Jeg hadde booket en leilighet i utlandet via Expedia. Etter at jeg ringte dem, fikk jeg beskjed om at bookingen ikke hadde noe med Expedia å gjøre, og at jeg derfor måtte avbestille. Jeg fikk senere e... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Booket hotell gjenom Norwegian, men da reisen nærmet seg fant jeg ut at jeg slett ikke hadde en aktiv booking. Tok da kontakt med Expedia (eneste mulighet var en chat), som bekreftet at jeg ikke hadde... もっと見る
Expedia reklamerer med relativt billige billetter til Thailand i januar -25. Det skal være 4 tilgjengelige buisness billetter til en god pris. Når jeg går gjennom hele bestillings prosessen og skal fu... もっと見る
企業が回答しました
Kundeservice er hyggelig, men hjelper ikke så my desverre. Måtte kansellere fly turen min. Hadde betalt ekstra for å kunne endre/kansellerer. Har bedt om å få penge refundert. Og har fått beskjed om a... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Finn tilbud på hoteller, bilutleie og aktiviteter. Expedia tilbyr hotellopphold ved destinasjoner over hele verden. Bestill din reise hos Expedia.no
連絡先
ノルウェー
- www.expedia.no
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Aldri igjen
Flyselskapet har kansellert og det er umulig å få kontakt til kundeservise hos Expedia. Man kan bare komme igjennom om man skal reise innen 72 timer. Da vi ikke får reise i det hele tatt, blir dette bare tull. Aldri igjen...
Helt vanvittig dårlig kundeservice
Helt vanvittig dårlig kundeservice. Spurte om hjelp angående refusjon med corona og jeg hadde betalt ekstra masse penger for AVBESTILLINGSforsikring 3 månder på forhånd. Men denne forsikringen dekket ingenting. Jeg prøvde å fylle ut et skjema som de hadde lagt ut link om angående refusjon, men det virket ikke på min pc, mobiltelefon, og heller ikke på vennene mine sine telefoner eller mobiler.
Jeg ringte 6 dager på rad 4 ganger om dagen uten å komme gjennom telefonkøen. Og når jeg endelig gjorde det, fikk jeg ikke hjelp til noe som helst. DETTE måtte jeg fikse heeeelt selv.
Skal aldri bruke dette selskapet igjen. Dårligere service skal man lete lenge etter. Penger rett ut vinduet.
Tips: bruk et annet selskap. SVINDEL.
Helt utrolig dårlig at man ikke kommer…
Helt utrolig dårlig at man ikke kommer i kontakt med dere på telefon når man ringer få minutter etter telefonen deres ble åpnet!!! Har sittet med ventemusikken på øret i to og en halv time. Hvordan er det mulig, når jeg ringer litt etter 9?
Janne
Mailadresse til expedia
Hei!
Jeg snakket med dere på tlf i går. Jeg skal skrive en klage på et hotell m/bilder fikk jeg beskjed om. Da jeg søker og søker finner jeg ingen mailadresse.
Hva er mailadressen deres?
Mvh
Julie

Expedia からの回答
Expedia har ikke betalt hotellet.
Vi har bestilt en 8 døgns tur til Kairo, men Expedia har kun betalt hotell Steigenberger ElTahir for 2 netter på hotellet på tross av at dere har bekreftet og tatt betalt for 8 døgn. Reiseplannummeret er 7486555122105. Tilføyelse 11.12. Hotellet sier de fremdeles ikke har fått oppgjør fra dere og vil derfor ikke slette reservasjonen de har gjort på mitt kredittkort. Etter nok en lang samtale med Expedia dagen vi sjekket ut ble problemet løst og vi slapp å betale hotellet en gang til. Ganske utrolig at det skal ta en hel uke å løste et slikt akutt problem.

Expedia からの回答
Er det umulig å få tilbakebetalt skatter og avgifter?
Jeg har på vegne av noen utenlandske venner ventet på å få tilbakebetalt skatter og avgifter i 14 uker etter at en reise måtte avbestilles. Å nå frem på telefon er vanskelig og SVÆRT tidkrevende. Sist samtale tok 1 time og 20 minutter. Ventemusikken som man til stadig blir satt over til er helt grusom. Tilsaman har jeg vel nå brukt 4 timer på å få penger tilbake. Underveis har vi fått mange ulike beskjeder og løfter. Første var at det skulle ta fra 2 -10 dager. Så ble det fra 2-10 uker, så ble det fra 2-12 uker. Noen av dem man snakker med, er det vanskelig å forstå fordi de ikke tar seg tid til å lytte og selv snakker svært fort.
En hyggelig saksbehandler lovet oss 400 kroner overført på konto, men det viste seg å være en Expediakontp. Etter sist samtale skulle jeg få en telefon fra USA sa saksbehandleren. Den kom aldri. Greit nok det. Reisen var med Lufthansa. Er det noe jeg er sikker på så er det at jeg ALDRI skal bestille reise gjennom Expedia eller anbefale andre å gjøre det. Avbestillingsforsikringen som vi bestilte viste seg også å være helt ubrukelig for det så mye i liten skrift som gjorde at vi dessverre falt utenfor. Det kan man jo si var vår egen feil.
Nå har vi sendt over kontoutskrift for de siste 4 månedene for å bevise at pengene ikke har kommet inn på konto. Det burde dere kanskje selv hatt kontroll på.
Målet til Expedia er kanskje å utmatte kundene, men akkurat det klarer de ikke nå. Jeg er mektig irritert. Det er kanskje småpenger for dere og meg, men det holder ikke. Dette har blitt en prinsippsak.
Reiseplannummerret er 7414781349746

Expedia からの回答
Leide 2 leiebiler gjennom Expedia i…
Leide 2 leiebiler gjennom Expedia i Kroatia i sommer. Det kommer tydelig frem i bestillingen at forsikringer er inkludert. Utleiefirmaet i Kroatia er ikke enig, de hevder ingen forsikringer er inkludert. Jeg må derfor betale 2000,- i forsikring for å få ut bilene.
Dette reklamerer jeg på etter ferien. Det tar 9 uker, med gjentatte purringer fra min side, før jeg får svar.
Svaret er helt generelt, ingenting som tyder på at de har satt seg inn i klagen. De svarer ikke på spørsmålene mine om hvilke forsikringer som var inkludert.
På telefon lover de meg et gavekort på 400,- som kompensasjon for lang behandlingstid. Det skulle de sende på epost. Mottar aldri et slikt gavekort.
Sender epost ang gavekortet og ber de svare på mine spm ang forsikringen. Blant annet hvilke forsikringer som var inkludert, om det er riktig at bilen ikke kan kjøres med uten å betale for mer forsikring når de leier ut bilen med forsikring inkl.
Dette er nå flere uker siden. Ingen svar.
Svært dårlig kundebehandling og missvisende markedsføring ang forsikring ved utleie av bil.
At dere svarer her, på negativ omtale i løpet av 24 timer, men ikke via kundeservice på 9 uker sier noe om hva som prioriteres.
Reiseplannr 7411903132674 og 7411902591926.
Dere gir inntrykk av i deres svar her 24 sept at dette skal dere se på igjen. 9 dager senere har jeg fortsatt ikke hørt noen ting.
Ingen gavekort og ingen konkret svar på min klage ang forsikring.

Expedia からの回答
Villedning om ikke svindel.
Jeg klarte å bestille feil dato på en reise fra Kirkenes til Manila, ringte expedia og flyselskapene det gjelder, ingen av partene kunne hjelpe meg med å endre dato, flyselskapene sa begge at det var fullt mulig å endre billett, men at dette måtte gjøres gjennom expedia. Expedia igjen skylte på at det var en regel som flyselskapene hadde, som gjorde at jeg ikke kunne endre dato på flyvningen. Da jeg spurte hvilken regel, så unngikk de spørsmålet, til slutt ba jeg dem om å sende meg regelverket som gjør at det ikke er mulig. Men det ønsket de ikke å gjøre. Jeg ringte da tilbake til flyselskapene, de fortalte meg at det mest sannsynlig er expedia som ikke ønsker å endre billetten, men at det er mulig. Expedia ønsker fortsatt ikke å vise regelen de mener ligger til grunn for dette. Jeg har nå gått gjennom alle vilkårene og reglene som expedia har, noe jeg gjørde før jeg bestilte reisen også, der står det ingenting om at man ikke kan endre dato på billetten. Dette er tilbakeholding av informasjon, og det er utrolig dårlig når flyselskapene sier at det er greit, men ikke expedia. Flyselskapene sier at om jeg hadde bestilt rett fra flyselskapet, hadde dette ikke vært et problem. Dette er villedning, om ikke svindel.
Oppdatrering. reisenummer: 7473137512322

STYR UNNA
STYR UNNA! Første og siste gang vi bruker Expedia. Bestilte tur den 29 mai, skulle til Riga med avreisedato torsdag 1 august. Fikk mail fra hotellet en uke før vi skulle dra at de ikke hadde rom til oss likevel. PANIKK!! Ringte Expedia en søndag, fikk beskjed om at de som jobbet med sånn type booking ikke hadde mulighet for å hjelpe før mandag. Ringte igjen mandag, snakket med 3 forskjellige, fikk beskjed om at de skulle ringe tilbake tirsdag den 30 juli. Ingen telefon enda, såeh... det ble vel glemt da?? Vi ringte til hotellet som ikke hadde plass til oss og der var heldigvis hjelp å få. <3 De ordnet med et annet hotell og de måtte stå for betalingen selv! At det går an! Men heldig for oss som slapp mer utlegg. Hun vi snakket med på hotellet sa at de hadde fått reservasjonen fra Expedia en uke før vi skulle dit, hvorfor det når vi la inn bestillingen vår i mai?? Alle oppegående mennesker skjønner at det ikke er rom å oppdrive en uke før avreise midt i fellesferien, eller? Samt at det var et event i byen helgen vi skulle dit, så at vi fikk noe i det hele tatt var vel bare flaks.
---------------------------------------------------------------------------------------
Så over til hotellet vi skulle sove på. Hotel Linovo. STYR UNNA dette også. IKKE et hotell egentlig, mer et herberge. Slitent hotell med slitte rom, mugg i dusjkabinettet, avtrekket på badet var jo tett, så ikke så rart. Fikk ikke rene håndklær mens vi var der 4 netter. Frokosten var kald loff, 3 pålegg, 2 pølsetyper og en grøt, samt ei kaffemaskin ingen klarte å bruke. Maurfeller stod rundt på alle hjørner. Ja, i det hele tatt noe heeeelt annet enn hva vi betalte for. Tok kontakt da vi kom dit og skrev om standarden, skulle få igjen 350 kroners kupong jeg kunne bruke ved neste reise jeg bestilte gjennom Expedia..... Tok kontakt igjen noen dager senere, la ved bilder av de horrible forholdene og fikk da beskjed om at jeg kunne få igjen 650 kroner. Wow. Jeg sa ja, orker ikke diskutere noe mer, selv om vi virkelig IKKE har fått det vi har betalt for. Så lite velvilje til å hjelpe og så dårlig tilbakebetalt. Så alle som vurderer å bruke Expedia, STYR UNNA. Begynte å lese om dem først etter at vi hadde bestilt, meget dumt, ser jo her at det ikke er første gangen. Vi er et par som sjelden reiser, så derfor vil man jo at ting skal gå smooth når man først skal på tur. Kjipt at det skulle bli sånn og skape unødvendig stress for oss, samt at man møter lite hjelp og til slutt må ordne opp med dritten sjøl. Dårlig.
Reiserutenr. 7438836392366
Ja, Expedia, hvordan går det? Enda ikke hørt noe etter at jeg oppdaterte med reiserutenr..?? Idag er det den 06/09-2019. ;)

Expedia からの回答
Selskapet skulle forlengst ha behandlet…
Selskapet skulle forlengst ha behandlet ferdig refusjonskrav i samband med at flyreise ble kansellert. Svarer ikke på kundeservice. Svært useriøst. Hilsen ref: 43228956 OG Itin# 7440642193025 PS, saken går straks til Transportklagenemda.

Expedia からの回答
Styr unna dette useriøse selskapet som…
Styr unna dette useriøse selskapet som tar betalt for rom dei egentlig ikke kan tilby. Ved bestilling bekreftet Expedia romreservasjonen og tok betalt for 4 netter. Etter noen timer kom det mail om at dei dessverre ikke kunne tilby rommet likevel da det var dobbelbooket. Når jeg kontakter kundeservice får jeg beskjed om at dei vil ringe til meg senere og tilby omplassering. Dette skjedde ikke og dei har heller ikke refundert det jeg har betalt for rommet. Dei svarer heller ikke på mail. Det kaller jeg svindel!
Reiserutenummer er 7437184618747, bekreftelse på bestillingen sendt meg 24 mai 2019, senere på dagen fikk jeg mail fra Expedia Tasso Apartments om at dei likevel ikke har rom til oss og dere har allerede tatt betalt!

Expedia からの回答
Frustrert over reise til sønn
Gir 3 stjerner fordi det var grei kundebehandling ved andre forsøk når vi ringte expedia. Min sønn som er i militæret bestilte tur til Italia for seg selv og kompis som skulle være etter dimming i juli, ved en feil klarte han å bestille i juni samme dato men altså feil måned... han kontaktet expedia med en gang og fikk beskjed om at det kostet 8000 kr å booke om reisen, altså 1000 kr mer enn reisen kostet! Da prøvde jeg å ringe å fikk snakke me en jente som ordnet det så han fikk endret måned men måtte ut med 3400 kr. Syns ikke dette er greit og vil nok tenke meg godt om før jeg bestiller tur gjennom expedia😢hilsen Sissel

Expedia からの回答
Styr unna dette useriøse selskapet!
På vegne av min sønn, skriver jeg denne elendige vurderingen av expedia.no. Sønnen min mistet flyet sitt i Thailand (fra Koh Samui til Norge 16/5-19), - fordi bilen han ble fraktet til flyplassen i - ble stanset i en politikontroll, som ikke slapp dem igjennom. Han kom 30 minutter for sent til avgang pga dette. Han fikk papirer fra politiet på hendelsen, noe vi trodde skulle hjelpe han, når vi idag 17/5-19 ber om hjelp til å få han hjem til Norge. Han har forsikring via expedia.no på reisen sin. Jeg snakker med en dame ved navn Beza, på tlf i expedia.no, idag. Vi får ingen hjelp. Jeg får beskjed om at forsikringen gjelder kun ved sykdom eller skade. Er det mulig!! Hvor er logikken?? Han kan da ingenting for at han blir stoppet i en politikontroll!! For en elendig service. Vel, det slutter med at min sønn står der på bar bakke i Thailand - uten penger, og uten noe som helst hjelp fra expedia.no Han må bare klare seg selv.... Jeg oppfordrer virkelig alle til å styre langt unna dette useriøse selskapet!! :(
Reiserute: 7421323604803

Expedia からの回答
Jeg bestilte hotel i London og ved en…
Jeg bestilte hotel i London og ved en feil ble denne avbestilt. Nettsiden sa her kan du endre avbestil. Ingenting om gebyr.Jeg tok umiddelbart kontakt m expedia med lite hjelp. Ringte hotellet og de sa Expedia måtte ordne dette. Ble belastet med avbestillingsgebyr på 2800kr for 3 stk.
Mitt reservasjonsnummer er: 7425057854751 på Plaza on the River. Vi ønsker fortsatt å bo der. Avbestillingen ble gjort ved en feil.

Expedia からの回答
Alpetur til Sierra Nevada, Spania.
Bestilte tur til Sierra Nevada i Spania Mars 2018 for 6 voksne menn i 50 årene. Både fly og hotell med FULL REISEFORSIKRING. Èn av de reisende fikk et arbeidsuhell og kunne ikke reise. Vi meldte dette inn til Expedia sammen med sykemelding fra fastlegen og all forespurt dokumentasjon (inkludert bevis fra flyselskapet om at flybilletten for den ikke-reisende, faktisk ikke hadde gått ombord i flyet....) Føler i etterkant at ordet ANSVARSFRASKRIVELSE og TRENERING enklest beskriver opplevelsen. Vi mottok ingenting og gav opp etter 8-9 mnd. Den ikke reisende personen kontaktet så sitt eget norske forsikringsselskap som løste det hele på 2-3 dager......

Dårlig og elendig service
Dårlig og elendig service når jeg er uenig i at de har belastet meg for dobbel for flybillettene. Jeg endret dato. Fikk info om det var rimeligere å endre enn å kansellere og kjøpe nye. Og jeg stolte på det. Når jeg så blir belastet for like mye som nye billetter ville ha kostet, er svaret......Den ene dager at det er for bagasje (som egentlig var inkludert i billettprisen) Neste da er det en annen forklaring. Sånn var det hele uken. Det virket som om samtlige der på Kundeservice var på" tiltak" fra NAV, for de hadde jo ikke greie på noen ting. Når jeg gang på gang kontakter de, får jeg til svar at de er ferdig med diskusjonen, og kommer ikke til å svare meg noe annet enn de har gjort i mail. Men det er vel sånn de tjener penger, å holde på falske påstander helt til kunden gir seg. For hva kan vi stille opp med. Jeg kan jo ikke bevise hva jeg IKKE fikk info om. Men det blir ikke Expedia jeg bruker noen annen gang.

Elendig kundeservice
I starten av oktober bestilte jeg en tur til Kirkenes for å se meg om på gamle kjente trakter. Avstandene er store i Finnmark og jeg reserverte derfor en via reiseselskapet Expedia. Dessverre var ikke denne bilen tilgjengelig når jeg kom til Kirkenes, og det var ingen hjelp å få av kundeservice på Expedia. Turen min ble derfor helt spolert. Først nå, over en måned senere har jeg etter mange mange henvendelser til Expedia fått refundert leiebeløpet jeg hadde forhåndsbetalt for bilen. Men de er ikke villige til å gi noen erstatning ut over det.
Jeg vil derfor fraråde alle enhver kontakt med dette selskapet. Bestillingssystemet er greit, men når de ikke klarer å levere er det helt håpløst, med kundebehandling på amatørnivå, hvis du i det hele tatt får respons. Jeg fatter ikke at et så stort selskap kan opptre så uprofesjonelt. Så skal du ut og reise ta imot et godt råd styr unna Expedia.
Oppdatering 16. november.
I dag fikk jeg telefon fra ansvarlig leder i Europcar Kirkenes, en meget profesjonell, løsningsorientert og hyggelig person, altså et helt annet kaliber enn de jeg har måttet forholde meg til hos Expedia. I løpet av få minutter ble vi enige om en akseptabel løsning for begge parter, og saken er avsluttet. I mange tilbakemeldinger over flere uker har (bort)forklaringen fra Expedia vært at de ikke får svar fra Europcar. Nå viser det seg at Europcar Kirkenes først nå har blitt kontaktet av Expedia, og deres representant tok da umiddelbart kontakt med meg per telefon for å løse saken.
Så oppsummert; Europcar opptrer profesjonelt så sant de får muligheten, Expedia er fortsatt på bunn når det gjelder kundeservice.

Bad company
Bad company today I was on a date and my family was traveling to London on a return trip. The employee did not agree on the luggage. He told me you did not order your luggage and just the passengers. Is it reasonable for that person to travel without a baggage bag? We tried to contact the company and knew that we paid full refund. Hotel + Insurance and at last we did not travel and we lost the full amount. I do not recommend booking using it does not deserve to evaluate one star.

Expedia からの回答
Totalt fravær av informasjon og tilvalg.
Bestilte flybilletter tur/retur USA nå i sommer. Store mangler i opplysningene som gis ved bestilling. Fikk aldri vite om bagasje var inkludert i flybillettene, noe det ikke var og vi måtte derfor ut med mye penger på flyplassen både til og fra. Hvem reiser på 2-ukers tur til USA uten baggasje?
Måltider var heller aldri et tema ved booking av billettene. Da blir det kun default som gjelder, og de med allergier får dermed ikke servert mat de kan spise. 8-9 timers flytur uten måltid ødelegger fort både start og slutt på ferien om man ikke er klar over problemet på forhånd.
Aldri mer expedia på meg!
(Itinerary # 7358877046551)
Det blir for lett å skylde på flyselskapene. Hele poenget med å velge bestilling via expedia er jo at ting skal bli enklerer. Linken du nevner sier ikke noe annet enn at "forskjellige flyselskap har forskjellige vilkår knyttet til baggasje" kort oppsummert. Vedr. mat er vel dette tilsvarende! Hvis jeg skal måtte sette meg ned og finne ut vilkårene til hvert enkelt flyselskap før jeg bestiller billettene medfører dette 2 ting:
1. Et voldsomt merarbeid for meg, særlig ettersom ruten vår besto av 3 forskjellige flyselskaper, og de rutene jeg evt skulle sammenligne med hadde andre selskaper.
2. Når jeg så hadde vært ferdig med å sjekke vilkårene ville det gått så lang tid at prisene ikke lenger var gyldige og søket måtte gjennomføres på nytt, dermed tilbake til punkt 1.
Expedia ønsker vel å gjøre ting enklere for meg som kunde, ikke tvinge meg til å bli kjent med alle flyselskapers ulike vilkår for all ting?

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。