Q8 BrÞnderslev. Vaskehal har 2 gange indenfor 1 Ã¥r Þdelagt bagrudevisker. FÞrst gang var armen rykket lodret ud og viskerblad revet af og Þdelagt. Anden gang hele viskerarmen rykket af, sÃ¥ det kompl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ringede for nogle mÃ¥neder siden og fortalte at der var nogle dysser i vaskehallen i HelsingÞr der ikke virkede, det skulle han nok give besked om. I onsdags var det 3 mÃ¥neder siden jeg gjorde opmÊ... ãã£ãšèŠã
KÞrte i bilvask i NykÞbing Falster og fik desvÊrre revet min bagrudevisker af. Jeg har vasket biler utallige gange uden skader! Jeres vaske er dyrere men ogsÃ¥ bedre end andre. I min naivitet tÊnker... ãã£ãšèŠã
AmatÞragtigt datasystem hos Q8. Forleden fik jeg gennem en forretningsforbindelse tilbudt et Q8-kort -med tilbud om en god besparelse pÃ¥ Benzin. Men jeg kunne desvÊrre ikke registrere min mailadresse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjÊlpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behÞver til et stop på farten. Vi har bl.a. lÊkre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tÞrsten og lidt sÞdt til den sÞde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du Þnsker det. Vi har også alt det nÞdvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pÊrer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi ServicehjÊlp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjÊlper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at vÊre på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjÊlpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tager ikke kunderne alvorligt
Jeg ringede for nogle måneder siden og fortalte at der var nogle dysser i vaskehallen i HelsingÞr der ikke virkede, det skulle han nok give besked om. I onsdags var det 3 måneder siden jeg gjorde opmÊrksom på fejlen, men den var stadig ikke rettet. Derfor opsagde jeg mit abonnement
Jeg vil ikke anbefale tankstationen Q8âŠ
Jeg vil ikke anbefale tankstationen Q8 på Tagensvej eller deres bilvaskordning !!!
Min oplevelse har flere gange vÊret ekstremt skuffende. Personalet virker uengageret, og jeg har oplevet, at de i nogle tilfÊlde virker optagede af private samtaler, mens kunder står og venter.
Derudover og som regel er der problemer med, at faciliteterne ikke fungerer, nÊsten altid mangel på engang handsker, papir og isÊr bilvasken, som jeg rigtig mange gange har oplevet var ude af drift!
Jeg har også oplevet en tone fra personalet, jeg fÞlt meget uvenlig og nedladende, isÊr når jeg har gjort opmÊrksom på problemer.
Samlet set har det givet mig et indtryk af et sted med manglende service i den grad og vedligeholdelse. Jeg uforstående at såden i min optik uengagerede og uvenligt mennekser arbejde der??? Jeg anbefale ikke det sted og hellere ikke deres bilvaskordning !!!
Dårlig service = ugidelighed af vÊrste skuffe !
Denne anmeldelse handler om Q8 i TjÞrring, Herning:
I dag kommer jeg ind for at sende fire GLS pakker.
En service, som butikken yder - og sikkert bliver betalt for at yde.
Mine pakker har forsendelseskoder på små lapper på sig, så de er nemme at slå op og printe labels fra.
En fuldstÊndig korrekt procedure for forsendelser.
Der står ikke noget hos GLS om, pakker indleveret SKAL have QR-koder.
- - -
Allerede da ekspedienten ser min pose - med mine pakker - ser hun trÊt og ugidelig ud.
Og fordi jeg ikke har QR-koderne med - men som sagt forsendelseskoderne i stedet for - bliver jeg afvist med ordene:
'Det kommer til at tage ALT for lang tid !'
Der var INGEN kunder i kÞ bag mig!
Der var INGEN andre kunder i butikken!
Der var INGEN andre biler på ind til Q8!
Er det dét niveau af service, jeg kan forvente hos Q8 TjÞrring?
Så kommer jeg ikke dér mere!
Elendig kundeservice
KÞrte i bilvask i NykÞbing Falster og fik desvÊrre revet min bagrudevisker af. Jeg har vasket biler utallige gange uden skader! Jeres vaske er dyrere men også bedre end andre. I min naivitet tÊnker jeg at q8 erstatter denne, den er jo flået af og er jo ikke beregnet til at tage af under en vask såsom en antenne. Men nej, svaret er at jeg ikke har brugt vaskepose! Om jeg så havde brugt det, kunne den da ikke have forhindret, at viskerarmen flås helt af!
Det er mig en gåde, at man vil miste en kunde for tid og evighed, både i butik og vaskehal, for at spare 289 kr., som jeg måtte betale for en ny arm.
Elendig service!!!
Kundeservice eller kaos
Min oplevelse med Q8 ladestation på Haderslevvej i Kolding var desvÊrre alt andet end tilfredsstillende.
Da jeg ville afslutte opladningen, fulgte jeg instruktionen pÃ¥ standeren om at trykke âafslutâ og samtidig lÊgge mit kort pÃ¥ lÊseren. Det virkede ikke â trods gentagne forsÞg.
Jeg henvendte mig derefter til personalet i butikken, som ikke kunne hjÊlpe og i stedet henviste til et telefonnummer på standeren. Herfra blev jeg mÞdt af en kundeservicemedarbejder, som oplyste, at han var aflÞser og at jeg skulle
ringe dagen efter mellem kl. 8â16.
Jeg måtte derfor forlade stedet uden mulighed for at få en kvittering.
Dagen efter kontaktede jeg kundeservice igen. Her oplevede jeg desvÊrre en meget lidt engageret tilgang, hvor fokus ikke var pÃ¥ oplevelsen eller problemet, men blot pÃ¥ hvad jeg Þnskede. Jeg bad om at fÃ¥ tilsendt en kvittering â men modtog i stedet et link, der viste sig blot at vÊre min egen e-mailadresse. Resultatet: stadig ingen kvittering.
Samlet set en meget frustrerende oplevelse. Ikke alene fungerede teknikken ikke som den skulle â kundeservice fremstod heller ikke tilstrÊkkeligt oplÊrt eller i stand til at hÃ¥ndtere situationen professionelt.
Jeg håber, at der bliver taget hånd om både den tekniske lÞsning og ikke mindst kvaliteten af kundeservice, så andre ikke står i samme situation.

Q8 BrÞnderslev
Q8 BrÞnderslev. Vaskehal har 2 gange indenfor 1 år Þdelagt bagrudevisker.
FÞrst gang var armen rykket lodret ud og viskerblad revet af og Þdelagt. Anden gang hele viskerarmen rykket af, sÃ¥ det komplet var Þdelagt og ridser pÃ¥ bagklap i forbindelse dermed ð¡
SelvfÞlgelig på eget ansvar, og derfor også sidste gang jeg bruger den.
SÞdeste medarbejdere
SÞdeste Êldre herre som jeg fik en fantastisk service af i jeres butik pÃ¥ Frederiksborgvej - HÞrsholm. Han fik virkelig spredt godt humÞr omkring sig, og var utrolig hjÊlpsom. De andre medarbejder jeg har mÞdt i den butik, er ogsÃ¥ ganske sÞdeð€

AmatÞragtigt datasystem hos Q8
AmatÞragtigt datasystem hos Q8. Forleden fik jeg gennem en forretningsforbindelse tilbudt et Q8-kort -med tilbud om en god besparelse på Benzin.
Men jeg kunne desvÊrre ikke registrere min mailadresse på Q8-appen. Ved en henvendelse til Q8's kundeservice fik jeg at vide at Q8's datasystem desvÊrre ikke kunne registrere netop min mailadresse. Hvor amatÞragtigt. Jeg har haft adressen over 10 år - fået den registreret på hjemmesider og app's, hvor jeg har handlet i den meste af Europa - endda på amerikanske hjemmesider - uden problemer. Men synd jeg ikke kunne kÞbe benzin med rabat hos Q8.

En kop brunt vand
Så er vi oppe på 43kr for en mellem kop kaffe.
Det stopper her Q8, det bliver simpelthen for latterligt.
Svar:
Tak for svar Q8,
Jeg nÊvner lige Biltemas priser her, for der må vÊre noget i simpelthen ikke er klar over:
Lille kaffe: 6kr
Stor kaffe: 12kr
Fransk Hotdog: 10kr.
LÊg dertil stort område med siddepladser osv.
Kaffen er den samme som jeres, = maskinkaffe, og pÞlserne er bedre. Betjeningen ligeså.
Kom igen,,

Q8 Danmark A/S ããã®åç
Virkelig dÃ¥rlig kundeservice og enâŠ
Virkelig dårlig kundeservice og en medarbejder der gerne ville diskutere og vendte Þjne da jeg bad om en klud til bilplejen som jeg har med i abonnement. Sidst fik jeg 2 klude denne gang måtte jeg ikke få en. Hvordan skal man bruge jeres bilpleje uden en klud. Det er én klud der er at tale om. Virkelig dårlig kundeservice og en medarbejder der var ubehÞvlet. Mit abonnement bliver opsagt fra dags dato. Vil ikke betale for noget jeg ikke kan bruge.

Venligt og hjÊlpsomt personale
Jeg er de sidste par måneder kommet på q8 i Vejle på Horsensvej. Hver morgen bliver jeg mÞdt af den samme venlige og glade medarbejder, som fast står der hver morgen. Det er altid en super god oplevelse. Da jeg havde problemer med min bil gjorde han alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og generelt er han bare hjÊlpsom altid.
Det er sådan noget der gÞr, at man gerne vil komme igen og igen. Super god oplevelse på Q8 i Vejle på Horsensvej!

Q8 Danmark A/S ããã®åç
Sikke noget skrammel at prÞve at opladeâŠ
Sikke noget skrammel at prÞve at oplade hos jer, virker sku ikke

Q8 Danmark A/S ããã®åç
De returnerede min pakke!!
Returnerede en pakke og dagen efter blev min anden pakke leveret hos dem. Så har de bare sendt begge pakker retur over to forskellige dage. De kunne ikke svare på hvordan dette kunne lade sig gÞre. IK Fà DIN PAKKE LEVERET DER!

Q8 driver nu ogsÃ¥ falske pizza stederâŠ
Q8 driver nu også falske pizza steder under "Ellas Pizza". I skulle skamme jer!
Undgå Elias Pizza for enhver pris
UndgÃ¥ Elias Pizza for enhver pris. Det er den vÊrste âpizzaâ, jeg nogensinde har fÃ¥et. Man bestiller via Wolt og forventer en frisklavet pizza, men fÃ¥r i stedet en billig frysepizza, der er direkte uspiselig. Det fÞles som ren svindel. FuldstÊndig uforstÃ¥eligt, at de kan fÃ¥ lov til at sÊlge det og lade som om, det er et rigtigt pizzeria.
Q8 i Skive! Bliv vÊk!!!
Q8 i Skive leverer ikke den fulde levering via Wolt. Ved henvendelse er personalet udueligt, dovent og ligeglad. Deres fake Ella Ella pizzeria leverer desuden kun uspiseligt, kold mad.

Q8 Danmark A/S ããã®åç
Traileren var fyldt med mudder ogâŠ
Traileren var fyldt med mudder og madaffald. Ingen hjÊlp eller kompensation fra Q8. Det er totalt ligeglad med os kunder.

Q8 i TÞrring er generelt ikke et stedâŠ
Q8 i TÞrring er generelt ikke et sted jeg er glad for at komme. De unge mennesker som arbejder der, virker generelt enormt ligeglade. De har mere travlt med at sludre med hinanden, end med at passe deres arbejde. Men et specifikt eksempel- Jeg kom i dag ind 40 Minutter fÞr lukketid og ville kÞbe tequitos. Jeg fik at vide at det kunne jeg godt, men at de havde slukket ovnene for i dag, så jeg måtte selv varme dem hjemme. Adspurgt om de så var billigere, var svaret nej. Hvorfor slukkes ovnene 40 min fÞr lukketid?

Bestilt mad hos Q8 Ella Pizza i Randers
Bestilt mad hos Q8 Ella Pizza, de lÊser aldrig kommentar man kan tilknytte til sin ordre, så hvis man har allergi eller andet så Held og Lykke når i bestiller Pizza.

NUL STJERNER!!
Jeg brugte 40 min på at få deres stander til at lade i fields, en fra kundeservice forsÞgte at hjÊlpe men det lykkedes ikke. Til sidst havde jeg ikke tid til at stå der mere og jeg måtte lÞbe op til min sÞns kiropraktor tid, jeg tjekkede skiltet som hang på standeren og der står intet om at man ikke må holde der når man ikke lader.
Og samtidig holder jeg i et center hvor jeg i forvejen skal betale for at parkere, så jeg tÊnkte at så lÊnge at jeg havde el-bil var alt ok.
Men det var det ikke, vi snakkede med jeres kundeservice om bÞden som var fuldstÊndig ligeglade.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ