Energi Fyn レビュヌ 5,149

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fedt med kontakt rolige forhold i kÞbs/beslutnings processen mega fed :) Der er lidt med at app’en mÃ¥ske godt kunne give et pris forecast for nogle dage, ved det er tilgÊngeligt, men det er en det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gÞre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tÊnke mig at man Þger sikkerheden for kunderne i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har altid vÊret en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. SpÞrgsmÃ¥l er altid besvaret hurtigt og fyldestgÞrende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrÊvede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg ogsÃ¥ have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat pÃ¥ en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. ガス䌚瀟

Energi Fyn に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Har du brug for hjÊlp?
Ring til os og få hjÊlp fra vores kunderådgivere.

Åbningstider i Kundecenteret:

Ladestander:

24/7 support året rundt
Telefon: 70 27 00 11

Hvem er vi?
Energi Fyn er ét af Danmarks Êldste andelsejede energiselskaber. Vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere, drevet af mere end 400 dedikerede medarbejdere og engageret i at give tilbage til os alle – til dig.

Vi er der, mens bilen lader op til en ny dag, morgenkaffen brygger, eller fÊllesskabet fejres rundt om bordet derhjemme, i forsamlingshuset og i din lokale forening.

Vi er med, så du kan gå trygt i lyset fra gadelamperne, når du er på vej til en af de 700 klubber og foreninger, vi stÞtter gennem FynskSupport.

Måske mÞder du os, når vi udruller fibernet, eller måske hÞrer du om os, når vi uddeler midler fra vores fonde til projekter og foreninger.

Hver dag arbejder vi nemlig på at skabe vÊrdi for dig, for dit lokalområde og for Fyn.

Det sker gennem en driftssikker energiforsyning til både private og erhverv og gennem lÞbende udvikling i den grÞnne sags tjeneste.

El, gas, fibernet, varmepumper og ladestandere er vores bidrag til din moderne og elektrificerede dagligdag.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds. Kontakt os, så vi kan hjÊlpe dig, hvis du har spÞrgsmål eller oplever udfordringer med vores produkter.

GlÊden ved fynsk energi

圓該䌁業による蚘述

Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer
Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel. Som et af Danmarks Êldste andelsejede energiselskaber er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Det er derfor vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 220.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig.

Få hele energipakken ét sted

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette

Hos Energi Fyn får du hele energipakken. Uanset om du er på udkig efter en attraktiv elaftale, lynhurtigt fibernet, en komplet ladelÞsning eller varmepumpe, sÞrger vi for god energi hele vejen.

Samler du på god energi?

Hos Energi Fyn får du el, fibernet, ladelÞsning, gas og varmepumpe.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

5149件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

God og tydelig kommunikation

God og tydelig kommunikation. Klare svar på spÞrgsmål. Venlig medarbejder med tid til kunden. Valgte at blive ringet op, hvilket skete inden for få minutter

2026幎4月1日

Hej SÞren

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god og tydelig kommunikation og hurtigt svar på dine spÞrgsmål. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback om vores medarbejders venlighed og tilgÊngelighed. Tak for din tid!

absolut top service

absolut top service, altid til at få fat på, korte telefon ventetider. personale venlig og hjÊlpsomme.

2026幎1月22日

Hej Benny

Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet så god service hos os. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback om vores korte ventetider og hjÊlpsomme personale. Tak!

Maj, Energi Fyn

Det er en fornÞjelse at vÊre kunde hos

Det er en fornÞjelse at vÊre kunde hos energi Fyn altid venlige folk at snakke med

2026幎1月29日

Hej JÞrgen

Vi er glade for at hÞre, at du har en god oplevelse som kunde hos os, og at du synes, at vores medarbejdere er venlige. Tak for din positive feedback!

Et trovÊrdigt selskab.

Jeg har altid vÊret en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. SpÞrgsmål er altid besvaret hurtigt og fyldestgÞrende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrÊvede dog for 4 meter ekstra kabel (udover 10), skÞnt der kun blev brugt 2 1/2 i alt. Fejlen blev dog rettet omgående efter et telefonopkald.

2026幎1月26日

Hej Svend

Vi er glade for at hÞre, at du generelt er tilfreds med vores service. Vi beklager dog fejlen med kabelopkrÊvningen og er glade for, at det blev rettet hurtigt. Tak for din positive feedback!

Maj, Energi Fyn

BesvÊrligt at komme ind på jeres hjemmeside

Jeg er trÊt af det er så besvÊrligt at komme ind på jeres hjemmeside og se hvad min strÞmforbrug og priser. VH. Gurli.

2026幎1月19日

Gurli Nielsen.,

Vi beklager, at du finder det besvÊrligt at tilgå dit strÞmforbrug og priser på vores hjemmeside. Du er altid meget velkommen til at ringe til vores Kundecenter på 70 13 19 00 for at få hjÊlp til at logge ind.

Hurtig nemt klar besked

2026幎3月26日

Hej Kamil

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi takker for din tilbagemelding.

Maj, Energi Fyn

fået god service over telefonen i dag

fået god service over telefonen i dag fra en kvindelig medarbejder

Amro Taha,

Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores medarbejdere! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Maj, Energi Fyn

Hun var flink at snakke med men det er

Hun var flink at snakke med men det er i altid

Hej

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god samtale. Vi sÊtter pris på din feedback og din tid til at dele din oplevelse.

Maj, Energi Fyn

Var det nemt ÞÞÞÞh ja vildt nemt

Var det nemt ÞÞÞÞh ja vildt nemt, en meget kompetent medarbejder i rÞret super!

Hej Finn

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder var hjÊlpsom. Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Maj, Energi Fyn

En fornÞjelse at vÊre kunde hos.

En fornÞjelse at vÊre kunde hos.
Priser på regning matcher hvad der står i deres app (hvilket bestemt ikke var tilfÊldet ved det tidligere el leverandÞr vi havde).

Dog er der visse ting der er en anelse svÊre at gennemskue, så som hvor egen produktion fra solceller bliver modregnegnet.

Men alt i alt et sjÊldent Êrligt firma. Jeg har med vilje ventet 6 måneder med at lave denne anmeldelse, da jeg ville se hvordan firmaet leverede.(24-03-26)

2025幎9月11日

Hej Kevin

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Tak for din anmeldelse! Vi noterer os dine observationer omkring solcelleproduktion og vil se på, hvordan vi kan gÞre dette mere gennemskueligt. Vi sÊtter pris på din tålmodighed og feedback.

Maj, Energi Fyn

Venlige mennesker at samtale med.

Venlige mennesker at samtale med.
En god aftale.
TrovÊrdig.

2026幎1月14日

Hej Birgit

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tak for din positive feedback og for at fremhÊve vores trovÊrdighed og venlighed.

Han var meget venlig

Han var meget venlig. En dejlig samtale

2026幎3月23日

Hej Bodil

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse og en dejlig samtale. Tak for din venlige tilbagemelding!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。