レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Makkelijke overstap, groene energie, dynamisch contract. Allemaal goede punten, waarom ik dan toch niet vijf sterren geef, is omdat de facturen die ik voor verschillende adressen had, niet helemaal du... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ik vind de rekeningen heel onduidelijk, en ook de voorschotbedragen. Waarom niet gewoon achteraf betalen als je te weinig hebt betaald. Ik vind het niet echt inzichtelijk. Ik overweeg om over te stapp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ben al jaren klant bij easyEnergy. Wij hebben dynamisch contract voor elektriciteit sinds 2019. Het kost wat moeite om al de verschillende opslagen te begrijpen die bovenop de (kwartier)beursprijs kom... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Sinds ik hoorde van het bestaan van dynamische contracten ben ik al overgestapt op Easy Energy en dat is nu dus al een flink aantal jaren. Dit omdat je in mijn ogen nooit minder kunt betalen voor je... もっと見る

企業情報

1. エネルギー提供業者
  2. 電力会社
  3. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

In 2017 waren wij de eerste die dynamische energie naar de Nederlandse consumentenmarkt brachten. Gewoon als Nederlands bedrijf, maar wel met de eigenzinnigheid van de easy group achter ons. Nu hebben we jaren ervaring en werken we met een klein team knoerthard om te zorgen dat jouw besparing bijdraagt aan een betaalbare energietransitie. Hoe? Easy: als jij meer gebruikt als het goedkoper is en minder als het duur is bespaar je én in je portemonnee én stoten we met zijn allen ook nog minder CO2 uit; een win-win. Dus gebruik die slimme meter waar hij voor bedoeld is.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Prijzen zijn oprecht.

Prijzen zijn oprecht, wel een voorschot betalen maar dat is bij andere energie maatschappijen ook. Kan nu goed op de prijs letten. Inderdaad contact maken is moeilijk. Maar dat geld ook bij andere maatschappijen. Kwam ik ook niet door. Moet nog steeds van Essent een goede afrekening krijgen. Maar daar hoor je ook niets meer van . Ik ben zeer tevreden .

2022年12月27日
5つ星のうち1の評価

Do not trust even their official emails

After I moved my house, I moved my contract as well with easyEnergy. They confirmed my new address and start date by an official email, but after one month, I got a call from Enexis which says that I don't have a contract with a service provider and my gas and electricity will be cut. When I got in contact with easyenergy, they told me that my transfer has been started but not finalized due to a mistake on their side. Also since they did not start the contract on time, I could not get my 190 euros government contribution. Again I got into contact and explained to them with evidence that I have done nothing wrong and it was their mistake. After many emails back and forward, they have accepted their mistake but they said that they will not compensate 190 euros.

So in short, do not trust easyenergy, even if you have something written, they can deny it tomorrow, they can make you lose money and they don't care at all. Even though they are the cheapest energy company, they have the worst customer service and accountability at the same time.

If some easyenergy management wants to review that topic, they can check ticket number 68032 and 73021, all the evidence are also there.

2022年12月22日
5つ星のうち4の評価

Uiteindelijk de beste prijs, maar ...

Uiteindelijk heb je de beste prijs; MAAR: ze moeten echt hele grote verbeteringen doorvoeren in het bepalen van het voorschot. Want ze maken volop reclame met "bij ons betaal je voor wat je echt verbruikt" maar ik heb nog nooit ZO'N ENORM VERSCHIL meegemaakt in voorschot vs. daadwerkelijk verbruik. Dit komt o.a. omdat ze - zonder enige communicatie daarover vooraf - uitgaan van lineair verbruik (dus geschat jaarverbruik delen door 12 voor bepalen maandverbruik voor voorschot) wat natuurlijk in de praktijk niemand heeft en dan bovendien initieel ook nog automatisch uitgaan van je verbruik van afgelopen jaar; terwijl iedereen nu natuurlijk de nodige maatregelen heeft getroffen om minder te verbruiken.
In de praktijk betekende dit voor ons dat we ineens een voorschot factuur kregen van ruim 1200 euro; terwijl het werkelijke verbruik over die maand achteraf nog geen 100 euro was...
Paar mailtjes over gestuurd maar daarop kwam alleen een algemene reply.
Enfin; het teveel betaalde houd je natuurlijk gewoon aan als saldo dus 2 maanden verder is ons voorschot ineens 0 geworden. De schatting qua verbruik voor komende periode wordt ook steeds accurater naarmate ze meerdere maanden daadwerkelijk verbruik hebben geregistreerd. Dus uiteindelijk komt het allemaal wel goed. En dan is het lekker dat je gelijk profiteert van dalende gasprijzen; zoals eind oktober (onder de 50 cent).
Maar dit is niet voor mensen die niet tegen stress kunnen :-)

2022年12月14日
5つ星のうち1の評価

Geen contact met klantenservice na verkeerde facturen

Geen contact mogelijk met de klantenservice, alleen per mail en die wordt niet beantwoord. Na ook nog eens een foutieve eerste factuur van een volledige maand (over de eerste maand van 4 dagen kreeg ik een afrekening van een paar honderd euro) bleef reactie ook uit. Incasso daarom gestorneerd en contract opgezegd. Ook op reacties op betalingsherinneringen en berichten achtergelaten op de pagina voor betalingsregelingen geen enkele reactie. We zien het wel met de eindafrekening.

2022年12月4日
5つ星のうち5の評価

Easy Energy is Nr.1 de Goedkoopste…

Easy Energy is Nr.1 de Goedkoopste Allertijden .
Oktober begonnen 18 euro verbruikt aan stroom. November ietsje duurder vanwege meer mijn 2 elektrische kachel gebruikt nu 32 euro. Spotgoedkoop en per uur jawel per uur ..de beurs prijzen gewoon zonder winst voor de maatschappij. Super!!!! Bijna echt bijna altijd onder het plafond van gas en stroom. Zou zeggen DOEN!

2022年11月29日

Zeer slechte klantservice

Zeer slechte klantservice. Al na 1 maand onterechte achterstand dreigen ze al met afsluiten. Telefonisch niet bereikbaar (geen nummer) en op aangetekende email wordt niet gereageerd. Waardeloos!!! We zijn overgestapt.

2022年11月25日
5つ星のうち5の評価

Ik begrijp niet wat iedereen moeilijk…

Ik begrijp niet wat iedereen moeilijk doet. Ze schatten vooraf in wat het wordt en de maand erna wordt het verschil verrekent. Het vraagt wel wat op en aftrekken om de logica te begrijpen maar het is geen rocket science. Daarnaast moet je zelf ook opletten op je gebruik het is immers ook variabel uur tarief tegen wat het soms lastig is te begrijpen wil je bewust zijn kan je de dagelijkse tarieven zien op hun website. Je kan begrijpen dat in de ochtend en avond stroom duurder is. Sterker nog het komt voor dat je rond 10 uur of rond 2 uur gratis stroom hebt in de zomer doordat stroom niet opgeslagen kan worden. Kort gezegd over de 4 jaar dat ik bij easyenergie zit ben ik een heel stuk goedkoper uit. Zeker als ik hoor wat mensen moeten betalen bij grote partijen die je binnenhalen met lokkertjes die je uiteindelijk ook zelf betaald. En een vaste prijs is het risico bij de leverancier leggen en daar zit het verdien model in. En tegenwoordig krijg je nergens vast contract dus ligt het risico bij je raad het al…. Jouw. Geen energie leverancier die nu durft te ondernemen want er zit teveel risico aan. Voor mij 3 jaar goedkoop en helaas nu deur maar ach wie heeft het probleem niet die geen vast contract meer heeft.

2022年11月23日

Contractaanvraag: geen reactie na ruim 30 dagen

30 dagen geleden een aanvraag gedaan voor een contract. (15 oktober 2022). 1 mail ontvangen met mijn accountgegevens en de belofte dat het contract zo spoedig mogelijk wordt toegestuurd. Nu nog steeds niets. Na het versturen van inmiddels 6 mails in de afgelopen dagen nog steeds geen reactie. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Ik zou hier niet instappen. Inmiddels is ANWB energie weer open voor nieuwe klanten (nee, ik heb geen aandelen maar het is een andere optie voor mensen die een dynamische prijzen willen). Daar heb je je contract binnen 5 minuten per mail binnen.

Ik zou zeggen, als je het niet aankunt, neem dan geen nieuwe klanten aan.

2022年11月21日
5つ星のうち1の評価

Opzich leek het mij een aantrekkelijk…

Opzich leek het mij een aantrekkelijk aanbod maar ik heb mijn bedenktijd van 14 dagen gebruikt om alles weer te annuleren omdat ik wel zeer slechte recensies op het internet las. Vragen aan klantenservice hierover werden niet beantwoord en het annuleren ging met trage responstijden. Uiteindelijk de bevestiging gehad.
Maar daarna kreeg ik nog wel een automatische incasso, gelijk gestorneerd, en opeens was er een snelle communicatie. Maar ik ben geen klant dus gevraagd op basis waarvan ze geld van mijn rekening willen halen. Ik wacht nog op antwoord…..

2022年11月8日
5つ星のうち1の評価

Ik sluit me aan bij alle ellende…

Ik sluit me aan bij alle ellende verhalen!!!! Vreselijk slechte
geen communicatie en wel steeds voorschotten afschrijven de laatste €899.50 ( we zijn normale gebruikers,)voor gas!! terwijl ik het contract op tijd opgezegd heb! Nu een aangetekende brief naar het kantoor misschien krijgen we dan wel contact.

2022年11月15日

1 ster is nog te veel voor deze ballentent

1 ster is nog te veel. Ze rekenen 3-6 keer het daadwerkelijke verbruik aan voorschot. Daarover klagen heeft geen enkele zin, verrekenen doen ze voor het gemak even over 2-3 maanden. Als ik hun zin gevolgd had, had ik op dit moment 10k tegoed gehad (niet overdreven) van EasyEnergy.

Ik was prima tevreden tot de prijzen extreem begonnen te stijgen in juni. Ze gebruiken consumenten als bank door je idiote voorschotten te laten betalen (zelfs als je het bij lange na niet verbruikt) en hebben schijt aan als je vraagt van hallo kan dat even op een normaler niveau. Op dit moment krijg ik nog zo'n 4000 euro van ze en ben ik overgestapt naar een andere leverancier waar ik 1/5 van hun voorschot ga betalen. Iets wat prima reeel is gezien het verbruik.

Nu hopen dat ik vlot mn geld terug krijg, ik heb het vermoeden dat dat nog wel eens een lang verhaal kon gaan worden. Klantenservice kennen ze eigenlijk niet bij EasyEnergy. Heb al 3 mails gestuurd over de factuur die niet beantwoord worden. Dan maar stoppen met betalen, dan komen ze vanzelf wel in de lucht.

2022年11月14日

Foutieve facturen

Helaas foutieve facturen, niet nakomen van afspraken t.a.v. Crediteringen. Ze schrijven heel makkelijk geld af maar crediteren tot op heden niet!! Ze komen de gemaakte afspraken niet na! Communicatie alleen via de mail en pas na een week of 2 antwoord.

Mooi concept maar in de praktijk teleurstellend, geen vertrouwen meer in.

2022年11月10日
5つ星のうち1の評価

Zeer slecht, geen communicatie mogelijk

Zeer slecht, je kan alleen mailen en een contactformulier invullen. Telefonisch niet bereikbaar. Verkeerde contract ontvangen, reageren niet op mail. (3 weken verder) terwijl dit het enige communicatie middel is. Wij gaan terug naar onze oude leverancier, die je wel gewoon kan bellen.

2022年10月27日

Trustpilot エクスペリエンス