ebuy24.dk レビュヌ

4,040
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet. PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og prÊcist. MÞblerne; det runde Tokyo spisebord i rÞget eg,... もっず芋る

Hentede selv Penny skÊnken i Haderslev, sÞdt hjÊlpsom personale .SkÊnken blev samlet fÃ¥ dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udfÞrlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kÞrt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsend... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos os finder du mÞbler til alle slags behov. Det kunne vÊre spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skÊnke, tv mÞbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du Þnsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste Þer). Ved spÞrgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil vÊre dig behjÊlpelig. Vi glÊder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

圓該䌁業による蚘述

Sikker E-handel
En af Danmarks stÞrste mÞbelwebshops. E-mÊrket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjÊlpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

優良

レビュヌを曞く

God kvalitet og billigt

2025幎4月16日

Hej Heidi,

Tusind tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐. Det gÞr os glad, at hÞre, at du er tilfreds med din bestilling.

KÞbte en sofabord inde

KÞbte en sofabord inde
Ved dem og de sagtens anbefales
Super gode priser men levering kunne godt vÊre en anelse hurtigere derfor kun fire store stjerner

2025幎4月11日

Hej Claus,

Tusind tak for de 4 ⭐⭐⭐⭐. Det gÞr os glad, at hÞre, at du er tilfreds med din bestilling.

Nem og hurtig betjening.skab

Det var en god oplevede

2025幎4月9日

Hej Hanne,

Daniel - Ebuy24

Der er nok en grund til at vi ikke må

Der er nok en grund til at vi ikke må stille varerne ude foran min dÞr det er fair nok, jeg var jo ikke hjemme men det er der også rigtig mange andre firmaer der gÞr. Tak for jer. Venlig hilsen Margit

2025幎4月2日

Hej Margit,

Daniel - Ebuy24

Jeg er meget tilfreds med min vare

Jeg er meget tilfreds med min vare. Bare synd det var 3 dage forsinket, men der blev fint skrevet besked. Tak

2025幎4月2日

Hej Joan,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder meget for os!

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din vare, selvom leveringen desvÊrre blev lidt forsinket. Vi gÞr vores bedste for at holde vores kunder opdateret undervejs, så det er rart at hÞre, at beskeden nåede frem.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen!

Venlig hilsen,
Marlies - Ebuy24

Vildledning ift levering.

Den 1/4 bestilte jeg et skoskab. Den 2/4 fik jeg en sms om at den ville blive leveret fredag den 4/4 og at jeg ville modtage en mail dagen forinden leveringen. Da jeg fredag formiddag ikke har fået nogen mail kontakter jeg firmaet i Haderslev. Jeg får besked på at det må vÊre en fejl da produktet slet ikke er på lager endnu. Det kommer i nÊste uge (15) så den vil komme fredag den 11/4 istedet - altså idag. Jeg modtog inden mail igår så ringer derfor igen til firmaet idag, for at hÞre hvornår det skab ankommer? Får endnu en uforstående medarbejder i rÞret som siger, det kan han ikke forstå jeg er blevet lovet, for der er simpelthen ikke nok biler til at kÞre med det, så jeg vil fÞrst modtage tirsdag i uge 17!!! Altså efter påske.
Jeg håber, at det er et ordentlig produkt, der lander hos mig 3 uger efter det er bestilt. Meget frustrerende som kunde at blive vildledt igen og igen. Mindste kompensation burde vÊre gratis fragt.

2025幎4月11日
自発的なレビュヌ

Hej Karina,

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse i forbindelse med leveringen af dit skoskab. Det er naturligvis langt fra den service, vi Þnsker at tilbyde, og vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende med de skiftende beskeder og manglende information.

Vi tager din feedback meget alvorligt og ser nÊrmere på forlÞbet internt, så vi kan sikre en bedre og mere tydelig kommunikation fremadrettet.

Vi håber, at du bliver glad for skoskabet, når det ankommer, og du er meget velkommen til at kontakte os, når du har modtaget det, hvis der fortsat skulle vÊre noget, vi kan hjÊlpe med.

Venlig hilsen,
Marlies - Ebuy24

Fint forlÞb

2025幎3月12日

Hej Lisa,

Perfekt

Bare kom som den oplyste om

Hej Annie,

Daniel - Ebuy24

HjÊlpen fra personalet var helt ok

Der var lidt problemer med en skade på det bord jeg havde, men det blev klaret fint af den medarbejder jeg talte med. Alt i alt en god handelsoplevelse

Hej Ole,

👌👌👌👌

Hej Tinna,

Skabet

Jeg bestilte et skab til mit badevÊrelse, og betalte. Skrev at det skulle helt op på 1ste sal. (Elevator) Fik efterfÞlgende at vide at det ikke kunne lade sig gÞre. Jeg forklarede , igen, at jeg som handicappet ikke kan bakse det op selv. Men der var ingen kÊre mor. Og så spurgte de endda ligesom undrende, om jegså ikke ville have skabet? De forstår åbenbart ikke dansk? Handler aldrig der mere!

2025幎4月4日
自発的なレビュヌ

ebuy24.dk からの回答

Hej, tak for din anmeldelse. Som det fremgår i vores salgs og leveringsbetingelser samt ordrebekrÊftelser, sker levering af vores vare til kantsten på en fastsat dag. Vi beklager at vi ikke kan tilbyde dig en anden leveringsform.

Daniel - ebuy24

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, hurtig handel og levering,som lovet.

Hej Kenneth,

Daniel - Ebuy24

Det gik som det skulle og varen var i

Det gik som det skulle og varen var i orden så alt ok

Hej Oskar,

Hej Jannie,

Daniel - Ebuy24

Rigtig fine havemÞbler og hurtig

Rigtig fine havemÞbler og hurtig levering

Hej Lone,

Daniel - Ebuy24

Jeg blev skuffet over kvaliteten i

Jeg blev skuffet over kvaliteten i forhold til prisen på det kÞbte skab. SÊrligt er jeg ked af at glaslågerne ikke lukker mere til, så jeg undgår for meget stÞv, der trÊnger ind, samt at hÊngslerne er noget billigt bras, igen i forhold til prisen.

2025幎3月24日

Hej inger
Tak for din anmeldelse, vi er kede af at hÞre, at varen ikke lever op til din forventning. Skulle der vÊre fejl og mangler, kontakt gerne vores kundeservice.
God sÞndag

Hilsen
Daniel - ebuy24

Sovesofaen Perugia

Har kÞbt sovesofaen Perugia, der dels er virkelig flot og man ligger så godt på den. Jeg havde desuden skrevet med jeres kundeservice fÞr det, der var meget venlig. Er meget glad og tilfreds for mit kÞb. Vil klart anbefale ebuy24!
Min eneste indsigelse er at det er Êrgeligt at man ikke kan bestille at ens mÞbel bliver båret ind i ens hjem, og jeg havde en del issues med 40 kg i en trappeopgang.

2025幎3月19日

Hej Livija,