Fin kvalité, snabb leverans, lÀtt att skapa och viktigast av allt du fÃ¥r det du bestÀller, förhands granskning/bild stÀmmer överens med hur det ser ut i verkligheten. Har bestÀllt dop kort till bÃ¥da m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt nöjd. Blev exakt som det sÃ¥g ut pÃ¥ hemsidan. Lite dyrare Àn andra sidor men jÀttefin kvalité. Skulle lÀtt bestÀlla hÀr ifrÃ¥n igen. Dessutom extremt snabb leverans. Jag bestÀllde pÃ¥ söndagen oc... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och fin papperskvalitet. TyvÀrr var trycket vÀldigt varierande. En del kort hade som fÀrgrester över en vit yta pÃ¥ framsidan och de flesta hade vita flÀckar i fotot. Eftersom nÃ¥gra fÃ¥ f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super nöjd!
Korten blev precis som jag tÀnkt mig och det var snabb leverans, jag blev toppen nöjd med mina julkort på dottern.
Fantastiskt fina kort
Fantastiskt fina kort! Ett stort plus Àr att de inte sÀtter sin egen logga på kortet, vilket flera av konkurrenterna gör! Mycket bra kvalitet och fint att få något extra kort ibland!
Fint, prisvÀrt, enkelt och snabbt!
Mycket fina kort! Enkla att skapa och snabb leverans. Jag klickade inte i nÃ¥got pÃ¥ blankt eller matt papper och tycker att korten/pappret hade en fin yta, nÃ¥got matt. Jag ville verkligen inte ha âfotopapperâ sÃ¥ det vore ÀndÃ¥ bra om det var specificerat vilken sorts papper eller yta det Àr som standard.
Supernöjd och kommer fortsÀtta bestÀlla julkort hÀr!
Snabb leverans och jÀttefina julkort!
TjÀnsten har varit bra och lÀtt attâŠ
TjÀnsten har varit bra och lÀtt att anvÀnda. Fick snabbt nya julkort nÀr dom första var något missfÀrgade, så vi hann skicka dom innan jul vilket Àr toppen! Dom blev jÀttefina.
Snabb leverans och hög kvalitet
Snabb leverans och hög kvalitet! Dessutom en trevlig bonus att det ofta kommer nåt eller några extra kort med i bestÀllningen. Inte det billigaste alternativet men vÀrt pengarna med tanke på snabbheten och kvaliteten. Rekommenderas.
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd! Tror det var typ 5-6-7 gången jag bestÀllde kort. Fina kort, snabb leverans och bra kontakt!
Billigt och snabbt!
Billigt och snabbt!
Men vissa av korten, 4-5 st, var skadade. Det går ett ljusstråle från långsida till långsida vilket gör att de inte ser så fina ut.
Fina kort
Fina kort! KÀndes som bra kvalité och det gick snabbt från bestÀllning till att de kom.
VÀldigt nöjd
VÀldigt fina kort och kvalité. Snabb leverans. ÃverensstÀmde med mina förvÀntningar!
Blev perfekt!
Mycket mörkare!
Fina mallar att vÀlja mellan och enkelt att designa men korten blev MYCKET mörkare i tryck Àn på datorn så Àr tom. i tvivel om jag ska anvÀnda dom för vissa motiv syns knappt.
Enkelt att skapa och fint resultat
Enkelt att skapa och fint resultat. Snabb leverans.
Saknade att kunna förhandsgranska
Saknade att kunna förhandsgranska. Men blev rÀtt
fint Àndå.
Fina kort och snabb leverans!
Tyckte bilderna blev mörkare Àn det sÃ¥gâŠ
Tyckte bilderna blev mörkare Àn det såg ut på datorn.
VÀldigt snabb leverans och bra kvalité.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã