Det var et virkelig fedt kursus. Jeg gik ind til det med forventninger om at det ville vÊre et super kedeligt kursus hvor man bare skulle sidde stille pÃ¥ en stol i 8 timer og hÞrer pÃ¥ en lÊrer snakke.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kunne godt lide at vores lÊrer virkede entusiastisk og han gjorde det sjovt og spÊndene. Jeg har hÞrt fra mange at fÞrstehjÊlp skulle vÊre kedeligt, men brian gjorde det til en sjov og spÊndene o... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret pÃ¥ en del fÞrstehjÊlps kurser, og det her er det bedste af dem jeg har vÊret pÃ¥. Engageret underviser, gode forklaringer og jeg fÞler mig godt rustet til at stÃ¥ i en situation hvor jeg f... ãã£ãšèŠã
Brian did a very nice first aid course for drivers. We covered many different aspects of first aid, learnt life saving techniques and got to practice with training mannequins and AED test units.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ekstraliv gÞr fÞrstehjÊlpskurser til en leg
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- info@ekstraliv.dk
- www.ekstra-liv.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God undervisning og en hel del viden
Undervisning var meget praktisk men indebÊrer også en del teori bag de forskellige trin i forhold til fÞrstehjÊlp. Mega god underviser og havde styr på meget af det praktiske og teoretiske.
Kan virkelig anbefales!
Kan virkelig anbefales!
Mine veninder og jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse og en mega hyggelig og sÞd instruktÞr som hed Thomas Pedersen.âºïž
Det var ikke kedeligt
Det var ikke kedeligt. InstruktÞren var sjov. Der var meget praktik og rigeligt med pauser.
Kan kun anbefale!
HjernedÞd fed oplevelse med Brian. Nemt og sjovt at forstå med konkurrencer ovenikÞbet. Havde det lidt trÊls med undervisning i 8 timer, men pauser regelmÊssigt og sjov undervisning gjorde det meget bedre. KÊmpe anbefaling herfra!
Det var nogle gode og lÊrerige timer
Det var nogle gode og lÊrerige timer. Man lÊrte tingene pp en sjov måde hvor vi gentog tingene så det var nemmere at huske. Man fik pauser reglmessigt hvilket fungerede meget godt.
Mega fed kursus
Mega fed kursus, hvor man fik lov til at bÃ¥de fÃ¥ det praktisk men ogsÃ¥ undervistð helt klart anbefales
Jeg syntes det var meget lÊrerigt atâŠ
Jeg syntes det var meget lÊrerigt at have en dag hos ekstraliv.
LÊrende, men sjovt
Vi lÊrte, hvad vi skulle på en sjov og praksis måde, hvor vi fik lov til selv at prÞve krÊfter med det. Derudover blev det gjort sjovt med både konkurrencer og realistiske scenarier
Et godt fÞrstehjÊlps kursus
Et godt fÞrstehjÊlps kursus
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse! God lÊrer, som gjorde det nemt at forstå og deltage. Glad for de mange praktiske Þvelser som gjorde man ikke bare skulle sidde ned i 7-8 timer.
Glad og tilfreds:)
Det er et godt sted at tag fÞrstehjÊlpâŠ
Det er et godt sted at tag fÞrstehjÊlp hos fordi din lÊre er god og dine holdkammerater
Godt illustreret
Godt illustreret, gode instruktioner og super nemt at forstå.
helt fint sted
helt fint sted, intet at klage over. også nemt tilgÊngeligt, lige ved stationen.
God oplevelse
FÞrstehjÊlpskursus på Ekstraliv var en rigtig god oplevelse med mange praktiske Þvelser, så man rigtig får teknikkerne ind. Det blev heller ikke for tungt, selvom der er meget info at tage ind, hvilket også skyldes den lette og praktiske tilgang til undervisningen.
Man får god forståelse for Þvelserne
Man får god forståelse for Þvelserne. God underviser!
Mycket lÀrorik kurs
Mycket lÀrorik kurs, lÀtförståelig för ikke-danskar och mycket bra kursledare! Bra övningar som gav fÀrdighet. Rekommenderar varmt.
Helt klart det bedste fÞrstehjÊlpsâŠ
Helt klart det bedste fÞrstehjÊlps kursus jeg har vÊret til, Brian havde virkelig god energi og gjorde at dagen bare flÞj afsted, super lÊrerigt.
Det gode ved dette forlÞb var at vi fikâŠ
Det gode ved dette forlÞb var at vi fik gjort tingene i praksis og vi fik en masse teori til hvordan man kan undgå nogen af de dårlige ting og hvad man prÊcis skal gÞre for redde en person i nÞd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã