Fin kvalité, snabb leverans, lÀtt att skapa och viktigast av allt du fÃ¥r det du bestÀller, förhands granskning/bild stÀmmer överens med hur det ser ut i verkligheten. Har bestÀllt dop kort till bÃ¥da m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt nöjd. Blev exakt som det sÃ¥g ut pÃ¥ hemsidan. Lite dyrare Àn andra sidor men jÀttefin kvalité. Skulle lÀtt bestÀlla hÀr ifrÃ¥n igen. Dessutom extremt snabb leverans. Jag bestÀllde pÃ¥ söndagen oc... ãã£ãšèŠã
Mycket fina kort! Enkla att skapa och snabb leverans. Jag klickade inte i nÃ¥got pÃ¥ blankt eller matt papper och tycker att korten/pappret hade en fin yta, nÃ¥got matt. Jag ville verkligen inte ha âfo... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och fin papperskvalitet. TyvÀrr var trycket vÀldigt varierande. En del kort hade som fÀrgrester över en vit yta pÃ¥ framsidan och de flesta hade vita flÀckar i fotot. Eftersom nÃ¥gra fÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket nöjdð€
Bra service fina kort o snabbt levererat o bra priserðð
Helt perfekt
Helt perfekt! JÀttesnabb leverans och supersnygga kort.
Dopinbjudningar
Enkelt att fixa korten och otroligt snabb leverans!! Mycket nöjd
Gick super snabbt att få korten
Gick super snabbt att fÃ¥ korten, frÃ¥n bestÀllning tills jag fick hem dom tog 2 dagar och korten Àr super fina ð
Helt perfekt
Helt perfekt! Bra hemsida att designa dem på och snabb leverans efteråt.
Något kuvert var tyvÀrr lite trasigt nÀr vi fick dem men dÀr fanns oxå något extra medskickat så har inget att klaga på.
PrisvÀrt och snabbt
PrisvÀrt och snabbt! Rekommenderas ð¥³
Jag Àr mycket nöjd
Jag Àr mycket nöjd. Fina kort och snabb leverans
JÀttesnabb leverans och vÀldigt finâŠ
JÀttesnabb leverans och vÀldigt fin kvalité på korten jag bestÀllde. Jag Àr mer Àn nöjd!
Rekommenderas!
BestÀllde jÀttefina julkort med kuvert som vi var jÀttenöjda med. Fanns många valmöjligheter och motiv. Var snabbt och smidigt att bestÀlla och betala. Jag rekommenderar absolut familjekort!
Fint tryck och snabb leverans
Fint tryck och snabb leverans. Toppen!
Snabb leverans!
Bra papper kvalite men se upp förâŠ
Bra papper kvalite men se upp för bilden som du vÀljer.Se till och ha en ljus bild för de kan ej korrigera eller åtgÀrda på något sÀtt.TillgÀnglighet vad gÀller service Àr dåligt.
Snabba leveranser
Snabba leveranser. Super nöjd. Rekommenderas