Faktorfobi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bedste anbefalinger til service og produkt. KÞbt PETIT CRABE UV cardigan og soltrÞje. Str passer, sidder tÊt og kan derfor bÊres under andet tÞj. Produktet forebygger soleksem og solallergi. Ville Þns... もっず芋る

Faktorforbi har tilrettelagt sine kunders kÞbsoplevelse sÃ¥ledes, at den er personlig og minder om den, man modtager i de butikker, hvor ejeren stÃ¥r bag disken. MÃ¥ske bare lidt bedre :) Jeg bestilte en... もっず芋る

Bestilte badeheldragt til min datter sidst pÃ¥ eftermiddagen igÃ¥r og har allerede modtaget min pakke idag ved middagstid :-) varen levede fuldt ud op til billedet pÃ¥ siden. Det var dejligt nemt at b... もっず芋る

Super lÊkre produkter, og hurtig og personlig ekspedition. Skulle bruge et produkt ret hurtigt, og med gratis fragt og info om afsendelse samme dag eller dagen efter, lagde jeg min ordre her. To dage... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店

Faktorfobi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

🇩🇰 Faktorfobi er en dansk webshop, der sÊlger alt i UV badetÞj til bÃ¥de baby, bÞrn, teenagere og voksne.

Udover solbeskyttende badetÞj, finder du også svÞmmeudstyr som snorkelsÊt, svÞmmevinger, svÞmmebriller m.m.

Faktorfobi blev stiftet i 2010 og er drevet af Anne LÞnstrup.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Den bedste webshop!!

Faktorfobi er ti dato simpelthen den bedste webshop jeg har prÞvet! Fantastisk service, altid gratis porto og en sÞd personlig hilsen i pakken. Og så er det den hurtigste levering jeg har oplevet! Dag til dag. Så kan man ikke forlange mere. :)

2019幎12月1日

Hej Charlotte

Wow. You just made my day :-D

Sikke en dejlig anmeldelse <3 TAK for at du tog dig tiden til at lÊgge den. Det betyder mere end du aner.

Jeg kÊmper hver dag for at vi ikke kun skal ende med Amazon og Zalando i Danmark og der er dejligt når det bliver vÊrdsat (og opdaget :-D)

Anne

Super hurtigt og jeg er MEGET tilfreds!

Super hurtigt og jeg er MEGET tilfreds!

Det er en virkelig lÊkker UV trÞje, og jeg er så glad for at jeg valgte at kÞbe den. Fra jeg havde bestilt jeg fik trÞjen gik der få dage, og det er bare fantastisk når det sker. Helt bestemt 5 stjerner herfra :)

2019幎7月21日
自発的なレビュヌ

Jeg er vild med faktorfobi.

Jeg er vild med faktorfobi.

Jeg havde en slåfejl i min emailadresse og begyndte at undre mig over at jeg ikke havde fået en ordrebekrÊftelse efter nogle dage.

Her til aften kl 22:30 besÞgte jeg hjemmesiden og skrev i deres chat-vindue. Straks fik jeg svar og jeg kunne mÊrke at hun tog sig tid til at finde min ordre, gensende den og oplyse mig om leveringstid.

Selv om jeg ikke havde forventet det og at det måske ikke altid er sådan, at man kan få svar sent om aftnen, så syntes jeg at det viser at man hos faktorfobi gÞr en ekstra indstats.

Jeg kan varmt anbefale at handle hos faktorfobi.dk

2019幎6月27日

Hej Robert

TUSIND tak for den meget fine anmeldelse. Godt vi fik det lÞst.
DAO sender dig en ny afhentningskode i dag.

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!

Jeg bestilte en UV-dragt til min datter fredag formiddag, og lÞrdag morgen kl. 6 fik jeg en sms om, at den nu var leveret i min postkasse. Er SÅ imponeret over den lynhurtige levering - stor anbefaling herfra :-)

2019幎6月9日

Fragt det kan vi :-D

TAK for de 5 stjerner <3

Anne /Faktorfobi

Super service og vanvittig hurtig levering. Kan kun give faktorfobi.dk de varmeste anbefalinger.

2019幎6月6日

Faktorfobi からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse at stå op til <3 TAK fordi du tog dig tiden til at skrive den.
Anne

Fantastisk kundeservice

Bestilte et par varer og det var klar til levering lynhurtigt med DAO365.
Fik en sms omkring hvornår det var levereret, men det vidste sig desvÊrre at der ikke lå nogen pakke på adressen.
Jeg kontaktede DAO, som til sidst henviste mig til Faktorfobi.

Jeg kontaktede Anne og beskrev mit problem og hun svarede lynhurtigt at hun sendte mig en ny pakke. Derfor slipper jeg for, at vente på at skulle igennem en reklamation ved DAO365.

Helt fantastisk service, at holde kunden uden for alt besvÊret.
Dette er ikke sidste gang, at jeg handler her.

2019幎2月1日
自発的なレビュヌ

De stÞrste anbefalinger herfra!

De stÞrste anbefalinger herfra!! Havde brug for at bytte en gave - tÊnkte det måske kunne lykkes - og blev mÞdt med en service udover det sÊdvanlige :) Tak og kÊmpe high five herfra.

2019幎1月29日

Mange (MANGE) tak for de 5 stjerner <3

Perfekt

20 timer fra ordren blev afgivet til varen lå i min postkasse - og så endda få dage fÞr juleaften. Rigtig fine produkter. God pris. Sågar en lille håndskrevet hilsen i pakken. Jeg ved godt hvor jeg kÞber badetÞj nÊste gang ungerne skal have nyt.

2018幎12月20日

Faktorfobi からの回答

Wow. Du drÞmmer ikke om hvor glad jeg blev for at lÊse din anmeldelse. TAK fordi du tog dig tid til at lÊgge den.

UOVERTRUFFEN SERVICE og VEJLEDNING og hurtig levering

Min familie og jeg skulle til Kreta og jeg var helt sikker på, at jeg sagtens kunne finde et uv sÊt til min dreng i en af de lokale sportsforretninger. Det kunne jeg så ikke, fandt jeg ud af, efter at have vÊret hele byen rundt. Faldt så over faktorfobi.dk og tjekkede dem her på trustpilot. Besluttede mig for at ringe til dem, for at hÞre om det overhovedet kunne lade sig gÞre at nå at få uv badetÞjet senest fredag, når nu jeg var ude i sidste sekund. Snakkede med Anne som sagde, at hvis jeg tastede min bestilling ind og skrev en SMS til hende om at det skulle sendes med kvikpost, så kunne det sagtens nås. Fredag kom det så. Og ferien var reddet. TUSINDE TAK for uovertruffen service, Anne :-) Jeg anbefaler dig helt sikkert til andre !!

2018幎9月21日

Leveringen er langsom

Leveringen er langsom, men det er vilkåret for gratis fragt.

Jeg havde brug for at returnere og så er det jo irriterende at have handlet her fremfor en af de efterhånden mange webshops, der tilbyder gratis retur. Det er i hvert fald noget jeg vil kigge efter fremover.

2018幎7月13日

Klip klapper på farten

Har kÞbt nogle Molo klipklapper passer perfekt...fik en fin lille hilsen med og leveret til tiden dejlig service. Kunne ogsÃ¥ meget godt li at man skulle udfylde bestillingen som et postkort fin detalje👍

/Mette

2018幎6月19日
自発的なレビュヌ

Wauw - her er virkelig kundeservice! :-)

Wauw! ...siger jeg bare! :-) Anne var straks på chatten og hjalp mig med at finde det, jeg sÞgte.. Kiggede endda ekstra på lageret efter den str jeg manglede, og vejledte nemt og hurtigt med str i andet tÞj. Handlen var hurtig og nem - og minsanten om ikke jeg fik en SMS under en time senere, at mine varer allerede var afsendt :-) SUPER GOD SERVICE og tak for de hyggelige beskeder, der efterfulgte.. Jeg kommer snart igen! :-)

2018幎3月6日
自発的なレビュヌ

SkÞn butik mange lÊkre vare

SkÞn butik mange lÊkre vare, og syntes at vejledningen omkring hvilken str jeg skulle vÊlge passet perfekt. og så får hun bare gjort kÞbet mere personligt ved at vÊlge den måde hun skriver på, både i de mails man modtager og også den lille hilsen der kommer med i pakken. Så fedt

2018幎2月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。