Fedt med kontakt rolige forhold i kÞbs/beslutnings processen mega fed :) Der er lidt med at appâen mÃ¥ske godt kunne give et pris forecast for nogle dage, ved det er tilgÊngeligt, men det er en det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gÞre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tÊnke mig at man Þger sikkerheden for kunderne i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har altid vÊret en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. SpÞrgsmÃ¥l er altid besvaret hurtigt og fyldestgÞrende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrÊvede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg ogsÃ¥ have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat pÃ¥ en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, ãã³ããŒã¯
Det gik bare fint med at flytte fra den en leverandÞr til Energi Fyn.
Vi var kunder fÞr og er vent tilbage fordi
der er en god service og rådgivning

Energi Fyn ããã®åç
Fantastisk professionel og nÊrvÊrende service. LÊnge siden jeg har oplevet en så kompetent og behagelig hjÊlp til et problem. FortsÊt det gode arbejde

Energi Fyn ããã®åç
God hjÊlp fra supporter for at får med ladestander til at fungere flink og tålmodig..Virkelig en god oplevelse.

Energi Fyn ããã®åç
Jeg har intet ondt at sige om EnergiFyn. Deres medarbejdere er venlige og lÞsningsorienteret, kÞen på telefonen er ofte kort, og produktet virker bare.

Energi Fyn ããã®åç
Jeg kontaktede dem og som flerårig loyal kunde fik jeg en rabat på min lÞsning, da jeg fortalte om at jeg havde set at de konkurrende selskaber havde sat deres priser ned.
Medarbejderen var sÞd, forstående, imÞdekommende og meget serviceminded.
Jeg bliver nok hos GasEl (Energi Fyn) flere år endnu!

Energi Fyn ããã®åç
Fik en virkelig venlig og god medarbejder i telefonen , og deres svartid var utrolig hurtig.
Rigtig god kundeservice ð

Energi Fyn ããã®åç
Virkelig en go service. Kan stÊrkt anbefale til alle. Hilsen Grethe Lauridsen Tueager 8 7120 Bredballe Vejle Ãst. ð¥°

Problemfri overgang til Energi Fyn, fi betjening og god pris

Energi Fyn ããã®åç
Fik oplysning på det jeg behÞvede og på en forståelig måde.

Energi Fyn ããã®åç
Jeg er bare tilfreds med jer, fordi at jeg bliver bethandel så godt.

Energi Fyn ããã®åç
Jeg synes de har godt service og billigt
Jeg anbefaler energifyn varmt

Energi Fyn ããã®åç
God og tydelig kommunikation. Klare svar på spÞrgsmål. Venlig medarbejder med tid til kunden. Valgte at blive ringet op, hvilket skete inden for få minutter

Energi Fyn ããã®åç
absolut top service, altid til at få fat på, korte telefon ventetider. personale venlig og hjÊlpsomme.