ebuy24.dk レビュヌ

4,040
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet. PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og prÊcist. MÞblerne; det runde Tokyo spisebord i rÞget eg,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsend... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos os finder du mÞbler til alle slags behov. Det kunne vÊre spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skÊnke, tv mÞbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du Þnsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste Þer). Ved spÞrgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil vÊre dig behjÊlpelig. Vi glÊder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

圓該䌁業による蚘述

Sikker E-handel
En af Danmarks stÞrste mÞbelwebshops. E-mÊrket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjÊlpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

優良

(4,040)

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Manglende fronter og låger

Hvis jeg snart kan modtage de manglende fronter og låger til den indkÞbte skÊnk, vil jeg da vÊre ganske tilfreds med at handle hos Ebuy 24.

Hej Jette,

Tak for anmeldelsen. Kan se du er i dialog med kundeservice, som helt sikkert får lÞst din sag indenfor ganske kort tid. Hav en fantastisk dag.

Hilsen - Daniel Ebuy24

Helt ok

Ingen problemer

Hej Benny,

Tusind tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐. Det gÞr os glad, at hÞre, at du er tilfreds med din bestilling.

Hurtigt og god information

Hurtigt og god information

Hej Susanne,

Daniel - Ebuy24

Alt er gået som det skulle

Alt er gået som det skulle, jeg er glad.

Hej Mette,

Daniel - Ebuy24

Det var nemt og bestille

Det var nemt og bestille, produktet er i god stand og det kommer hurtigt frem.

Hej Lykke,

Fik nogle flotte mÞbler

Fik nogle flotte mÞbler. Hurtig levering. Blev lovet levering mellem kl 9 og 13. Kl 8.50 havde chauffÞren hjulpet mig med at få mÞblerne bakset ind i elevatoren

Hej Peter,

Hurtig levering.😊

Hej Annette,

Daniel - Ebuy24

NÃ¥r kommoden er samlet kan man ikke se

Når kommoden er samlet kan man ikke se at den for ca 98% er lavet af mdf trÊ, men det er ikke det som stå i kommodens spec. der står den er af massiv fyrretrÊ det var årsagen til jeg kÞbte den, men da det er alt for besvÊrligt og dyrt at sende den retur beholder jeg den, men er ret skuffet

2025幎3月18日

Hej Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du fÞler dig skuffet over materialet på kommoden og forstår fuldt ud din frustration, hvis produktbeskrivelsen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores intention, og vi tager din feedback meget seriÞst.

Vi vil gerne undersÞge sagen nÊrmere og sikre, at produktbeskrivelsen er korrekt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tak igen for din Êrlige feedback – den hjÊlper os med at blive bedre.

FUP, FUSK & SVINDEL

Fusk og fup firma !

Jeg fik en Þdelagt billig kvalitet discount sofa leveret.

De nÊgter at hente den og returnere mine penge. Men mener 1000 kr var nok for en sofa der kostede mig over 4800 kr.

De skrev de ville sende mig mine penge !indenfor! 5 hverdage.

Mine penge var stadig ikke kommet, så jeg skrev igen. De lovede de ville komme dagen efter. Men er stadig ikke kommet !
& nu svare de ikke.

FUP, FUSK & SVINDEL

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Hej Jessica,

Vi er kede af at hÞre, at du stadig er utilfreds, og vi beklager, at sagen har vÊret frustrerende for dig.

Vi vil dog gerne prÊcisere, at vi har indgået en aftale med dig om en kompensation, skaden på sofaen er mindre og kan repareres.

Vi har også informeret dig om, at vi gerne ville hente sofaen og give fuld refundering, hvis den blev pakket forsvarligt i emballage, så fragtfirmaet kunne afhente den. Dette afviste du, og vi blev derfor enige om en kompensation i stedet.

OverfÞrslen blev gennemfÞrt indenfor 5 hverdage, og vi har sendt dig dokumentation og screenshot af bankoverfÞrslen.
Vi har svaret på dine henvendelser og gjort vores bedste for at lÞse sagen korrekt og efter aftale.

Vi forstår, at det kan vÊre frustrerende at vente, men når pengene er overfÞrt fra vores side, afhÊnger resten af banken.

Hurtig levering. Super flot kommode

2025幎3月10日

Hej Kate,

SkÊnk

Svarede til forventningen

2025幎3月5日

Hej Randi,

Tusind tak for de 4 ⭐⭐⭐⭐. Det gÞr os glad, at hÞre, at du er tilfreds med din bestilling.

Problemet var fragten

Problemet var fragten: Levere til den lovede dag (lykkedes fÞrst i 3. ForsÞg) og til den lovede tid (kom 1 1/2 t fÞr det aftalte tidsrum.

2025幎3月5日

Hej Helle,

Tak for din feedback – vi er kede af at hÞre, at din oplevelse med leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi beklager, at fragten fÞrst lykkedes på tredje forsÞg og at leveringen skete uden for det aftalte tidsrum. Vi forstår, hvor frustrerende det må have vÊret.

Vi tager dine oplevelser alvorligt og fÞlger op med vores fragtpartner for at sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Hvis du har yderligere input, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu engang tak for din tilbagemelding.

Marlies - Ebuy24

Dejlig hjemmeside i har man bestiller

Dejlig hjemmeside i har man bestiller på og hurtig levering , derfor 5 stjerner herfra .

2025幎3月3日

Hej Lisbeth,

Fint hele vejen igennem

2025幎2月26日

Hej Susanne,

Daniel - Ebuy24

Min vare havde en skade. Straks blev der sendt en ny. Det kalde jeg seriÞs service.

2025幎2月21日

Hej Lene,

Penny skÊnk

Hentede selv Penny skÊnken i Haderslev, sÞdt hjÊlpsom personale .SkÊnken blev samlet fÃ¥ dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udfÞrlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kÞrt igennem 💪
Super flot, elegant udsende som passede fantastisk til vores brug. Den Dansk kvalitet lever op til vores forventninger og ikke noget lavpris kÞb er tydelig at se/mÊrke👍

2025幎2月25日

Hej Mette,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Fint varer

2025幎2月19日

Hej Suchira,

Daniel - Ebuy24

Hurtig levering og leveret som lovet.

Hurtig levering - og produktet var forsvarligt pakket ind.

2025幎2月19日

Hej Judy,