Enotria Travel & ReizeninItalie.nl レビュヌ

1,106
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enotria luistert heel goed wat de klant wil en maakt een programma op maat en jouw wensen, met de mooiste accommodaties.

5぀星のうち5の評䟡

Was weer een fantastische reis door Italië. Met een paar zeer bijzondere locaties. Alles zeer goed geregeld door Enotria

5぀星のうち5の評䟡

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was goed omdat het een heerlijk gelegen huisje is, prachtig terrein en rustgevend: uitzicht op zee, Stromboli, etc. Het strandje is ook uniek: je moet een stuk lopen, de trap af en op, maar geni... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. コテヌゞ
  3. 貞し別荘

圓該䌁業による蚘述

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

連絡先

(1,106)

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Wederom een heerlijke rondreis door Italië

Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doen.
5 van de 7 accommodaties waren dit jaar van zeer goed niveau en Hotel Hanswirt was een hele prettige ervaring, hetgeen ook geldt voor de bij ons reeds bekende drie accommodaties op Sardinië.
De accommodatie Villa Lupis lijkt wat gedateerd en is mogelijk geschikter voor Duitse/ Oostenrijkse gasten.
De accommodatie Modernist was oké maar niet uitzonderlijk. Mogelijk meer geschikt voor een jonger publiek.
We hebben 4 weken van Italië genoten en de gekozen accommodaties en locaties droegen hier zeker aan bij.

René

2026幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

We hebben een heerlijke tot aan de

We hebben een heerlijke tot aan de puntjes verzorgde relaxte vakantie gehad
We hebben 100% genoten van de logeeradressen en prachtige omgeving
Wij kunnen deze reis ten zeerste aanbevelen

2026幎6月17日

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl からの回答

beste Gonny, wij zijn heel blij om te horen dat u genoten heeft van de vakantie en de omgeving! Hartelijk dank voor de fijne woorden. Arriverderci, Tina Altieri!

Fijne reisorganisatie!

Fijne reisorganisatie met goede voorstellen en snelle reactietijd. Elk jaar boeken wij via Enotria en ieder jaar is de vakantie weer een feestje.

2026幎7月4日

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl からの回答

Beste Jenneke, dankjewel voor de fijne woorden! Wij zijn heel blij om te horen dat u elk jaar weer geniet van de vakantie en onze service. Arriverderci, Tina Altieri!

5぀星のうち5の評䟡

Alles was weer goed geregeld!

Alles was weer goed geregeld. Mooie accomodaties op mooie plekken. Als we een vraag hadden, kwam er snel een antwoord. Heel klantvriendelijk!

2026幎7月5日

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl からの回答

Beste Gert, wij doen altijd ons best om zo klantgericht mogelijk te zijn, dus om te horen dat u daar tevreden over was waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat u tevreden was met de accomodaties en locaties en dankuwel voor de fijne woorden. Arriverderci, Tina Altieri!

Goed advies

Goed advies, begeleiding en commnicatie door kundig team met goede lokaties.

2026幎7月1日

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl からの回答

Beste Olav, dankjewel voor de fijne woorden. Wij zijn heel blij om te horen dat u tevreden was met de locaties en begeleiding. Verder waarderen wij de fijne woorden over ons team enorm! Arriverderci, Tina Altieri!

Schitterende omgeving

Schitterende omgeving. Vriendelijke en alerte bediening. Uitstekende kamer. Fantastisch zwembad. Ongelooflijk lekker ontbijt Ún diner (boek vooral halfpension!).

2026幎6月28日

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl からの回答

Beste Erik, Wat fijn om te horen dat u tevreden was met de service en het verblijf. Dankjewel voor de fijne woorden en de tip!. Arriverderci, Tina Altieri!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。