meget hurtig levering og meget hurtig og utrolig god hjÊlp!! en butik hvor kunden stadig bliver behandlet som en "konge" og hvor man fÞler at det for EMP er vigtigere at varetage kundens behov frem... ãã£ãšèŠã
Mange Ã¥rs-kunde, halvdelen af mit hverdagstÞj er nu fra EMP-shop! Det er nemt at handle hos dem, de husker mine favoritter MED stÞrrelses valg for mig og det er nemt at bestille varer, ogsÃ¥ fra "... ãã£ãšèŠã
Trykket pÃ¥ Iron Maiden T-shirten jeg kÞbte sad skÊvt. Det duer ikke. Nogle gange er EMPs produkter af for lav kvalitet. OgsÃ¥ mÊrkeligt at man ikke kan skrive pÃ¥ returseddelen, hvad der er galt med v... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg handler hos EMP, da de havde en fed MidgÃ¥rdsorm tshirt og en hoodie med samme design af Fenrisulven som jeg har tatoveret. Alt spillede synes jeg. Nemt hjemmeside at kigge pÃ¥, hurtig l... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 1ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Ringe kundeservice
Jeg har bestilt en t-shirt fra deres hjemmeside. Der kommer en helt anden t-shirt og jeg skriver derfor at de har sendt den forkerte. De beklager og sender en ny pakke. Igen kommer der den samme forkerte trÞje som de også havde sendt afsted i fÞrste omgang. Jeg er selvfÞlgelig helt forvirret over, at det kan lade sig gÞre. Hele kommunikationen med dem er fra deres side kort og nÊrmest uforstående overfor problemet - man sidder med en fÞlelse af man selv skal sÞrge for problemet bliver lÞst. De forklarer ved at sige at der står noget forkert på hjemmesiden og billedet er forkert, hvilket overhovedet ikke passer, da begge dele passer sammen.
Jeg var handlet hos dem i 10 år uden problemer, men det her er en helt igennem dårlig oplevelse - hvor jeg helt mister lysten til at skulle handle der igen.
Der skal en helt anden form for kundeservice til end det jeg er blevet budt.
jeg har kÞbt en jakke i slut okt til enâŠ
jeg har kÞbt en jakke i slut okt til en 600- 700 kr - Jeg var godt klar over at det ikke var en jakke der ville holde det ene år efter det andet men havde regnet med at den godt kunne klare en sÊson. Der tog jeg så fejl - stoffet er så dårlig kvalitet at det går i stykker for et godt ord.
Det er ikke i orden
Super hurtigt betjening og levering
Super hurtigt betjening og levering
HOLD JEG LANGT VÃK
Skulle returnerer en skjorte. KÞbte fragt - den skal man selv stå for - og sendte pakken afsted til den Postboks de nu skriver man skal sende den til. EfterfÞlgende får jeg en besked på at min pakke er klar til afhentning i en pakkeboks i BrÞndby !!!
ForsÞgte at kontakte jer på mail, men blive bare blokeret. Er nu spÊndt på hvor pakken så havner henne, da jeg ikke har afhentet den i BrÞndby og postnord er ikke eksisterende. Virkelig elendig kundeservice, bestille ALDRIG fra jer igen. Der tabte man lige 450 kr på en skjorte!!!
Fine produkter hurtig levering
Fine produkter hurtig levering
Hurtig levering og gode priser
Under al kritik!
Jeg modtog i slutningen af november en jakke, som er rigtig fed. Der er dog en feature på jakken, som rimelig hurtigt går i stykker, og jeg kontakter kundeservice for at hÞre, hvad EMPŽs holdning er til det. De svarer, at det selvfÞlgelig ikke er deres standard, og at jeg kan få en ny jakke.
Nu en uge senere og nÊsten 20 mails er jeg endt med fÞlgende:
Jeg kan returnere jakken, få mine penge tilbage og så bestille en ny jakke. Jakken er kÞbt på tilbud, men jeg kan ikke få lov at kÞbe den nye jakke til samme pris. Jeg får i en mail fortalt kort, at jeg kan få 20 % rabat (Er kÞbt til nÊsten 40 %). Det er viden jeg fÞrst får her nÊsten en uge senere - og jeg har heldigvis ikke sendt min jakke retur endnu. Vedkommende i supporten forholder sig på intet tidspunkt til, at jeg giver udtryk for, at det er frustrerende pludselig at skulle betale flere penge, når der indledningsvis bare blev sagt: Det er ikke godt nok - ny jakke!
Da jeg undrer mig over dette ringer jeg ind til kundeservice, og får at vide, at min jakke slet ikke er på lager mere i min stÞrrelse, og der kun er 3XL tilbage, da varen udgår.
Heldigvis fik jeg aldrig sendt min jakke retur, for så havde den vÊret vÊk - medmindre jeg kunne have taget lidt kilo på og skiftet min L ud med 3XL xD
Support-oplevelsen med EMP har vÊret helt og holdent hen i vejret. Forhåbentlig er det ikke deres generelle linje, men jeg giver 1 stjerne - på trods af at min jakke er rigtig fed. Under al kritik!
Super hurtig til at afsende
Super hurtig til at afsende! Altid dejligt når man forelsker sig i noget af deres specielle tÞj.
Fine produkter- hurtig levering medâŠ
Fine produkter- hurtig levering med PostNordâŠ
Great customer service when I had aâŠ
Great customer service when I had a problem with my order.
Jeg har bestilt Anime figurer til minâŠ
Jeg har bestilt Anime figurer til min dreng som han Þnsker sig i fÞdselsdagsgave. Forventet levering 7/1 stod der. KnÊgten skulle have dem 11/1 så det passede jo fint. Men nu her d. 10/1 har de endnu ikke sendt pakken og de lover dagligt at jeg får mit nummer til sporing. Det er simpelthen så ringe. Pengene er lÊnge siden de har trukket! Jeg skal bare have mine varer hurtigst muligt nu og så handler jeg ikke her igen og kan heller ikke anbefale det til andre.
Har handlet mange gange hos EMP
Har handlet mange gange hos EMP. Men både min samlever og jeg bestilte derfra her i december fra hver vores log ind da han kÞbte julegaver til mig, og stÞrrelsen er jo pludselig Kina stÞrrelse, min datter der bruger s/m kunne passe det ene sÊt jeg fik i str 3 xl, og t shirten måtte ikke vÊre mindre så ville hun ikke kunne passe den. Og jeg bruger normalt xxl men kunne som i slet ikke passe det. Og 2 ting jeg havde kÞbt til min datter skulle byttes da det ikke var hende og det ene par leggings kunne hun ikke passe trods det er et nummer stÞrre end hun bruger. Og nu skal det retuneres i 2 forskellige pakker selvom vi bor på samme adresse og det er 2 gange pakke porto så minimum 150 til 200 kr for sende retur . De stjerner er kun fordi tÞjet ser super flot ud men stÞrrelse passer ikke og kunder skal selv betale for få det byttet .
Bare Þv
Pakken er ca en måned om at blive leveret, men får ingen besked om afhentning. Pakken bliver sendt retur, men ingen muligheder for at få den sendt igen, med anvendte tilbud. Burde kunne få min pakke til det jeg betalte for den, når jeg som kunde ikke har fået besked.
Det kan umuligt vÊre fÞrste gang. Mangel på protocol er mangel på ansvar. Skuffende.
lÊkre produkter
Her i vinter har jeg kÞbt 5 fede produkter fra EMP. Produktbeskrivelserne var spot on, kvaliteten og pasformen super god og levering ret hurtig, selv op til juletid.
Hurtig levering
1000 tak atter engang
1000 tak atter engang. I lever stort op til jeres tÞj og leveringer. Det er ikke sidste gang at jeg kÞber ind hos jer. Tak og god weekend herfra â€ïžð€ðŒ
Har bestilt tÞj mere end 10 gange fraâŠ
Har bestilt tÞj mere end 10 gange fra EMP-shoppen gennem tiden og har ALTID fået god og behagelig service. Kvaliteten er i top på alle produkter jeg har kÞbt og har på intet tidspunkt haft nogen grund til og beklage over varen. Kan derfor sige god for den service jeg har fået. Mit sidste kÞb var en hÊttetrÞje der passede perfekt og prÊcis som forventet.
Elendig returpolitik
Elendig returpolitik. Den returadresse som stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden og pÃ¥ fÞlgebrevet passer ikke. Og EMP âkundeserviceâ kan ikke hjÊlpe. Ãrgerligt at have kÞbt julegaver der. TOTALT BONDERFANGERI!!
Kan varmt anbefales!
Super hurtig levering - selv ved juletid - lÞbende serviceinfo. Fine varer til gode priser. Er fuldt ud tilfreds og kan varmt anbefale at handle her!
Nul stjerner ville vÊre mere passende!
Nul stjerner ville vÊre mere passende. Har nu fået min returnering af en for lille frakke tilbage for 3. gang... Deres returpolitik er... ja ikke eksisterende... og deres kundeservice-robot 'Bente' giver ikke-brugbare og modstridende svar, når man ber om hjÊlp. Har brugt Sà MEGET ligegyldig tid på dette... Og endt med, ja både nÊse og hår i postkassen. Vanvittig og pinligt fravÊr af kundeservice. Handler der ALDRIG mere.