Christianshavns FÊrgecafe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ærgerligt, nÃ¥r man har glÊdet sig til godt, traditionelt, dansk smÞrrebrÞd 😕 Gravid laks m/sennepssovs, bestilte jeg : sovsen smagte af ingenting, rugbrÞddet var tÞrt, gammelt - ovenpÃ¥ laksen va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var 11 personer, som spiste pÃ¥ Christianshavns FÊrgecafé. Vi bestilte bÃ¥de Þl, mad og snaps, men desvÊrre var oplevelsen langt fra, hvad vi havde hÃ¥bet. Servicen var virkelig dÃ¥rlig – vores tje... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var inviteret til restauranten 20.7.22. 3 ud af 4 personer bestilte stegt flÊsk. Hvilken skuffelse! FlÊsket var langt fra sprÞdt men nÊrmest gummiagtigt og sejlede i fedt. Kartoflerne havde enten f... もっず芋る

Holdt min 80 Ã¥rs fÞdselsdag som mandefrokost pÃ¥ stedet. Vi var 8 . Vi fik kaptajnens pÃ¥skefrokost . Maden var veltillavet , velsmagende, og rigelig. Vi fik god tid og retterne blev serveret af... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Ups....

Venlig, lidt uvidende betjening. Skulle efterlyse flere dele af den faste julefrokostmenu.
Vores selskab på 5 endte med at betale for 6, selvom selskabets stÞrrelse lÊnge i forvejen var blevet korrigeret af os, for "vi havde fået for 6 personer". Hmmm...
Mon vi kommer igen, eller anbefaler?

2024幎12月14日

Rising Star!

Endnu en gang en dejlig oplevelse med god mad og fabelagtig service - isÊr fra den Êldre tjener, som har et fantastisk overblik.
Man kan smage de gode råvarer og at der er kÊlet for detaljerne.
Michelin - Kig forbi!!!
Vi kommer helt sikkert igen!

2024幎11月15日
自発的なレビュヌ

Dejligt sted men nok for små retter

Hyggeligt miljÞ, dejlig placering, m.v

Velsmagende, men retterne til julefrokosten var lidt for små efter min bedÞmmelse.

Et lille stykke sild til hver, et halvt Êg osv, men det afhÊnger nok af personen, og man skulle nok have gået efter den stÞrre menu, der også var mulig.

Gode Þl og snapse, der dog ikke skÊnkes til kanten som på andre steder

2024幎11月29日

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse – det er dejligt at hÞre, at du kunne lide vores hyggelige miljÞ. Vi er meget glade for, at du satte pris pÃ¥ bÃ¥de Þl og snaps.

Jeg er dog ked af, at du fÞlte, at portionerne til julefrokosten var for små. For at imÞdekomme forskellige appetitstÞrrelser tilbyder vi to versioner af julefrokosten: Kaptajnens store julebord, som er ad libitum, og Matrosens lille julebord, som er til dem, der måske ikke er så sultne. Hvis man vÊlger Matrosens lille julebord og spiser omkring kl. 13:00, kan man selvfÞlgelig fÞle sig sulten senere på dagen.

AngÃ¥ende Þl og snaps, sÃ¥ skal de naturligvis altid vÊre velskÊnket. Vi har et mÃ¥lesystem pÃ¥ glassene, sÃ¥ vores tjenere kan sikre sig, at skÊnken er korrekt. Jeg beklager, hvis det ikke blev overholdt i dit tilfÊlde – du er altid velkommen til at nÊvne det, hvis du oplever noget, der ikke lever op til dine forventninger, sÃ¥ vi kan rette op pÃ¥ det med det samme.

Tak igen for din feedback, og vi håber at få lov at byde dig velkommen en anden gang.

Kok og restauratÞr

SkÞn oplevelse!

SkÞn oplevelse!

Dejlig mad, vidunderligt personale og hÞj kvalitet hele vejen.

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Tusind tak for de flotte ord! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os at hÞre, at både maden, personalet og kvaliteten levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!
Christianshavns FÊrgecafe

Byens hyggeligste julefrokost i traditionsrige omgivelser

Her kommer du fint til bords med kvalitetsmad der mere end mÊtter. Omgivet af et skÞnt miks af gÊster og en varm og nÊrvÊrende betjening der gÞr, at du fÞler dig set og hjemme. StÞrste fare er at det nok ikke er sidste gang, jeg har sat mine fÞdder der ☺

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Her er et svar på den anmeldelse:

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du havde en sÃ¥ positiv oplevelse hos os, og at bÃ¥de maden og servicen levede op til dine forventninger. Det er dejligt at hÞre, at du fÞlte dig godt tilpas og hjemme. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – vi hÃ¥ber, det ikke bliver sidste gang!
Christianshavns FÊrgecafe

Fantastisk service og lÊkker julemad

Fantastisk service og lÊkker julemad. Vi trillede hjem.
Snapsen var et hit 👌🏻

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med bÃ¥de servicen og julemaden – og at snapsen var et hit! Vi hÃ¥ber, at I havde en dejlig tid, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen nÊste gang.

Virkelig god oplevelse!

SuperlÊkker mad, megahyggelig stemning, masser af grin og god atmosfÊre. Kan kun anbefale et besÞg herind🀗

2024幎11月15日

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med både maden og servicen. Det glÊder os, at vores atmosfÊre og den afslappede stemning levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til en ny dejlig aften hos os.

Unik frokost på Christianshavns FÊrgecafe

Fantastisk smÞrrebrÞd, serveret af et personale med stort service mindset, og en helt sÊrlig stemning bag rattet på båden.
For en ikke-snapsedrikker var den hjemmelavede snaps med anis overraskende velsmagende. Vi kommer helt sikkert igen♥

2024幎11月10日

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne lide smÞrrebrÞdet og oplevede vores personale som imÞdekommende og servicemindet. Det glÊder os ogsÃ¥, at vores hjemmelavede snaps kunne overraske selv en ikke-snapsedrikker. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – pÃ¥ gensyn! ❀

Skuffende julefrokost

Havde kunder med til en julefrokost, men blev slemt skuffet:
UopmÊrksomt personale, som vi måtte hente når vi lÞb tÞr for drikkevarer.
I Þvrigt var maden slet ikke på niveau med tilsvarende restauranter i KÞbenhavn.
Kommer aldrig tilbage igen.

2024幎11月14日

KÊre JÞrn Nielsen,
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget kede af at hÞre, at din tid hos os ikke levede op til dine forventninger, og vi vÊrdsÊtter, at du har givet os feedback både her og i din anden anmeldelse fra i går. Vi tager kritikken om det uopmÊrksomme personale meget alvorligt. Det er vores mål at levere opmÊrksom og effektiv service, og vi er kede af, at du fÞlte, du måtte hente personalet selv.

Vi er kede af, at ventetiden har fÞltes lang. Vi forsÞger altid at levere hurtig, venlig og personlig betjening, hvis det ikke er lykkedes at give dig den oplevelse, beklager vi. Vi vil selvfÞlgelig tage din oplevelse med i vores overvejelser og arbejde på at sikre en mere flydende og opmÊrksom service i fremtiden.

Med hensyn til maden, er vi selvfÞlgelig også kede af, at du ikke synes, den levede op til niveauet for andre restauranter i KÞbenhavn.
Vi strÊber altid efter at levere hÞj kvalitet, og vi vil tage din feedback med i vores videre arbejde for at sikre, at vores gÊster får den oplevelse, de fortjener.

Vi håber, du vil overveje at give os en ny chance i fremtiden, så vi kan vise, hvad vi gerne vil skabe på FÊrgecaféen, så du kan få samme gode oplevelse som de 150 andre gÊster havde denne dag. Din feedback er vigtig for os, og vi vil fortsÊtte med at forbedre både maden og servicen. Forhåbentligt på gensyn.

Erik Frandsen

Mortensaften en fast tradition for os

Mortensaften en fast tradition for os. Vi går altid efter en traditionel andesteg. Hvad fik vi så - primÊrt andebryst. Efter min mening ukorrekt markedsfÞring. Det
Vi fik ok, men ikke det var der var forventning. Ups den kaffe vi havde bestilt til desserten. Glemte de! Det bliver så ikke der vi spiser en Mortensaften igen.

2024幎11月9日

KÊre Finn,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din Mortensaften hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, at du havde glÊdet dig til en traditionel andesteg, og vi beklager, hvis vores markedsfÞring gav et forkert indtryk af, hvad vi serverede. Vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre til at kommunikere vores menu.

Vi er også meget kede af, at der blev glemt kaffe til din dessert. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi vil tage det op med teamet for at sikre, at sådan noget ikke sker igen.

Vi håber, at du vil give os en chance i fremtiden, selvom vi forstår, at denne oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

FÊrgecaféen

Dejlig velsmagende mad med lÊkre

Dejlig velsmagende mad med lÊkre desserter.Super frisk tjener og skÞn stemning i smukke omgivelser.

2024幎10月14日

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du nÞd maden, desserterne og den gode stemning. Det betyder meget for os at hÞre, at både vores service og omgivelser gjorde din oplevelse ekstra sÊrlig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!
Christianshavns FÊrgecafe

MÞdes ved baren af kvindelig tjener som

MÞdes ved baren af kvindelig tjener som oplyste at de fÞrst Ã¥bner om 5 minutter og der ikke er pladser, men vi gÃ¥ i bÃ¥den hvortil min man hÞfligt spÞrger hvad hun mener med bÃ¥den, hertil svares ja hvor tror du selv en bÃ¥d ligger med himmelrÃ¥bende Þjne, efter den svada smutter vi igen, men pÃ¥ vej ud hÞre vi hvordan hun hÞjlydt underholder det Þvrige personale med “ hÞrte i lige ham der tÊnk hvor dum kan man vÊre, spÞrge hvor bÃ¥den er” og det fortsatte med hÞjlydt latter sÃ¥ det kunne hÞres ud pÃ¥ gaden
Vi have egentlig tÊnkt os at hÞre til et bord ved 14 tiden men det fik vi bare ikke fremfÞrt, men vi fandt et andet sted på Christianshavn
Vi har spist utroligt mange hygge små og store restauranter rundt om i landet men aldrig mÞdt lignede behandling af potentielle kunder. Jeg er glad for at min mand har nedsat hÞrelse

2024幎10月12日

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at hÞre om den ubehagelige oplevelse, I havde hos os.
Det er aldrig vores hensigt at behandle vores gÊster på den måde, og vi tager din kommentar om den utilfredsstillende service meget seriÞst.
Vi beklager, at den opfÞrsel, I oplevede, ikke levede op til de standarder, vi strÊber efter at opretholde.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre både vores service og gÊstfrihed, og vi vil tage din oplevelse med i vores videre udvikling. Vi håber, at vi får muligheden for at byde jer velkommen igen og vise, at vi kan levere en langt bedre oplevelse.

Jeg havde set frem til en hyggelig

Jeg havde set frem til en hyggelig aften med et svensk krebsegilde for seks personer, men desvÊrre blev forventningerne ikke indfriet. Portionerne var så små, at vi alle forlod arrangementet sultne og skuffede. Det var virkelig en Êrgerlig oplevelse, og jeg kan desvÊrre ikke anbefale at bestille dette hos dem. Man kan bestille extra men for de 395 Per person er det ikke i orden det tyveri ved hÞjlys dag

2024幎9月7日

Christianshavns FÊrgecafe からの回答

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vores portioner af krebs er designet til at give mellem 600-800 gram pr. person, og vi er selvfÞlgelig opmÊrksomme på, at mÊngden er en vigtig del af oplevelsen. Hvis du fÞler, at du ikke har modtaget den rette mÊngde, vil vi gerne undersÞge sagen nÊrmere og finde ud af, hvad der gik galt.

Vi Þnsker, at alle vores kunder får den oplevelse, de har betalt for, og vi er meget interesserede i at rette op på eventuelle problemer. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte, vil vi gerne hjÊlpe med at finde en lÞsning, så din nÊste oplevelse med os bliver langt bedre.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at vi kan få mulighed for at gÞre det godt igen.

Venlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。