Ejvind Nielsen Automobiler レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Vi købte en brugt Renault Kadjar hos Ejvind Nielsen i november -2025. Alt virkede fint, god snak, meget venlig sælger. Vi hentede bilen til aftalt tid. Fik monteret vinterdæk og sommerdæk med i bi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop købt en Mini hos Ejvind Nielsen automobiler. Det var en rigtig god oplevelse. Alec var ærlig, rar og dygtig til at få alle ender til at nå sammen. Han var meget professionel og gav en go... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt en Mini Cooper SE hos Ejvind Nielsen, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Alec og Søren var imødekommende og meget hjælpsomme hele vejen igennem. Der var god kommuni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super oplevelse med bilhuset vedr. køb af min bil. Altid super hurtig respons og dialog. Super behagelig, fornuftig, saglig og ordentlig dialog omkring pris, udstyr osv. Især bilsælger Banu er yderst... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Kunde service helt i top

Vi var på udkig efter en bmw e88 cabriolet. Ejvin nielsen hade 4 stk. Ringer en fredag tæt på lukketid for at aftale vi ville komme. Og sælger tilbyder og blive lidt senere så vi kunne komme og se bilen. Men da dette blir for presset aftaler vi og komme om søndagen istedet. Vi blir mødt af deres sælger Banusan. Som hade kundeservice i topklasse.
Bilen bliver valgt og gået gennem. Og efter prøve tur er der lavet en aftale på bilen. Bilen stod flot klargjort så Bilen kunne få plader på og køres hjem med det samme. Banusan ringer her 2 måneder efter købet blot for og følger op på om Bilen har levet op til vores forventninger. Flot butik. Når vores anden bmw skal skiftet kommer vi helt sikkert tilbage

2024年2月4日

Dårlig oplevelse

Var på udkig efter en BMW i3 og var i den forbindelse inde og se de udstillede i3’ere i Hobro. Der stod 5 stk. -Det fremgik at 2 af dem var solgt.
Vi besigtigede de resterende 3 som alle fremstod godt brugte / misligholdte med ridsede bag-kofangere og ødelagte gummilister ved dørene. En af bilerne havde 3 forskellige dæk, manglende ladestikdæksler og de var årgang 2021…
Sælgeren kunne (ville) ikke fortælle om tidligere ejere. Han fortalte at bilerne var danske og at de kom fra BMW importøren, og at det slid vi så på de 3 år gamle biler var helt normalt.
Vi undersøgte markedet og så på 8-9 andre BMW i3’ere hos forhandlere men endte med at købe privat. Ingen af de ialt 10 stk. vi besigtigede var så hærgede og dårligt passet på som de 3 hos Ejvind Nielsen.
Bilerne bar præg af at der havde været mange brugere.
-Vi følte os løjet op i hovedet af sælger.
Han vidste godt at bilerne med al sansylighed har kørt som delebiler i København.

2024年2月19日
5つ星のうち5の評価

Købte en ældre 320 Touring med 340tkm…

Købte en ældre 320 Touring med 340tkm på bagen og med 6mdr garanti. Bilen blev leveret på adressen. Blev lovet nogle brugte løse vinterdæk med i handlen. Fik i stedet helt nye Bridgestone leveret og endda på originale alufælge. Desuden nye gummimåtter mv. Fik også helt nye skiver/klodser foran. Ene kaliber begyndte at hænge. Fik den omgående skiftet til helt ny. Ville bare have strammet kilerem pga lidt mislyde ved opstart/kold. Fik skiftet både rem og remstrammer.
Service har fra starten bare været i top. Har aldrig oplevet noget lignende. Ikke noget med at prøve at slippe uden om. Tingene er bare blevet ordnet med det samme og med et smil på læben.
Kan kun på det stærkeste anbefale BMW i Hobro ved Ejvind Nielsen. Der finder du muligvis Danmarks bedste service/værksted.

2024年2月19日

Rigtig god oplevelse

Super god, venlig og hurtig service ved overlevering og afregning af min BMW. Ser frem til næste handel med BMW Ejvind Nielsen som får mine bedste anbefalinger med på vejen 🚗👍

2023年4月12日

Mit førstehånds indtryk

Jeg har førhen benyttet mig af andet BMW værksted, men tilfældigvis en dag sendte jeg en mail ud til adskillige Autoriseret BMW værksteder i Nordjylland, og de første til at svare mig på mail var Ejvind Nielsen, i mailen følte jeg at jeg blev mødt med ærlighed fra start og pris på de ting jeg skulle have lavet var overskuelige.

Det er altid en rar følelse når man ikke skal sidde og bruge tid og ressourcer på at drøfte priser, og man i stedet for, får den fra start af.

Hos Ejvind Nielsen bliver man mødt af flink personale og glade omgivelser.

Jeg føler Ejvind Nielsen har givet mig et rigtigt godt første hånds indtryk, og det har været med til at gøre at jeg sætter tillid til dem og fremover vil tage turen fra Aalborg til Hobro

Jeg vægter 3 ting højest når det kommer til min bil og der slår Ejvind Nielsen igennem.

Kommunikation 5/5
Priser 5/5
Tillid 5/5

2023年3月3日

De købte min bil

Jeg havde min bil til salg på Bilbasen og blev kontaktet af Søren fra Ejvind Nielsen. Han fik de oplysninger han bad om og vi blev enige om en pris. Jeg afleverede bilen og alt gik som aftalt.
Pengene og kvitteringen kom med det samme og der var virkelig god service.
Bilhuset virker meget professionelt og venligt. Det er helt klart et sted jeg ville være 100% tryg ved at handle bil.

De bedste anbefalinger herfra. 👍

2023年1月26日

De bedste anbefalinger

Min mand og jeg har lige købt vores drømmebil - BMW 540i Sport G30 hos Ejvind Nielsen og vi har kun de største roser til Søren Bjerregård & Ejvind Nielsen generelt. Kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre oplevelse!
Vi fik en meget fin, god og seriøs behandling, god rådgivning og vejledning i hele forløbet.
Gennem 10 år har vi brugt Ejvind Nielsen til service og reparationer til vores "gamle" E60ér. Altid fået en 100% professionel behandling og hjælp. Altid følt os trygge og i de bedste hænder!
Derfor er vi også meget glade for at netop denne "ener" af en bil var at finde på "vores" værksted og at Søren flere gange ville sikre sig at mavefornemmelsen var rigtig og at Henrik var klar til at sige farvel til sin elskede E60ér 😊🚗
Vi ønsker at give Søren og hans team hos Ejvind Nielsen de aller bedste og varmeste anbefalinger - meget kompetente, venlige og utrolig vigtigt - man føler sig 100% tryg her!!🙂

2022年12月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg fik lavet it/rust i alle 4 døre på…

Jeg fik lavet it/rust i alle 4 døre på min BMW F11 hos Ejvind Nielsen.

Jeg korresponderede med Anders på værkstedet igennem hele processen. Jeg må sige at jeg aldrig har mødt en så kvalititsbevidst person som Anders alt arbejdet er udført 110% iorden.
Jeg vil fremover anvende deres værksted uden tvivl!

2022年10月21日
5つ星のうち1の評価

Fik lavet bremser inden turen til…

Fik lavet bremser inden turen til Italien. Bmw Hobro havde glemt at spænde bremserne, det opdagede vi nær München. Direktøren var opsat på at han var voksen nok til at give en undskyldning såfremt jeg var voksen nok til at modtage en undskyldning. Han ville også strække sig så langt at som plaster på såret ville han skifte olie på min kones VW UP, til en værdi af 3.500kr. Olieskift til 3.500kr….!
Utroligt at man er så ligeglad med sine kunder.

2022年8月3日

Tak til Ejvind og Banu!

Jeg har været på udkig efter en bmw i forskellige steder, men er utrolig glad for mit køb foregik hos Ejvind Nielsen. Jeg blev mødt af den mest professionelle sælger, der opfyldte alle mine behov. Banu har været utrolig professionel samt imødekommende. Han gjorde hele processen betryggende og overskuelig. Alle aftaler blev overholdt. Og så ekstra service tilbød Banu at køre mig hen til forhandleren i den nye bil. Service og tryghed skal ske hos Ejvind Nielsen og så skal i hive fat i Banu.

2022年9月22日

Lavede vores I3 på garanti

Lavede vores I3 på garanti, den kunne ikke varme, de lavede den da man ikke havde brug for varme. Da vi kom til tiden hvor vi igen skulle bruge varme, kunne bilen ikke tøes op. Vi kontakter igen Ejvind Nielsen/BMW, de siger at vi selvfølgelig skulle komme med bilen igen, så langt så godt. De finder så ud af at der skulle have været skiftet en ventil, sammen med den varmepumpe, som de skiftede. Vi henter bilen da de var færdige med den, vi kører hjem og nu kan den heldigvis varme. Der går et stykke tid, og ind dumper en regning på 4300kr, vi kontakter dem, da vi mener at reparationen skulle være lavet første gang, bilen er nu et en lille uge over garantiperioden, og det begrunder de regningen med, vi spørger om de har hørt BMW om ikke de dækker, men det vil man ikke bruge tid på. Vi bliver kontaktet af direktøren, efter vores utilfredshed er skrevet til dem på mail. Han beklagede episoden, han ville ikke gøre noget ved denne regning, men vil gerne give god rabat på næsten regning, men med denne behandling, bliver det helt sikkert ikke der vores biler skal til eftersyn/repareres.

2022年3月29日

レビューの対象になっている企業の方へ