Det var et virkelig fedt kursus. Jeg gik ind til det med forventninger om at det ville vÊre et super kedeligt kursus hvor man bare skulle sidde stille pÃ¥ en stol i 8 timer og hÞrer pÃ¥ en lÊrer snakke.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kunne godt lide at vores lÊrer virkede entusiastisk og han gjorde det sjovt og spÊndene. Jeg har hÞrt fra mange at fÞrstehjÊlp skulle vÊre kedeligt, men brian gjorde det til en sjov og spÊndene o... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret pÃ¥ en del fÞrstehjÊlps kurser, og det her er det bedste af dem jeg har vÊret pÃ¥. Engageret underviser, gode forklaringer og jeg fÞler mig godt rustet til at stÃ¥ i en situation hvor jeg f... ãã£ãšèŠã
Brian did a very nice first aid course for drivers. We covered many different aspects of first aid, learnt life saving techniques and got to practice with training mannequins and AED test units.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ekstraliv gÞr fÞrstehjÊlpskurser til en leg
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, og en meget god lÊrer
En virkelig god og tryg oplevelse!
En virkelig god og tryg oplevelse!
Jeg deltog på Ekstra Livs fÞrstehjÊlpskursus, og det var rigtig godt. Underviseren var både engageret og super god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå selv de lidt tekniske dele. Vi fik også prÞvet alle Þvelser på egene hÊnder og det var learning by doing. Rigtig god lÊrer alt i alt
God oplevelse
Meget lÊrerigt fÞrstehjÊlps kursus
Meget lÊrerigt fÞrstehjÊlps kursus. Nemt at fÞlge med i og gode Þvelser. FÞler mig sikker i mine evner, hvis der skulle ske noget.
God og kompetentâŠ
God og kompetent fÞrstehjÊlpsundervisning. Relevante og veludfÞrt!
Det var super god og interaktiv lÊring
Det var super god og interaktiv lÊring. Perfekt til når man tager kÞrekort.
Havde hÞrt at fÞreste hjÊlp kurâŠ
Havde hÞrt at fÞreste hjÊlp kursus ville vÊre meget kedeligt, men synes det blev gjordt meget interessant.
God vejledning
God vejledning, velforberedt og gode illustrationer. Kom godt omkring alt hvad fÞrstehjÊlp indebÊrer.
Rigtigt godt kursus
Rigtigt godt kursus - god blanding af teori og praktiske Þvelser, samt brugbar feedback. InstruktÞren var engageret og rigtig god til at forklare.
Bedste lÊrer nogensinde
Min sÞn Balder er netop kommet hjem efter 8 timers fÞrstehjÊlpskursus i forbindelse med kÞrekort.
Det var slf en lang dag, men nÞdvendig, men han var meget meget begejstret for lÊreren Thomas, som gjorde dagen sjov og spiselig. Som han sagde âdet er nok den bedste lÊrer jeg nogensinde har haftâ!
Og det siger jo ikke så lidt, så tak for det!
Jeg synes at min undervisner var godâŠ
Jeg synes at min undervisner var god til at forklare de forskellige emner men også til at give god feedback.
Og at vi havde nogle pauser ind i mellem vores undervisning.
Mega hyggeligt kursus
Mega hyggeligt kursus, med gode Þvelser og et godt indblik i, hvad man gÞre i de forskellige situationer.
Alt det vi lÊrte på skÊrmen, skulle vi ud og prÞve sammen eller i små grupper, super fint og rart at prÞve tingende af så man ved 100% hvad man skal.
God oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Kurset var både lÊrerigt og engagerende, og underviseren gjorde stoffet nemt at forstå. Der var en god balance mellem teori og praksis.
Godt kursus
Det var et lÊrerigt kursus, hvor man hurtigt, men godt lÊrer de vigtigste ting ved fÞrstehjÊlp
LÊreren var rigtig god til at forklarerâŠ
LÊreren var rigtig god til at forklarer Þvelserne var spÊndende og realistiske. Materialet var forklaret på den måde så alle kunne forstå
Det var et virkelig godt kursus
Det var et virkelig godt kursus, og fÞler slet ikke det var så tungt som folk går og siger. Vi lÊrte alle de gode ting på rigtig gode metoder som gjorde at man forstod hvad man skulle i de forskellige situationer.
Det var godt
Det var godt, jeg lÊrte det jeg skulle og en meget fornuftigt behagelig og dygtig lÊre
Let forståeligt og grundigt fÞrstehjÊlpskursus
Det var et let forståeligt og grundigt fÞrstehjÊlpskursus, som jeg varmt kan anbefale!
Anmeldelse af ekstraliv
Undervisning var varieret og spÊndende. Tiden gik hurtigt og der var en god veksling mellem det praktiske og teoretiske. Underviseren fremstod meget erfaren og det var alt i alt en god oplevelse
Super godt fÞrstehjÊlpskursus
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹