Enotria luistert heel goed wat de klant wil en maakt een programma op maat en jouw wensen, met de mooiste accommodaties.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Was weer een fantastische reis door Italië. Met een paar zeer bijzondere locaties. Alles zeer goed geregeld door Enotria
Het was goed omdat het een heerlijk gelegen huisje is, prachtig terrein en rustgevend: uitzicht op zee, Stromboli, etc. Het strandje is ook uniek: je moet een stuk lopen, de trap af en op, maar geni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Was weer een fantastische reis doorâŠ
Top organisatie met hart voor de klant
Weer genoten van een perfect geregeldeâŠ
Weer genoten van een perfect geregelde reis in Italië!
Goede service met mooie locaties
Goede service. Altijd hele mooie locaties. Wel over het algemeen vrij prijzig. En de website werkt niet altijd lekker.
Goede begeleiding en mooie routeâŠ
Goede begeleiding en mooie route geadviseerd met prachtige locaties en toffe activiteiten voor ons gezin!
Ter plekke fijn ontvangst door Francesca!
Behulpzaam en goede service. Top reisbureau
Behulpzaam, denken goed mee wat je graag wilt. Mooie locaties en reizen. Zijn al 8 jaar de rondreizen aan het afvinken en nog geen 1 valt er tegen. Goede service, vriendelijk en zo kan ik nog even door gaan.
Wederom aangename ervaring
Na jaren weer contact opgenomen met Enotria en ze hebben ons wederom verrast met supermooie plekjes en een goed en verzorgd reisschema (inclusief vluchten en huurauto), volledig ontzorgde vakantie. Ik kom zeker weer terug!
Wederom een heerlijke rondreis door Italië âŠ
Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doen.
5 van de 7 accommodaties waren dit jaar van zeer goed niveau en Hotel Hanswirt was een hele prettige ervaring, hetgeen ook geldt voor de bij ons reeds bekende drie accommodaties op Sardinië.
De accommodatie Villa Lupis lijkt wat gedateerd en is mogelijk geschikter voor Duitse/ Oostenrijkse gasten.
De accommodatie Modernist was oké maar niet uitzonderlijk. Mogelijk meer geschikt voor een jonger publiek.
We hebben 4 weken van Italië genoten en de gekozen accommodaties en locaties droegen hier zeker aan bij.
René
In korte tijd een fantastische reisâŠ
In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !
Mooi aanbod
Er wordt meegedacht wat betreft behoeftes klant, goede service en mooi aanbod.
Goede accommodaties
Goede accommodaties, klanten heel tevreden over de accommodaties en ligging ervan.
Korte lijntjes, snel geholpen.
Via Enotria boeken is altijd goed
Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgesteld in de diensten van Enotria!
Rondreis Toscane
Voor de 4de keer met Enotria op reis, goed advies, goede accommodaties en goed georganiseerd.
We hebben een heerlijke tot aan deâŠ
We hebben een heerlijke tot aan de puntjes verzorgde relaxte vakantie gehad
We hebben 100% genoten van de logeeradressen en prachtige omgeving
Wij kunnen deze reis ten zeerste aanbevelen

Fijne reisorganisatie!
Fijne reisorganisatie met goede voorstellen en snelle reactietijd. Elk jaar boeken wij via Enotria en ieder jaar is de vakantie weer een feestje.

Enotria Travel & ReizeninItalie.nl ããã®åç
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning.
Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis.
Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafhandeling op Schiphol (Viggo) is dramatisch.
Als vanouds weer prima in orde!
Al bijna 20 jaar reizen wij via Enotria naar Italië.
Boekingen altijd goed geregeld en als je hulp nodig hebt, staan ze voor je klaar.
Alles was weer goed geregeld!
Alles was weer goed geregeld. Mooie accomodaties op mooie plekken. Als we een vraag hadden, kwam er snel een antwoord. Heel klantvriendelijk!

Goed advies
Goed advies, begeleiding en commnicatie door kundig team met goede lokaties.

Schitterende omgeving
Schitterende omgeving. Vriendelijke en alerte bediening. Uitstekende kamer. Fantastisch zwembad. Ongelooflijk lekker ontbijt Ún diner (boek vooral halfpension!).

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã