Af erfaring bliver man klog, men sjÊldent rig - ja, ofte fattig. Erfaring er viden, man fÃ¥r for sent. Man kan jo ikke nÃ¥ at erfare alting selv. Aldet kan en god brevkasse rÃ¥de bod pÃ¥, og det end... ãã£ãšèŠã
I forbinddelse med fam.lÃ¥n/gÊldsbrev er det endnu en gang god hjÊlp(formular) med virkelig god vejledning. Har ogsÃ¥ for ikke sÃ¥ lÊnge siden haft stillet nogle ? i forbindelse med bobehandling i famil... ãã£ãšèŠã
Meget hjÊlpsom og stÞttende advokat. Har virkelig indsigt og prÊcision i forhold til arv, hvilet har givet mig en stor fordel i en arvesag. Fik lavet boopgÞrelse om med JÞrgen GrÞnborgs kyndige vejled... ãã£ãšèŠã
Super, super service. Vi har kun rosende ord om Familie advokaterne. Har vÊret medlem i mange Ã¥r og lÞbende fÃ¥et svar pÃ¥ mange spÞrgsmÃ¥l som lÞbende dukker op. Derudover har vi fÃ¥et lavet testamenter... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Få hjÊlp af advokaterne i Danmarks stÞrste juridiske brevkasse, bestil dokumenter eller lÊs om hverdagens jura
Ryesgade 31, 8100, Ã rhus C
- kommentar@minadvokat.dk
- www.familieadvokaten.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Godt hjulpen
Familien giver faktuel juridisk information på et solidt fagligt grundlag. Informationen er forståelig og udtÞmmende. Jeg fik hjÊlp fÞrst til skattefrit familielån og er nu igang med at skrive testamente.
Hurtige og kompetente forklaringer.
Let forståelige dokumenter
Det er et let forståelig dokument og fine medfÞlgende hjÊlpetekster
Value for money
Rigtig fin vejledning til tinglysning af Êgtepagt - og rigtig fin pris på formular + vejledning.
Hurtig levering af formular
Hurtig levering af formular, og hurtig forståeligt svar efterfÞlgende spÞrgsmål
Det tekniske fungerede fint vedâŠ
Det tekniske fungerede fint ved bestilling af skabelon.
Desuden var der meget hurtig og venlig respons på et opfÞlgende spÞrgsmål, som vi havde.
Lidt bÞvl med en mobilpay blev klaretâŠ
Lidt bÞvl med en mobilpay blev klaret med en email og problem lÞst
Jeg har i mange Ã¥r vÊret medlem afâŠ
Jeg har i mange år vÊret medlem af Familieadvokaterne og har altid fået hurtigt svar
Kan kun anbefale dette medlemskab
Alle spÞrgsmål er altid blevet besvaret
Tak for det
Hurtig levering og besvarelse afâŠ
Hurtig levering og besvarelse af opfÞlgende spÞrgsmål.
Enkle og let forstÃ¥elige dokumenter ogâŠ
Enkle og let forståelige dokumenter og brugsanvisninger. Dog synes vejledning til opload på tinglysning.dk ikke helt opdateret, hvilket kan forvirre lidt, da terminologi ikke er identisk.
god rådgivning
Genial side
Genial side, som jeg ofte har benyttet. Kan varmt anbefale både brevkassen og formularerne.
Meget tydelige og enkle svar pÃ¥ detâŠ
Meget tydelige og enkle svar på det helt konkrete.
Svarene kunne med fordel uddybes en smule.
Med venlig hilsen, Kirsten
Har benyttet Familieadvokaten flereâŠ
Har benyttet Familieadvokaten flere gange og fået gode og uddybende svar med henvisning til relevant lovgivning.
Jeg har kÞbt et dokument
Jeg har kÞbt et dokument, betalt det og fået det tilsendt.
Har fået forkert testamente
Har fÃ¥et forkert testamente, oplyslinger som jeg ikke kan brugeð€šmen en sÞd dameð