fort det uppdagades att jag hade problem med leveransen.

2019年12月6日

e-klok.se からの回答

Hej Fredrik, vi beklagar att du har fått vänta så länge! Värmepumpen lämnade vårt lager dagen efter att du lade beställningen och var redo att hämtas ut på terminalen i Halmstad dagen därpå.
Självklart ska Schenker avisera dig så fort produkten är redo att hämtas ut, och vi har kontaktat Schenker och inväntar svar på varför dom inte har aviserat dig.

Vanligtvis så skickar Schenker automatiskt ut en avisering när produkten har kommit fram, och eftersom produkten var framme på terminalen 2 dagar efter att du lade beställningen så antog vi att du hade hämtat ut din värmepump för länge sedan.

Vi återkommer till dig när vi får ett svar från Schenker i detta ärende.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att du har fått vänta, och har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Bra service!

Inget att anmärka. Köpet gick väldigt smidigt. Och produkten levererar! Mycket nöjd!

2019年11月29日

Hej Katharina!

Tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är mycket nöjd!

Snabb leverans.

Hej Lennart,

Tack för ditt omdöme, härligt att höra att leveranserna fungerar bra!

Trevlig dag!

Ett mycket bra val

Hej Karl Evert!

Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att vi är ett bra val!

Snabbt och billigt

Hej Amanda!

Tack för ditt omdöme!

Önskar dig en trevlig dag!

Bra pris

2019年11月24日

Hej Leif Göran!

Tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd med våra leveranser och priser!

Kanon

Kanon bra service

2019年11月22日

Hej Kaj!

Tack för ditt omdöme, och vad roligt att höra att du är nöjd med vår service!

Önskar dig en trevlig dag!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, inga konstigheter.
Jag är väldigt nöjd

2019年11月14日

Hej Åke,

Tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd!

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Luftrenare Coway Storm 1516D

Vi köpte luftrenaren Coway Storm 1516D luftrenare från e-klok. Väldigt nöjd med luftrenare. Den är tyst, luften är renare, smidig panel på renaren.
Personalen på e-klok är verkligen serviceminded.

2019年11月6日

e-klok.se からの回答

Hej! Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och med luftrenaren.

5つ星のうち5の評価

Väldigt glad över vår luftrenare

Väldigt glad över vår luftrenare! Fungerar jättebra, ingen doft av matos eller unken lukt kvar i vår villa. Köpet och leveransen gick också lätt och smidigt!

2019年10月31日

e-klok.se からの回答

Hej Cecilia! Vad roligt att höra att du är nöjd och att din luftrenare och att köpet gick smidigt.

5つ星のうち5の評価

Fick snabba svar vid frågor och mycket…

Fick snabba svar vid frågor och mycket bra service. Även snabb leverans och montage.

2019年10月24日

e-klok.se からの回答

Hej Eric! Roligt att höra att du är nöjd med allt. Det är bara höra av dig om du har ytterligare frågor.

Ha en fin dag!

2019年10月21日

Hej Kristian,

Tack för ditt omdöme, roligt att höra om snabba leveranser!

Bra service

Bra service, snabba, effektiva

2019年10月18日

Hej Heli,

Tack för ditt omdöme, roligt att höra att du gillar vår service!

5つ星のうち4の評価

bra kyla

bra kyla i rummet

2019年10月3日

Hej DZ,

Tack för ditt omdöme, kul att du är nöjd med kylan!

Ha en fortsatt bra dag!

super

Detta är andra gången jag handlar från e-klok och är hur nöjd som som helst. Bra produkter kunnig personal.

2019年10月2日

Hej Malin,

Tack för ditt omdöme! Härligt att du gillar e-klok.se, det värmer!

Varma hälsningar

Bra service

Bra service snabb leverans.

2019年9月29日

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme! Vad trevligt att höra att du är nöjd med vår service och leverans!

Önskar dig en fortsatt trevlig dag

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。