䌁業情報

1. 顧客関係管理提䟛業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

The Efficy Group, located in 8 countries (Belgium, France, Netherlands, Luxembourg, Sweden, Denmark, Norway and Finland), is a major player in the CRM (Customer Relationship Management) market. With our wide range of software solutions, we have already attracted some 13,500 customers and more than 330,000 users. And we have no intention of stopping there! Our ambition? To become the #EuropeanCRMChampion.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Een opzegtermijn van 3 maanden

Een opzegtermijn van 3 maanden voorafgaand aan het einde van de contractduur en anders automatisch verlengen, is erg klantonvriendelijk maar goed voor de omzet van Efficy.

Reden van opzegging was de koppeling tussen MS en PV die niet langer werkte en ook Efficy niet aan de praat kreeg ondanks vele mails en een ruim kwartaal verder.

Teleurstellende ervaring.

2025幎5月5日

efficy からの回答

Hoi, bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ik ga dit bespreken met mijn collega’s en kom hier zo snel mogelijk op terug!

Oplichterij

Oplichterij. Van alles toezeggen, niets nakomen, alles werkt daar langs elkaar heen. Gewoon 2000 euro weggegooid!!!!!!

2024幎4月25日

efficy からの回答

Hoi Hennie, bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ik ga dit bespreken met mijn collega’s en kom hier zo snel mogelijk op terug!

Facturatie/finance niet op orde

Bedrijf verstuurde in 2022 en 2023 verkeerde facturen naar me. Ik heb ze meerdere malen een uitleg gestuurd. Telkens erop nieuw in verdiept, maar je krijgt ÃŒberhaupt geen reactie. Uiteindelijk ben ik een jaar geleden hierin erkend. Afgelopen weekend kon ik ineens niet meer in Tribe (onderdeel van Efficy) zonder vooraankondiging. Er zouden drie facturen openstaan volgens hen waarvan twee de oude facturen waren waarin zij hun fout al hadden erkend. Hiervoor kreeg ik opnieuw excuses aangeboden maar mijn account bleef geblokkeerd omdat de derde factuur nog open stond. Het ging om een factuur die ik nog niet had betaald omdat ik opnieuw meerdere keren aan had gegeven dat deze factuur niet zou kloppen. Hierop kreeg ik opnieuw geen enkele reactie. Tribe/Efficy heeft dus in al die tijd niets geleerd. Ze gooien je op een dag gewoon uit het systeem zonder te hebben gereageerd. Het is een systeem waar je absoluut niet zonder kunt, en dat weten ze. Ik vind het onbegrijpelijk dat je niet gewoon reageert als men iets niet begrijpt aan een factuur. Deze wordt dan gewoon betaald. Ik vind het bizar dat je, het account geblokkeerd durft te houden nadat je op de hoogte bent gesteld van deze fout. Er zal nog een schadeclaim volgen.

2025幎2月3日

Zeer Slechte bedrijf

Slechte uitleg en toezeggingen die niet zijn nagekomen, het systeem niet kunnen gebruiken. meer dan 1500 euro weggegooid, maar een tegemoetkoming zit er niet in!! als men lid wilt worden is alles mogelijk en leggen ze het allemaal heel makkelijk uit en niets is te gek of moeilijk, maar als je eenmaal lid bent kan er niets meer en gaat alles heel erg moeilijk, maar ik zie dat ik niet de enige ben met dit euvel. Dat vind ik dan nog het ergste, dat ze er niets van leren.

2024幎1月12日
5぀星のうち1の評䟡

communicatie is slecht en flexibiliteit niet aanwezig.

Als het systeem werkt dan is het fijn maar zodra je een vraag hebt of een aanpassing wil in het systeem krijg je geen response. Als je belt, word je niet terug gebeld, als je een mail stuurt, krijg je geen reactie en zelfs in de portal van Tribe wordt geen reactie gegeven. Daarnaast zijn ze heel goed met het sturen van facturen maar als je maanden!!! geen gebruik kunt maken van het systeem door een fout van hun, willen ze je ook niet tegemoet komen in de kosten.

2024幎11月21日

efficy からの回答

Hoi Marika, we werken eraan om je ongemak op te lossen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Groeten

Super slechte service

Fijn systeem alleen echt een onwijs slechte klantenservice en support. Onbereikbaar en wijzen alleen maar naar de klant als er dingen niet kloppen. Beloven dingen en doen vervolgens compleet het tegenovergestelde. Geven hun fouten in gesprekken toe maar doen zwart op wit alsof dit niet waar is. Zo jammer van zo'n mooi systeem.

2024幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

User-friendly and flexible tool

As a user of Efficy CRM, I have found it to be a very user-friendly and flexible tool. The interface is easy to navigate, and the features are well-organized. I have been able to easily manage my tasks and track my progress. The customer support team is also very helpful and responsive.

2023幎6月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス