Af erfaring bliver man klog, men sjÊldent rig - ja, ofte fattig. Erfaring er viden, man fÃ¥r for sent. Man kan jo ikke nÃ¥ at erfare alting selv. Aldet kan en god brevkasse rÃ¥de bod pÃ¥, og det end... ãã£ãšèŠã
I forbinddelse med fam.lÃ¥n/gÊldsbrev er det endnu en gang god hjÊlp(formular) med virkelig god vejledning. Har ogsÃ¥ for ikke sÃ¥ lÊnge siden haft stillet nogle ? i forbindelse med bobehandling i famil... ãã£ãšèŠã
Meget hjÊlpsom og stÞttende advokat. Har virkelig indsigt og prÊcision i forhold til arv, hvilet har givet mig en stor fordel i en arvesag. Fik lavet boopgÞrelse om med JÞrgen GrÞnborgs kyndige vejled... ãã£ãšèŠã
Super, super service. Vi har kun rosende ord om Familie advokaterne. Har vÊret medlem i mange Ã¥r og lÞbende fÃ¥et svar pÃ¥ mange spÞrgsmÃ¥l som lÞbende dukker op. Derudover har vi fÃ¥et lavet testamenter... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Få hjÊlp af advokaterne i Danmarks stÞrste juridiske brevkasse, bestil dokumenter eller lÊs om hverdagens jura
Ryesgade 31, 8100, Ã rhus C
- kommentar@minadvokat.dk
- www.familieadvokaten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Blev opmÊrksom pÃ¥ jer via Êldresagen ogâŠ
Blev opmÊrksom på jer via Êldresagen og vil komme igen for hjÊlp til testamente når jeg selv er klar.
blot i tvivl om hvorvidt begge forÊldre skal stå som långiver.
Hurtig behandling på nettet.
SekretÊr var god til at gÞre tingeneâŠ
SekretÊr var god til at gÞre tingene forståelige og enkle. FÞlte hun "mÞdte mig hvor jeg var" . God oplevelse.
Super hurtigt svar
Super hurtigt svar og har fået tilsendt dokumentet også inden de har fået deres betaling. Dokumentet med vejledninger er nemme at forstå og lige til at gå til. Klart en anbefaling herfra.
Fik rigtig hurtig svar pÃ¥ mineâŠ
Fik rigtig hurtig svar på mine spÞrgsmål, også da jeg senere blev i tvivl om hvordan jeg skulle udfylde en formular. Så det bliver her jeg henvender mig nÊste gang jeg får brug for hjÊlp.
Det spiller bare
Bestilte sameje-overenskomst dokument
Let at finde hvad man skal bruge, og jeg modtog dokumentet med det samme efter betaling.
Jeg synes det er dÃ¥rlig kundeservice atâŠ
Jeg synes det er dårlig kundeservice at man ikke får svar på alle henvendelser, når man nu er betalende medlem
Super hurtig og venlig rådgivning
Super hurtig og venlig rådgivning - kan kun anbefales
Meget grundig vejledning
Nemt at bestille en skabelon tilâŠ
Nemt at bestille en skabelon til KÞbsaftale, men det er ikke smart at levere den i en gammel Word 97 udgave.
Der er altid hurtig " betjening "/ svarâŠ
Der er altid hurtig " betjening "/ svar fra Familieadvokaten
Det er dejligt med muligheden men kunneâŠ
Det er dejligt med muligheden men kunne godt bruge nogle bredere svar
Hej.
Hej.
Jeg er jo fÞrst lige blevet kunde og har fået nogle planketter ,som jeg synes godt om.
Hilsen Radio TÞnder
Chef Holger Wollesen
Vestergade 74 6270 TÞnder
Jeg skulle bruge et ForhÃ¥ndssamtykkeâŠ
Jeg skulle bruge et Forhåndssamtykke til uskiftet bo skema.
Så snart jeg havde betalt på nettet, var skemaet i min mailbox.
Det var meget nemt, hurtigt og billigt.
Jeg bestilte og fik en god formular
Jeg bestilte og fik en god formular, som jeg kunne tilrette til vores brug
Meget grundige og informativeâŠ
Meget grundige og informative produkter. Kan varmt anbefales.
Meget brugbart og forstÃ¥eligt eksempelâŠ
Meget brugbart og forståeligt eksempel på udformning af en samejeoverenskomst om andelsbolig. Har endnu ikke fundet anledning til/ behov for at henvende mig til advokatfirmaet for yderligere tolkning eller information. Vil ikke tÞve, hvis behov opstår.
I forbinddelse med fam.lÃ¥n/gÊldsbrev erâŠ
I forbinddelse med fam.lån/gÊldsbrev er det endnu en gang god hjÊlp(formular) med virkelig god vejledning. Har også for ikke så lÊnge siden haft stillet nogle ? i forbindelse med bobehandling i familien, hvor der også blev givet fyldestgÞrende svar. Har vÊret medlem ca 11 år;-))