Faktorforbi har tilrettelagt sine kunders kÞbsoplevelse sÃ¥ledes, at den er personlig og minder om den, man modtager i de butikker, hvor ejeren stÃ¥r bag disken. MÃ¥ske bare lidt bedre :) Jeg bestilte en... ãã£ãšèŠã
Bestilte badeheldragt til min datter sidst pÃ¥ eftermiddagen igÃ¥r og har allerede modtaget min pakke idag ved middagstid :-) varen levede fuldt ud op til billedet pÃ¥ siden. Det var dejligt nemt at b... ãã£ãšèŠã
Faktorfobi ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð©ð° Faktorfobi er en dansk webshop, der sÊlger alt i UV badetÞj til bÃ¥de baby, bÞrn, teenagere og voksne.
Udover solbeskyttende badetÞj, finder du også svÞmmeudstyr som snorkelsÊt, svÞmmevinger, svÞmmebriller m.m.
Faktorfobi blev stiftet i 2010 og er drevet af Anne LÞnstrup.
Birkevej 5, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- anne@faktorfobi.dk
- www.faktorfobi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, super produkt og hurtig levering.
SkÞn webshop med uv-tÞj
Stort udvalg af alt hvad hjertet begÊrer af uv-tÞj! Og sÃ¥ kan man mÊrke Annes (ejer af Faktorfobi) sjÊl og engagement pÃ¥ hele hjemmesiden, derfor vender jeg som kunde tilbage gang pÃ¥ gang ð€
KÞbte en RashGuard langÊrmet T shirtâŠ
KÞbte en RashGuard langÊrmet T shirt for mÊnd. Superhurtig levering, de Êgte varer, omhyggeligt pakket!
Superbutik
Gode produkter
Jeg har handlet to gange hos faktorfobi og begge gange med stor tilfredshed.
Det var en overraskelse anden gang at finde et kort hvori der stod "Tak fordi du handlede her igen"
Det gÞr det meget personligt og rart at hun kunne huske at jeg havde handlet der fÞr.
Hurtig Forsendelse
Hurtig forsendelse og produktet (UV trÞje til voksen) var super lÊkker.
LÊkre produkter og god service
Det er super lÊkre produkter og god service vi har fÃ¥et hos faktorfobi. Kan varmt anbefales âïž
Hurtig og personlig ekspedition
Super lÊkre produkter, og hurtig og personlig ekspedition. Skulle bruge et produkt ret hurtigt, og med gratis fragt og info om afsendelse samme dag eller dagen efter, lagde jeg min ordre her. To dage efter havde jeg min vare. Handler helt sikkert hos Anne igen!
UPF 50+âŠ
Jeg har kÞbt 1 par Roxy UPF 50+ solbeskyttende surf leggings, for og teste om de var gode nok til at jeg kunne opholde mig ude i solen, da jeg har voldsom sol allergi, pÃ¥ under kroppen. Det var de! Jeg er gÃ¥et fra og skulle blive indendÞrs til nu og kan lave havearbejde en hel dag eller tage ud pÃ¥ oplevelser med familien uden jeg fÃ¥r symptomer og derfor ikke skal igennem 3 ugers âhelvedâ som fÞr, hvis jeg vÃ¥gede mig ud 10 min. Jeg er et nyt menneske og har fÃ¥et mit liv om sommeren tilbage! Er lykkelig, og har allerede bestilt et par bukser mere. Af hjertet tak â€ïž vil helt sikkert handle her fremover!
Bedste anbefalinger til service og produkt
Bedste anbefalinger til service og produkt. KÞbt PETIT CRABE UV cardigan og soltrÞje. Str passer, sidder tÊt og kan derfor bÊres under andet tÞj. Produktet forebygger soleksem og solallergi. Ville Þnske ogsÃ¥ at kunne kÞbe leggins og lette tÞrklÊder med UV solfilter. HÃ¥ber dette bliver en mulighed pÃ¥ sigt ð
Nemt at finde rundt pÃ¥ siden og vÊlgeâŠ
Nemt at finde rundt på siden og vÊlge hvilken en man Þnsker,
Hurtig ordrebekrÊftigelse og levering (selv om jeg bestilte på en helligdag).
UV T-shirten, jeg modtog er bare super fin.
Ikke sidste gang jeg handler der.
ðð herfra
Rigtig god oplevelse!
Hurtig levering, fri fragt og dejligt at det er nemt at finde information om stÞrrelser på hjemmesiden. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Selling with love
A fantastic shop with a passionate owner who goes above and beyond, with a lot of small touches that make you come again.
The products are extremely high quality and our baby loves them!
6 stars :)
Fine produkter
Fine produkter, hurtig levering og god service
Meget hurtig levering
Jeg har kun godt at sige! Mindre end en halv time efter bestilling, fik jeg mail om at pakken var klar til afsendelse. Hurtig levering, god service. Alt godt :)
Bestilte igÃ¥r til middag og modtog tilâŠ
Bestilte igår til middag og modtog til morgen kl. 7! Jeg elsker det!
Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning, gode produkter og hurtig levering.
What is not to like ð
Klar til uv-sikker sommer nu
Klar til uv-sikker sommer nu - fandt de vildeste tilbud, så vi er klar til en tiltrÊngt sommerferie, når man igen må rejse. Får altid den bedste betjening af Anne omkring valg af stÞrrelser til ungerne. Og så leverer hun lynhurtigt. Har kun de bedste anbefalinger af Faktorfobi.

Faktorfobi ããã®åç
Har handlet hos Faktorfobi flere gangeâŠ
Har handlet hos Faktorfobi flere gange og det er ikke sidste gang. Kvalitetsvarer, gode priser og service i topklasse
God service - Bredt udvalg og en meget personlig shop.
5 stjerner herfra.
LÊkre produkter
LÊkre produkter, hurtig levering og god service