Det var et virkelig fedt kursus. Jeg gik ind til det med forventninger om at det ville vÊre et super kedeligt kursus hvor man bare skulle sidde stille pÃ¥ en stol i 8 timer og hÞrer pÃ¥ en lÊrer snakke.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kunne godt lide at vores lÊrer virkede entusiastisk og han gjorde det sjovt og spÊndene. Jeg har hÞrt fra mange at fÞrstehjÊlp skulle vÊre kedeligt, men brian gjorde det til en sjov og spÊndene o... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret pÃ¥ en del fÞrstehjÊlps kurser, og det her er det bedste af dem jeg har vÊret pÃ¥. Engageret underviser, gode forklaringer og jeg fÞler mig godt rustet til at stÃ¥ i en situation hvor jeg f... ãã£ãšèŠã
Brian did a very nice first aid course for drivers. We covered many different aspects of first aid, learnt life saving techniques and got to practice with training mannequins and AED test units.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ekstraliv gÞr fÞrstehjÊlpskurser til en leg
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- info@ekstraliv.dk
- www.ekstra-liv.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var en god oplevelse hosâŠ
Det var en god oplevelse hos ekstra-liv, fordi underviseren var god, gav os god teori og der var en god struktur under hele fÞrstehjÊlpskurset.
Sindssygt godt fÞrstehjÊlps kursus vil klart anbefale
Sindssygt godt fÞrstehjÊlpskursus
hyggelig oplevelse med ekstra liv
Det var en hyggelig oplevelse med Brian. Der var god mÊngde af pauser, og praktisk arbejde. Ville klart anbefale det til andre!
Jeg tog mit fÞrstehjÊlpskursus hosâŠekstra liv
Jeg tog mit fÞrstehjÊlpskursus hos ekstra liv, jeg syntes det er et virkelig godt sted at tag det og den lÊrer jeg havet han var virkelig god til at forklare ordenlig om hvordan man sku gÞre tingene og vidste det så man på ingenmåde var i tvivl om hvordan man sku lave Þvelsen og han var ekstra god til at fortÊlle os når vi gjorde noget godt.
Varm anbefaling
Var på fÞrstehjÊlpskursus hos Ekstra Liv, og det var faktisk ret nice. Morten, som var instruktÞr, var mega chill og god til at forklare tingene uden at gÞre det tungt. Det tog heller ikke sÊrlig lang tid, og jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt. Hyggelig stemning overall. Synes helt klart det var et godt kursus.
W ekstra liv
ekstra liv, er enormt dygtige til at, gÞre opgaver og teori let og sjov.
Var positivt overrasket
Var positivt overrasket, jeg troede det ville vÊre meget kedeligt, men viser sig at underviseren er meget nem at forstå og fÞlger hele klassen med, alle skal prÞve mere end en gang, der er tit pauser hvilket jeg synes godt om
Overraskende godt
Jeg havde hÞrt fÞrstehjÊlp skulle vÊre kedeligt og spild af tid, men det her var faktisk sjovt og lÊrerigt, en god balance mellem aktiv undervisning og tavleundervisning
God undervisning
God undervisning
Og slet ikke så tungt som folk for det til at lyde
Og Gode opgaver
Det var virkeligt godt og lÊrerigt
Det var virkeligt godt og lÊrerigt. Det var en god lÊrer som gjorde det nemt at forstå men samtidig lavede sjov ifm af konkurrencer
Rigtigt godt kursus
Det var en virkelig god undervisning og en rigtigt god underviser!!!
Meget dejligt kursus
Meget dejligt kursus, hurtigt nemt og godt
Det var meget lÊrerigt og der blev gÃ¥etâŠ
Det var meget lÊrerigt og der blev gået meget i dybden med tingene
God oplevelse
Det var helt stille og roligt
Det var helt stille og roligt, og det blev taget i vores ejen tempo. Masser af pauser. Brian god mand
Ekstra liv
Ekstra liv, er enormt dygtige til at, formidle opgave og teroi på en let fordÞjelig måde.
God blanding af praktik og teori
God lÊrer, og god inklusion af praktiske Þvelser. Det fÞltes ikke som 8 timer :)
Super godt og engagerende!
Super godt, underholdende og effektivt fÊrdselsrelateret fÞrstehjÊlpskursus med Ekstraliv (afholdt hos GoFlex Trafik på Frederiksberg). Brian var en engagerende, opmuntrende og dygtig underviser, og der var en masse praksisafprÞvning undervejs, så overordnet fÞrstehjÊlp inkl. HLR kom helt ind under huden. God stemning og fint med pauser undervejs. Stor anbefaling herfra!
Engageret og struktureret undervisning - anbefalet
Struktureret og engageret undervisning der giver en rigtig god indfÞring i livreddende fÞrstehjÊlp. Afgjort en anbefaling herfra :)
LÊrerigt
Engageret underviser og en god blanding mellem det teoretiske fundament og grundigt forklarede Þvelser så man også får det praktiske med.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã