Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, NÊrum. Pizzaerne var brÊndt og indtÞrret og da jeg pÃ¥talte det kunne jeg kun fÃ¥ den ene lavet om. Som var ligesÃ¥ brÊndt og in... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte to pizzaer via Just Eat fra Ellaâs Pizzeria fredag aften (tilbud: kÞb to, fÃ¥ 50%). Leveringen kom hurtigt, og pizzaerne var varme ved ankomst. DesvÊrre var kvaliteten meget dÃ¥rli... ãã£ãšèŠã
Fortjener en chance! En ny Êra er begyndt i den lille grÊske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligesÃ¥. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. SprÞde grÞntsager i... ãã£ãšèŠã
Maden, atmosfÊren og betjeningen var rigtig god. Vi var dog taget ind pÃ¥ restauranten, fordi hjemmesiden lovede en "mÃ¥nedens menu" bestÃ¥ende af 3 retter. Men da vi havde afgivet bestilling og begyndt... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ellas er en hyggelig grÊsk restaurant, beliggende i hjertet af KÞbenhavn. Her hos os, kan du altid nyde god og venlig service, og middelhavets varme atmosfÊre.
Ringeste, brÊndte pizzaer ever.
Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, NÊrum.
Pizzaerne var brÊndt og indtÞrret og da jeg påtalte det kunne jeg kun få den ene lavet om. Som var ligeså brÊndt og indtÞrret. Fik ar vide at det var ovmen på et forud indstillet program og det kunne ikke laves om. Fik ikke penge tilbage og fik at vide at pizzaerne skulle se sådan ud. Pizzaerne var uspiselige. Måtte smide dem ud. Jeg ved ikke om de er ligeså uspiselig andre steder ved Ellas Pizza. Kan I hvert fald ikke anbefale dem I NÊrum.
Jeg bestilte to pizzaer via Just EatâŠ
DesvÊrre var kvaliteten meget dÃ¥rlig. Den ene pizza (Hawaii) sÃ¥ fin ud ovenpÃ¥, men bunden var stort set ubagt â dejen var lys og blÞd, og skorpen faldt fra hinanden, nÃ¥r man lÞftede et stykke. Den anden pizza (kebab) hang sammen, men var ogsÃ¥ meget dejagtig og virkede ikke gennembagt. Jeg forsÞgte at redde det ved at give nogle stykker ekstra tid i airfryer, men oplevelsen var stadig utilfredsstillende.
Senere på natten blev jeg dårlig og kastede op. Jeg kan selvfÞlgelig ikke med sikkerhed sige, at det skyldes maden, men sammenholdt med kvaliteten på pizzaerne var det en ubehagelig oplevelse. Den resterende pizza endte jeg med at smide ud.
Jeg bemÊrkede også, at leveringen kom i en varmepose med Q8-logo, og at der fulgte servietter med fra Starbucks. Det virkede lidt uprofessionelt og forvirrende i forhold til afsender.
Alt i alt en meget skuffende fÞrste oplevelse. Kvaliteten virkede ikke kontrolleret, isÊr bunden på pizzaerne. Jeg kan derfor desvÊrre ikke anbefale stedet ud fra denne oplevelse.
Jeg bestilte en pizza
Jeg bestilte en pizza. Super god smag og fornuftig pris. Dejen var super luftig og lÊkker. Dog en smule brandt men det gik.
Ellas Kebab har uden tvivl den bedsteâŠ
Ellas Kebab har uden tvivl den bedste kebab, jeg nogensinde har smagt. KÞdet er altid saftigt, friskt og perfekt krydret â man kan virkelig mÊrke, at der bliver gjort noget ud af kvaliteten. BrÞdet er blÞdt og sprÞdt pÃ¥ samme tid, og deres dressing⊠den er helt next level.
Servicen er også fantastisk! Personalet er sÞde, smilende og hurtige, og man fÞler sig altid velkommen. Portionerne er store, mÊttende og virkelig gode til prisen.
Hvis du er i nÊrheden, så gÞr dig selv en tjeneste: tag forbi Ellas Kebab. Det er sådan et sted, hvor man allerede glÊder sig til nÊste besÞg, inden man overhovedet er gået ud af dÞren.
Vi havde bestilt bord og fik deresâŠ
Vi havde bestilt bord og fik deres kendte bÞf sandwich..den var rigtig go..men prisen og omgivelser stemmer ikke over ens
I det hele taget en ringe oplevelse
Spiste hos Ellas i går aftes for fÞrste - og sidste - gang. Var der kl 17.10, vennerne havde bestilt bord. Halvkolde retter, smaglÞst mad, nÊsten alt var vendt i tomatsovs, besynderlig moussaka, eneste gode var hvidlÞgsbrÞdene (vi opfordrede i Þvrigt til at der ved retterne stod hvad det var).
Musakken for hÞj, man sidder ved små borde og meget tÊt, personalet såmÊnd venlige men overvågede en for at kunne fjerne tallerkener - og altså ikke på den rare måde. Man fÞlte sig forstyrret af dem.
Vennerne havde vÊret der hos de tidligere ejere, hvor det havde vÊret godt, og vi havde ikke megen tid fÞr vi skulle til et andet arrangement, så derfor havde de reserveret bord og derfor blev vi der. - Men kommer ikke igen og kan ikke anbefale det.
Spiste den dejligste buffet med enâŠ
Spiste den dejligste buffet med en masse hjemmelavet grÊske specialiteter fin betjening dejlige imÞdekommende som grÊkerne er ð¬ð· Stella den nye ejer er meget meget sÞd og kommer og taler med kunderne kan kun anbefale denne meget hyggelige ð¬ð· restaurant og priserne er ok
Vi kommer snart igen
Rose og Michaéla
Fortjener en chance
Fortjener en chance!
En ny Êra er begyndt i den lille grÊske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligeså. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. SprÞde grÞntsager i salaten, cremet lÊkker tzatziki, smagsfulde hvidlÞgsbrÞd og gode spinattÊrter. Vi ser bort fra de manglende oliven i den grÊske salat.
Personale var venlige og smilende, men virkede en anelse stressede.
Det nyåbnede GrÊske spisehus er en oplevelse
Det nyåbnede GrÊske spisehus er en meget dejlig oplevelse. Maden er velsmagende, krydret med friske krydderurter. Betjeningen venlig og kompetent
Prisen yderst rimelig
SÃ¥ blev den solgt.. Og...
Ja, ingen ting vokser ind i himlen..
Cristos har solgt restaurenten, og det kÞrer dog vidre under navnet Ellas!
Har besÞgt Ellas i dag(17/11/22), og jeg begrÊder den manglene sjÊl der er lagt i det efter salget!
- Nu har man en tarvelig udgave af "grÊsk" halvkoldt mad, her iblandt simpelt spaghetti vendt i tomatsovs, og så meget andet der bare ikke passer ind, at jeg ikke andet end at sige, at hvis stamkunder vil stedet igen, så find et andet alternativ..
Fetaosten var ikke de dejlige flÞdeagtige store chunks, men istedet indkÞbt som smÃ¥ fattige salte tern.. KÞdbollerne var vildt kryderet og salte samt der var kun kartofler som det varme tilbehÞr, osv.. osv.. Jamen jeg kunne blive ved, og jeg er altsÃ¥ ikke den sure klager nÃ¥r det handler om mad, men nÃ¥r man taler om et sted, som havde den Êgte grÊske sjÊl, tja, sÃ¥ er den da vÊk nu.. ÃV! For det var vores favorit grÊske No 1.
Nej, Nej, Nej, vi er to der i de sidste 20 år kommet forbi hos Ellas (Det Lille GrÊske Spisehus), med venner.. Men nu er denne Êra er slut! ;..(
Anbefaler
Anbefaler - efter et par timer I "GrÊkenland" - det er et lille hyggeligt spisested med autentisk hjemmelavet dejlig mad og god betjening og hyggelig snak med indehaveren - her kommer vi snart igen ðððŸtak for I dag
Formidabelt spisested
Her ved 17-tiden var jeg et smut forbi denne skÞnne og hyggelige grÊske restaurant. Som altid var det en udsÞgt fornÞjelse; super lÊkker buffet med alt det bedste fra Hellasâ kÞkken, og sÃ¥ er der altid en venlig og imÞdekommende betjening fra alle. En sikker vinder i Indre By - KÞbenhavn.
Anbefaler til alle !!
Er bare vild med ELLAS,ð¹Har gennemâŠ
Er bare vild med ELLAS,ð¹Har gennem mange Ã¥r holdt min fÞdselsdag der, er blevet en tradition, men kommer ogsÃ¥ gerne pÃ¥ andre tider af Ã¥ret for at nyde den lÊkre mad og en super dejlig stemning. ðŸð¥ððð©ð°ð¬ð·
Ville ikke sÊlge os månedens menu!
Maden, atmosfÊren og betjeningen var rigtig god. Vi var dog taget ind på restauranten, fordi hjemmesiden lovede en "månedens menu" bestående af 3 retter. Men da vi havde afgivet bestilling og begyndt på vinen, kom den ellers så sÞde tjener tilbage og sagde, at de desvÊrre ikke havde nogen af råvarerne til menuen. Meget mystisk. IsÊr fordi vi så - hvilket vi gjorde - kunne vÊlge de samme retter fra a la carte kortet, dog til en anden (og hÞjere) pris! Maden og den sÞde betjening opvejede dog en stor del af denne negative oplevelse.
En fantastisk polterabend på Ellas
Vi var en gruppe piger, der spiste på Ellas i lÞrdags, hvor vi fejrede min venindes polterabend. Jeg havde ikke nogen forventninger til stedet, da jeg aldrig havde hÞrt det omtalt. Vi havde en formidabel oplevelse! VÊrten og tjeneren var virkelig imÞdekommende, sÞde og sjove.
De tillod sig endda at drille min veninde, som skulle giftes, ved at binde hendes hÊnder om ryggen pÃ¥ stolen, for herefter at servere hende en tallerken med en agurk og to kugler is (i kan nÊsten gÊtte jer til, hvad det skulle forestille ð) og sÃ¥ fik hun ellers lov til at gabe over den.
Der var virkelig en skÞn stemning med musik og dans. Ikke mindst, så var maden også rigtig fin.
Jeg kan i dén grad anbefale Ellas!
Dejligt spisested
Spiste på Ellas igår sammen med 2 gode venner og der var det bedste mad jeg havde smagt lÊnge.det er ikke sidste gang jeg spiser der. Personalet var også i top
Altid dejlig mad og fremragendeâŠ
Altid dejlig mad og fremragende atmosfÊre, ikke mindst takket vÊre den gÊstfrie og charmerende vÊrt, Christos.
Omsorgsfuld og personlig betjening :)
Superservice, god mad til gode priser og rar atmosfÊre :)
Selv om der var stor travlhed i restauranten, var betjeningen hele vejen igennem opmÊrksom og venlig :) og så fik vi ovenikÞbet gratis ouzo, fordi vi fejrede en fÞdselsdag :)
Fantastisk sted
God Mad, God betjening....alt i orden og prisen var virkelig grÊsk
God mad, god betjening, god stemning :)
Dejligt sted, hvor jeg er kommet i 10+ år. Bliver aldrig trÊt af det - personalet er skÞnt, stemningen er i top, og så er der selvfÞlgelig ikke en finger at sÊtte på maden. Udvalget er stort, men de er bestemt også fleksible, så det meste kan arrangeres - og så er vinen også lÊkker, mmmm...... :)