Familyrider.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har vi haft vores Curve et stykke tid og wow en fed cykel! KÞrer som en drÞm og alt forlÞb og forlÞber bare som lovet. Ladcyklen kom dagen efter bestilling som lovet og efter noget tid blev vi ko... もっず芋る

SÃ¥ er sommeren vel overstÃ¥et, og mÃ¥ sige at vi stadig er lige sÃ¥ glade for vores Babboe Curve Mountain, som da vi kÞbte den. Alle 3 unger foretrÊkker at komme i cyklen, frem for at vi tager bilen, nÃ¥... もっず芋る

Kontaktede familyrider pga. udskiftning af nogle slidte dele pÃ¥ vores babboo El-ladcykel en torsdag. Blev derefter ringet op af Jon fredag, som spurgte ind til nogle ting om ladcyklen, sÃ¥ han kunne se... もっず芋る

De stÞrste anbefalinger til Familyrider herfra! Vi kÞbte i forÃ¥ret 2018 en lÊkker Babboe cykel og fik kyndig og velovervejet vejledning bÃ¥de pÃ¥ mail og pr. telefon forud for kÞb. Der opstod en udfordr... もっず芋る

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

75件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

kvalitets cykel og god service

KÞbte en Babboe curve ladcykel sidste år. Har vÊret super glad for cyklen der er af god kvalitet og fungerer upåklageligt. Servicen har vÊret i top hele vejen. Så her kan man trygt kÞbe en god cykel og stole på at der er god kundeservice med samme, hvis der skulle blive det mindste.
Derudover er det jo en super flot cykel!

2019幎8月15日

Perfekt alternativ til bil nr. 2

Vi byttede vores VW Up! ud med en Babboe Curve Mountain, og vi har ikke fortrudt det et eneste sekund. Vores datter elsker den, og selv da vi kom ud for et mindre uheld, var det nemt og hurtigt at få hjÊlp til udbedring og nye reservedele - og til en overkommelig pris. Det generelle serviceniveau fra Familyrider.dk er samtidig helt i top.

Jeg kan helt klart anbefale en Babboe og Familyrider.dk.

2019幎7月30日

Perfekt!!

KÞbte for nogle uger siden en babboe curve ladcykel, og sikke en flot og god cykel! Var meget i tvivl om jeg skulle kÞbe med el eller uden. Er meget glad for jeg valgte uden el, er der modvind eller går det op ad bakke, så er det bare ned i et lav gear. Den anden dag var der pludselig problemer med gearet, så kontaktede jeg familyrider, og dagen efter kom 2 venlige mekanikere og fiksede cyklen! Top service! Vil anbefale familyrider og babboe ladcykler til alle.

2019幎7月23日

Fantastisk problemlÞsning

Jeg har valgt at bedÞmme Familyrider udfra deres måde at håndtere en problematik på.

Da jeg modtog min ladcykel, larmede den helt vildt. Ikke bare en alm. motorlyd, men en oversÞvende metal-mod-metal stÞj.

Efter korte e-mails frem og tilbage, sender de en mand ud og kigger på den. Cyklen er fixet og klar til at kÞre igen.

Så ikke nok med at de leverer en cykel som lever helt op til forventningerne. De er også lydhÞre og professionelle, når der er problemer.

Et firma som dette skal måles udfra deres problemlÞsnings-strategier. Og netop derfor skal de have 5 stjerner.

Jeg kan varmt anbefale Familyrider.

2019幎6月20日
自発的なレビュヌ

Stor respekt for service og kontaktbarhed.

Vi bestilte en el ladcykel til fruen, levering efter en uges tid.
FÞrst vil jeg sige at service niveauet er det hÞjeste jeg nogen sinde har set, når man ser på hvor hurtigt der bliver svaret på ens henvendelser, selv når det er kritik der sendes.
Vi får cyklen, dog har jeg rigtig svÊrt ved at få kalechen til at sidde rigtigt. et par mails og billeder til familyrider.dk og der bliver sendt et nyt stativ, da det leverede er valset forkert.
Nu spiller det max, indtil jeg af vane tjekker skruer på cyklen.
Der er flere som er lÞse, de bliver spÊndt, men en uges tid efter er der igen lÞse skruer. Nu har de fået locktite, så tror ikke de går lÞse.
Cyklen er fantastisk, men når man betaler over 30.000 kr. for en cykel, så bÞr det spille max.
Vi har fra start betalt for 2 måneders hjemmeservice, og spÞrger med det samme om vi kan få aftalt en dato, men det er ikke muligt. Den mekaniker der vil komme ud til os, vil kontakte os når der nÊsten er gået 2 måneder. Dette sker dog ikke, og vi kontakter dem igen. Der bliver dog rodet bod på det selvom det er sÞndag og kl. er sent.
Vi har nu fået udfÞrt 2 måneders hjemmeservice, og er slet ikke i tvivl om at vi gjorde det rigtige ved at sÊlge den ene bil og kÞbe denne cykel. Handler der rigtig gerne igen, og var også ved at give dem 5 stjerner pga. deres fantastiske evne til at svare hurtigt på mails. Men kÞber jeg en Mercedes, forlanger jeg kvalitet og overskud. Men er sikker på at nå de små ting bliver justeret ind, så er det en at de allerbedste.

2019幎6月13日
自発的なレビュヌ

Intet mindre end fantastisk god

Intet mindre end fantastisk god kundeservice og ligeledes kvalitetsprodukter.

Vi kÞbte en Babboe el-ladcykel (Big) sidste år og er fuldt ud tilfreds! Vi havde i starten en masse spÞrgsmål, som alle blev besvarede yderst tilfredsstillende af Jon indenfor meget kort tid.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler på Familyrider.dk.

De varmeste anbefalinger herfra!

/Thomas

2019幎6月5日

Forrygende 🥰

Har kÞbt to ladcykler gennem familyrider, da min fÞrste blev stjålet sÞrgede Jon for at jeg fik en ny cykel super hurtigt, og han ydede en fantastisk service.
Vil klart anbefale familyrider til alle som har brug for en ny cykel

2019幎3月11日
自発的なレビュヌ

KÞbte tilnage i 2017 en babboe e Big, havde i dag en super oplevelse i forhold til at batteriet ikke kunne lades op.
Jon og Henrik skiftede sikring og sÞrge for ny lader til os.. Super hurtig service og hjÊlp.

Vi er stadig glade for vores cykel som er et fantastisk alternativ til bil nummer 2...

2019幎2月7日

Formidabel service!

Mage til god service skal man lede lÊnge efter! Jeg har nu vÊret i kontakt med familyrider af 3 omgange og de leverer gang på gang!
Efter 7 mdr ville min oplade ikke lade. Jeg ringede ind og 12 timer senere stod jeg med en ny i hånden og fuldstÊndig uden diskussion.
Det samme skete, da en skrue i håndtaget knÊkkede, så det sad lÞst..
Dette firma er virkelig servicemindede og forstÃ¥r hvordan man driver en virksomhed med tilfredse kunder - og at dÞmme ud fra andres oplevelser, er jeg vidst ikke den eneste med den oplevelse😊

I Þvrigt er det en hammer lÊkker cykel, som giver min familie kÊmpe livsglÊde pÃ¥ en helt anden mÃ¥de end en praktisk og miljÞsvinende bil😉

2018幎11月15日
自発的なレビュヌ

Jon fra familyrider.dk hjalp mig

Jon fra familyrider.dk hjalp mig igennem fejlfinding - selvom det ikke engang var dem der havde solgt mig min babboe cykel.

Fremskaffelse af testkomponenter og support på telefonen mens jeg lå under cyklen med Jon i rÞret!

Nogle gange rammer man bare ind i nogle mennesker og nogle firmaer der bringer service og opmÊrksomhed til et helt nyt niveau. Her er et af de unikke eksempler. KÞb din cykel her - det vil du ikke fortryde.

2018幎11月2日
自発的なレビュヌ

Jeg må tilslutte mig koret af flotte

Jeg må tilslutte mig koret af flotte anmeldelser!

Jeg har nu to gange vÊret i kontakt med Jon ifbm. reklamationer på vores Babboe el-ladcykel og begge gange har Jon leveret sublim kundeservice over al forventning - taget i betragtning af, at vi har kÞbt cyklen hos en tidligere forhandler i DK. Mine varmeste anbefalinger går til Babboe.dk / Familyrider.dk.

2018幎9月21日

Fantastisk service!

For at gÞre en lang historie kort. Vi har oplevet en fantastisk service fra Familyrider ! Tusind tusind tak !

Vi anbefaler dem til alle ! SÊrlig tak til Jon !

2018幎5月2日
自発的なレビュヌ

God service og gode cykler

Kontaktede familyrider pga. udskiftning af nogle slidte dele på vores babboo El-ladcykel en torsdag. Blev derefter ringet op af Jon fredag, som spurgte ind til nogle ting om ladcyklen, så han kunne sende det rigtige udstyr til mig. Jeg modtog udstyret mandag. Udstyret passede perfekt. Bestilte også et solsejl til ladcyklen, som desvÊrre ikke var hjemme, men det blev eftersendt uden beregning uge efter. Priserne er fair og servicen er god. Kan varmt anbefale virksomheden.

2018幎4月16日