レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, NÊrum. Pizzaerne var brÊndt og indtÞrret og da jeg pÃ¥talte det kunne jeg kun fÃ¥ den ene lavet om. Som var ligesÃ¥ brÊndt og in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte to pizzaer via Just Eat fra Ella’s Pizzeria fredag aften (tilbud: kÞb to, fÃ¥ 50%). Leveringen kom hurtigt, og pizzaerne var varme ved ankomst. DesvÊrre var kvaliteten meget dÃ¥rli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fortjener en chance! En ny Êra er begyndt i den lille grÊske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligesÃ¥. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. SprÞde grÞntsager i... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Maden, atmosfÊren og betjeningen var rigtig god. Vi var dog taget ind pÃ¥ restauranten, fordi hjemmesiden lovede en "mÃ¥nedens menu" bestÃ¥ende af 3 retter. Men da vi havde afgivet bestilling og begyndt... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ellas er en hyggelig grÊsk restaurant, beliggende i hjertet af KÞbenhavn. Her hos os, kan du altid nyde god og venlig service, og middelhavets varme atmosfÊre.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ringeste, brÊndte pizzaer ever.

Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, NÊrum.
Pizzaerne var brÊndt og indtÞrret og da jeg påtalte det kunne jeg kun få den ene lavet om. Som var ligeså brÊndt og indtÞrret. Fik ar vide at det var ovmen på et forud indstillet program og det kunne ikke laves om. Fik ikke penge tilbage og fik at vide at pizzaerne skulle se sådan ud. Pizzaerne var uspiselige. Måtte smide dem ud. Jeg ved ikke om de er ligeså uspiselig andre steder ved Ellas Pizza. Kan I hvert fald ikke anbefale dem I NÊrum.

2026幎3月31日

Jeg bestilte to pizzaer via Just Eat

DesvÊrre var kvaliteten meget dÃ¥rlig. Den ene pizza (Hawaii) sÃ¥ fin ud ovenpÃ¥, men bunden var stort set ubagt – dejen var lys og blÞd, og skorpen faldt fra hinanden, nÃ¥r man lÞftede et stykke. Den anden pizza (kebab) hang sammen, men var ogsÃ¥ meget dejagtig og virkede ikke gennembagt. Jeg forsÞgte at redde det ved at give nogle stykker ekstra tid i airfryer, men oplevelsen var stadig utilfredsstillende.

Senere på natten blev jeg dårlig og kastede op. Jeg kan selvfÞlgelig ikke med sikkerhed sige, at det skyldes maden, men sammenholdt med kvaliteten på pizzaerne var det en ubehagelig oplevelse. Den resterende pizza endte jeg med at smide ud.

Jeg bemÊrkede også, at leveringen kom i en varmepose med Q8-logo, og at der fulgte servietter med fra Starbucks. Det virkede lidt uprofessionelt og forvirrende i forhold til afsender.

Alt i alt en meget skuffende fÞrste oplevelse. Kvaliteten virkede ikke kontrolleret, isÊr bunden på pizzaerne. Jeg kan derfor desvÊrre ikke anbefale stedet ud fra denne oplevelse.

2026幎3月20日
5぀星のうち5の評䟡

Ellas Kebab har uden tvivl den bedste

Ellas Kebab har uden tvivl den bedste kebab, jeg nogensinde har smagt. KÞdet er altid saftigt, friskt og perfekt krydret – man kan virkelig mÊrke, at der bliver gjort noget ud af kvaliteten. BrÞdet er blÞdt og sprÞdt pÃ¥ samme tid, og deres dressing
 den er helt next level.

Servicen er også fantastisk! Personalet er sÞde, smilende og hurtige, og man fÞler sig altid velkommen. Portionerne er store, mÊttende og virkelig gode til prisen.

Hvis du er i nÊrheden, så gÞr dig selv en tjeneste: tag forbi Ellas Kebab. Det er sådan et sted, hvor man allerede glÊder sig til nÊste besÞg, inden man overhovedet er gået ud af dÞren.

2025幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

I det hele taget en ringe oplevelse

Spiste hos Ellas i går aftes for fÞrste - og sidste - gang. Var der kl 17.10, vennerne havde bestilt bord. Halvkolde retter, smaglÞst mad, nÊsten alt var vendt i tomatsovs, besynderlig moussaka, eneste gode var hvidlÞgsbrÞdene (vi opfordrede i Þvrigt til at der ved retterne stod hvad det var).
Musakken for hÞj, man sidder ved små borde og meget tÊt, personalet såmÊnd venlige men overvågede en for at kunne fjerne tallerkener - og altså ikke på den rare måde. Man fÞlte sig forstyrret af dem.
Vennerne havde vÊret der hos de tidligere ejere, hvor det havde vÊret godt, og vi havde ikke megen tid fÞr vi skulle til et andet arrangement, så derfor havde de reserveret bord og derfor blev vi der. - Men kommer ikke igen og kan ikke anbefale det.

2023幎5月17日
5぀星のうち5の評䟡

Spiste den dejligste buffet med en

Spiste den dejligste buffet med en masse hjemmelavet grÊske specialiteter fin betjening dejlige imÞdekommende som grÊkerne er 🇬🇷 Stella den nye ejer er meget meget sÞd og kommer og taler med kunderne kan kun anbefale denne meget hyggelige 🇬🇷 restaurant og priserne er ok
Vi kommer snart igen
Rose og Michaéla

2023幎3月9日

Fortjener en chance

Fortjener en chance!
En ny Êra er begyndt i den lille grÊske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligeså. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. SprÞde grÞntsager i salaten, cremet lÊkker tzatziki, smagsfulde hvidlÞgsbrÞd og gode spinattÊrter. Vi ser bort fra de manglende oliven i den grÊske salat.
Personale var venlige og smilende, men virkede en anelse stressede.

2023幎1月13日
5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ blev den solgt.. Og...

Ja, ingen ting vokser ind i himlen..
Cristos har solgt restaurenten, og det kÞrer dog vidre under navnet Ellas!
Har besÞgt Ellas i dag(17/11/22), og jeg begrÊder den manglene sjÊl der er lagt i det efter salget!
- Nu har man en tarvelig udgave af "grÊsk" halvkoldt mad, her iblandt simpelt spaghetti vendt i tomatsovs, og så meget andet der bare ikke passer ind, at jeg ikke andet end at sige, at hvis stamkunder vil stedet igen, så find et andet alternativ..

Fetaosten var ikke de dejlige flÞdeagtige store chunks, men istedet indkÞbt som smÃ¥ fattige salte tern.. KÞdbollerne var vildt kryderet og salte samt der var kun kartofler som det varme tilbehÞr, osv.. osv.. Jamen jeg kunne blive ved, og jeg er altsÃ¥ ikke den sure klager nÃ¥r det handler om mad, men nÃ¥r man taler om et sted, som havde den Êgte grÊske sjÊl, tja, sÃ¥ er den da vÊk nu.. ØV! For det var vores favorit grÊske No 1.

Nej, Nej, Nej, vi er to der i de sidste 20 år kommet forbi hos Ellas (Det Lille GrÊske Spisehus), med venner.. Men nu er denne Êra er slut! ;..(

2022幎11月17日

Anbefaler

Anbefaler - efter et par timer I "GrÊkenland" - det er et lille hyggeligt spisested med autentisk hjemmelavet dejlig mad og god betjening og hyggelig snak med indehaveren - her kommer vi snart igen 🍁🍂🌟tak for I dag

2022幎11月11日

Formidabelt spisested

Her ved 17-tiden var jeg et smut forbi denne skÞnne og hyggelige grÊske restaurant. Som altid var det en udsÞgt fornÞjelse; super lÊkker buffet med alt det bedste fra Hellas’ kÞkken, og sÃ¥ er der altid en venlig og imÞdekommende betjening fra alle. En sikker vinder i Indre By - KÞbenhavn.
Anbefaler til alle !!

2022幎9月28日
5぀星のうち3の評䟡

Ville ikke sÊlge os månedens menu!

Maden, atmosfÊren og betjeningen var rigtig god. Vi var dog taget ind på restauranten, fordi hjemmesiden lovede en "månedens menu" bestående af 3 retter. Men da vi havde afgivet bestilling og begyndt på vinen, kom den ellers så sÞde tjener tilbage og sagde, at de desvÊrre ikke havde nogen af råvarerne til menuen. Meget mystisk. IsÊr fordi vi så - hvilket vi gjorde - kunne vÊlge de samme retter fra a la carte kortet, dog til en anden (og hÞjere) pris! Maden og den sÞde betjening opvejede dog en stor del af denne negative oplevelse.

2021幎8月26日

En fantastisk polterabend på Ellas

Vi var en gruppe piger, der spiste på Ellas i lÞrdags, hvor vi fejrede min venindes polterabend. Jeg havde ikke nogen forventninger til stedet, da jeg aldrig havde hÞrt det omtalt. Vi havde en formidabel oplevelse! VÊrten og tjeneren var virkelig imÞdekommende, sÞde og sjove.
De tillod sig endda at drille min veninde, som skulle giftes, ved at binde hendes hÊnder om ryggen pÃ¥ stolen, for herefter at servere hende en tallerken med en agurk og to kugler is (i kan nÊsten gÊtte jer til, hvad det skulle forestille 😂) og sÃ¥ fik hun ellers lov til at gabe over den.
Der var virkelig en skÞn stemning med musik og dans. Ikke mindst, så var maden også rigtig fin.
Jeg kan i dén grad anbefale Ellas!

2020幎8月31日
5぀星のうち5の評䟡

God mad, god betjening, god stemning :)

Dejligt sted, hvor jeg er kommet i 10+ år. Bliver aldrig trÊt af det - personalet er skÞnt, stemningen er i top, og så er der selvfÞlgelig ikke en finger at sÊtte på maden. Udvalget er stort, men de er bestemt også fleksible, så det meste kan arrangeres - og så er vinen også lÊkker, mmmm...... :)

2012幎11月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ