meget hurtig levering og meget hurtig og utrolig god hjÊlp!! en butik hvor kunden stadig bliver behandlet som en "konge" og hvor man fÞler at det for EMP er vigtigere at varetage kundens behov frem... ãã£ãšèŠã
Mange Ã¥rs-kunde, halvdelen af mit hverdagstÞj er nu fra EMP-shop! Det er nemt at handle hos dem, de husker mine favoritter MED stÞrrelses valg for mig og det er nemt at bestille varer, ogsÃ¥ fra "... ãã£ãšèŠã
Trykket pÃ¥ Iron Maiden T-shirten jeg kÞbte sad skÊvt. Det duer ikke. Nogle gange er EMPs produkter af for lav kvalitet. OgsÃ¥ mÊrkeligt at man ikke kan skrive pÃ¥ returseddelen, hvad der er galt med v... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg handler hos EMP, da de havde en fed MidgÃ¥rdsorm tshirt og en hoodie med samme design af Fenrisulven som jeg har tatoveret. Alt spillede synes jeg. Nemt hjemmeside at kigge pÃ¥, hurtig l... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 1ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det er umuligt at sende varer retur
Det er umuligt at sende varer retur, og deres anbefaling om at sende via. PostNord er ubruglig. Kundeservice er ubruglig. Varerne er god kvalitet, men firmaet er noget skrald. Poserpunks.
Altid hurtig levering og gode produkterâŠ
Altid hurtig levering og gode produkter til rimelige priser
Fan-merch, nerd-gear og andet lÊkkert loot
Har kÞbt en hel del tÞj, sko og tasker på EMP efterhånden. De leverer altid indenfor rimelig tid, nogle gange hurtigere end forventet.
TÞjet lever altid op til beskrivelserne.
Jeg har kun vÊret lidt uheldig med en lynlås på en taske, en enkelt gang. Ellers er det for det meste rigtig god kvalitet, der holder.
Dyrt og besvÊrligt at sende retur
Det skÊr i mit hjerte at give denne dÃ¥rlige anmeldelse, da jeg har handlet hos jer 1000 gange fÞr, Ã¥benbart har alt jeg har kÞbt passede, for denne gang gjorde det ikke og jeg mÃ¥tte sende en T-shirt retur.. ð£ For det fÞrste skal man selv betale porto, det synes jeg er mega dÃ¥rlig kundeservice, samt deres retur adresse er sygt underlig, er virkelig spÊndt pÃ¥ hvor min pakke ender, sÃ¥ allerede der var det mÃ¥ske bedre at ligge en allerede skrevet returlabel i pakken, som man gÞr sÃ¥ mange andre steder.. Nu har jeg lÊst de andre anmeldelser og jeg ville vÊre sÃ¥ ked af at skulle Êndre mine 2 stjerner til 1 fordi min pakke ikke nÃ¥r frem, krydser alt jeg har.. Men sÞrgeligt det skal vÊre sÃ¥ dyrt og besvÊrligt at sende noget retur..
Meget tilfredd
Meget tilfreds med produkterne jeg har bestilt hos jer, plus lÊkkert kvalitetstÞj. Det er ikke sidste gang jeg handler pÃ¥ jeres siden. Plus varerne var hurtig fremme ð keep going the good work.
Stor anbefaling her fra
Perfekt ðâŠ..
Har kun godt at sige
Har kun godt at sige. Fra bestilling til man har det er der kort leveringstid og det skal I have tak for
Tabte penge
Det gik fint nok ved de fÞrste kÞb, hvor varerne passede fint. Problemerne opstår, når man skal returnere en vare til deres postboks, der skal videresende til Tyskland. Det er i praksis umuligt. Man skal selv betale porto og de anbefaler man sender via PostNord, men deres returadresse er ikke en valid adresse i postnords system.
Som privatperson kan man reelt ikke returnere.
Super Êrgerligt:0/ Der mistede jeg de penge for 3 t-shirts som ikke passer, men heller ikke kan komme retur.
Produktet er rigtigt godt, PostNord var ikke
Produktet er rigtigt godt. Kundeservice undervejs fungerede effektivt og var samlet set ok. Forsendelse med PostNord var håblÞst (forsinkelse, umuligt at komme i kontakt med kundeservice, ikke levering nÊrmeste udleveringssted)
Zadovoljan sam kupljenim artiklima
Zadovoljan sam kupljenim artiklima. Takodjer sam zadovoljan brzinom isporuke. Sve preporuke
Har kÞbt flere ting og altid godâŠ
Har kÞbt flere ting og altid god service ðð€
Dejlig nemt at bestille og hurtigâŠ
Dejlig nemt at bestille og hurtig levering :) rigtig flot vare og kvalitet
Hurtig levering og flot t-shirts ogâŠ
Hurtig levering og flot t-shirts og hoodie ð€
Meget tilfreds âºïž
ððð ð
ððð
Vi har handlet flere gange hos dem, og alt har altid vÊret fint
Super dårlig kvalitet
DÃ¥rlig kvalitet âŠ
Jeg har kÞbt en jakke hvor stoffet revner - det er ikke syninger der går op - men stoffet revner som om det er mÞrt eller noget. Jeg kÞbte den for 3 mdr siden - jeg har skrevet men har ikke hÞrt noget fra dem - og kan se at anmeldelsen af jakken inde på selve appen som jeg har skrevet er ikke synlig
. Update: efter jeg havde sendt en klage ind og vedhÊftede billeder har jeg fået mine penge retur ( minus porto.) så det var dejligt
TÞj/stof i god kvalitet. God kundeservice.
TÞjet er lavet af stof i god kvalitet.
Farverne på print er god kvalitet.
God kundeservice.
Hele min garderobe er kÞbt hos EMPð€ð»
Hel vild god service
Hel vild god service, man bliver orienteret under hele processen, dejligt
Alt godtâºïžfungerede bareðð
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne. Meget tilfreds med min nye lÊderjakke som jeg ikke har kunnet finde magen til hos andre forretninger .
T-Shirten passer som den
T-Shirten passer som den skal. God service.