Nu har vi haft vores Curve et stykke tid og wow en fed cykel! KÞrer som en drÞm og alt forlÞb og forlÞber bare som lovet. Ladcyklen kom dagen efter bestilling som lovet og efter noget tid blev vi ko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ er sommeren vel overstÃ¥et, og mÃ¥ sige at vi stadig er lige sÃ¥ glade for vores Babboe Curve Mountain, som da vi kÞbte den. Alle 3 unger foretrÊkker at komme i cyklen, frem for at vi tager bilen, nÃ¥... ãã£ãšèŠã
Kontaktede familyrider pga. udskiftning af nogle slidte dele pÃ¥ vores babboo El-ladcykel en torsdag. Blev derefter ringet op af Jon fredag, som spurgte ind til nogle ting om ladcyklen, sÃ¥ han kunne se... ãã£ãšèŠã
De stÞrste anbefalinger til Familyrider herfra! Vi kÞbte i forÃ¥ret 2018 en lÊkker Babboe cykel og fik kyndig og velovervejet vejledning bÃ¥de pÃ¥ mail og pr. telefon forud for kÞb. Der opstod en udfordr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super cykel, super service
Super cykel, super service
Jeg vil anbefale alle, der skal have en ladcykel at kÞbe den hos familyrider.dk
Cyklerne er af hÞj kvalitet og service er helt i top. Jeg ringede til dem fÞr kÞb af cykel og fik god rådgivning ift. vores behov og har senere fået konkret vejledning i montering af babyliften til vores mindste.
Fantastisk Service.
HjÊlpsomme, hurtig til at reagere og tingene bliver lavet med det samme, hvis der opstår udfordringer.
Jeg kÞbte en Babboe Big (el) fra âŠ
Jeg kÞbte en Babboe Big (el) fra Familyrider (Jon) for lidt over halvandet år siden. Jeg husker en rigtig god og behagelig service, svar på alle mine spÞrgsmål, gode råd, god handel og god kommunikation omkring levering.
Cyklen har jeg vÊret en drÞm at kÞre på (jeg bruger den hver dag) og har ikke haft en finger at sÊtte på den.
For nylig oplevede jeg dog et problem med det elektriske og kontaktede Familyrider på mail mandag morgen med forklaring på hvad jeg oplevede. Der gik ikke mange timer fÞr jeg fik svar fra Jon. Mandag eftermiddag havde vi fundet problemet og Jon havde sendt et nyt display afsted til mig. Det blev leveret tirsdag morgen og tirsdag aften havde jeg skiftet displayet ud (det var super nemt!) og er godt kÞrende igen. Jeg vil klart anbefale andre at kÞbe deres ladcykel hos Jon - gode cykler og fremragende kundeservice. Bare Êrgerligt man ikke selv kÞber ladcykler så ofte :-)
Jon runs an unparalleled service
Jon runs an unparalleled service: solid bikes, friendly and informative advice, and continued customer support.
If you are looking for a cargo bike in the Copenhagen area (and Denmark more broadly), look no further. We did all the research: went to many of the shops and test rode all the models out there, and nothing really compares to the Babboe range for ride-ability, function, price, quality and reliability. Add the dedicated after-purchase support (Preben, who does the maintenance is an old hand in the bicycle business and really know how to solve any bugs that crop up), and there is no reason to even consider their competitors!
Fantastisk service!
Jeg har fået en fantastisk service hos family rider - intet mindre. De er så sÞde, forstående og hjÊlpsomme. Vil anbefale alle, at kÞbe deres cykel der.
Jeg har nu haft min cykel i 2 Ã¥r El âŠ
Jeg har nu haft min cykel i 2 år El ladcykel Dogmodel. Det har vÊret nemt at få svar og levering af ting jeg bestilte, altid hjÊlpsom og hÞflig betjening. Kan 100 % anbefale firmaet.
Virkelig virkelig fremragende service âŠ
Virkelig virkelig fremragende service både ved bestilling samt ved reklamation. Kan KUN anbefales herfra!! Vores liv som familie i Kbh er blevet meget lettere efter denne investering.
Havde jeg kunne give mere end 5 havde âŠ
Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner havde de fået det.
Service og vejledning på hÞjeste niveau.
Vi er så glade for vores Babboe curve.
Den har virkelig lettet vores hverdag.
Super service og skÞn ladcykel
Det er lÊnge siden, at jeg har fÃ¥et sÃ¥ god en service. Jeg bestilte en ladcykel med sort kasse, hvor der i fÞlge hjemmesiden var en lÊngere leveringstid, dette blev jeg ogsÃ¥ gjort opmÊrksom pÃ¥ af Jon, da jeg havde kÞbt den. (Dette er ikke en selvfÞlge) Jeg fik ikke det ekstra tilbehÞr, som jeg havde bestilt, leveret samme tid som ladcyklen, og der gik lidt lÊngere tid end forventet, men dette var Jon meget opmÊrksom pÃ¥, og gjorde alt for, at det ikke skulle vÊre til gene for mig, sÃ¥ det blev i den grad kvitteret herfor. Jeg kan varmt anbefale et kÞb af en ladcykel af Familyrider, ikke nok med, at man fÃ¥r en god service, sÃ¥ er cyklen ogsÃ¥ helt fantastisk at cykle pÃ¥ðð
KÞre komfort og lÊkker kvalitet
Så kom cyklen lige efter 14 dage - meget hurtigere end forventet da cyklen med sort kasse var i restordre (lÊs; det var OS der lige havde overset forventet dato for levering som så alligevel endte i levering fÞr tid).. Derfor har jeg haft fornÞjelsen af at snakke med Job også, som i den grad bare er dejlig at snakke med og simpelthen positiviteten selv og vi kunne bare ringe når som helst angående hvad som helst.. Cyklen er nu testkÞrt, og da vores sammenligning er en af de billige modeller (blev stjålet fra os), kan jeg kun sige at vi ikke fortryder denne opgradering og så med el også.. Hvor er det nemt og sikke en komfort og kÞreglÊde.. Der er oceaner af forskel fra en billig model til denne her family rider..
Den er sÃ¥ nem at styre, man har ikke fÞlelsen af at vÊlte.. Den er lettere end en billig til 2 bÞrn kun (her er der kasse pÃ¥ til 4), selv uden el.. Hynderne vi har kÞbt er blÞde og enormt lÊkre ift den billige ogsÃ¥.. Og generelt kan man bare se udstyret som fx bremser osv er i topklasse i forhold til.. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det her bliver en kÊmpe succes for vores familie og den kommer til at blive brugt meget og med glÊde - og skulle der vÊre noget er jeg umiddelbart overbevist om Jon stÃ¥r klar med topklasse service.. Og hold nu op den el trÊkker, man kan jo nÊrmest kÞrer rÊs pÃ¥ den.. Det skal siges, at vi stod og decideret manglede cyklen, et reelt behov ift aflevering af bÞrn fordi min mand kun kunne aflevere og kÞrer i smart (skal fra Fyn til SjÊlland hver dag og i stedet for ny bil valgte vi en ordentligt cykel til vores drenge og farmand).. Men da min job situation har Êndret sig og jeg kan aflevere i den store bil, har vi ikke behov for den mere.. Men den er bare SÃ
lÊkker at vi ikke kan lade vÊr at beholdere den.. Tak for en god handel og for de gode oplevelser der venter os på denne..
De varmeste anbefalinger fra en familie på 4..
Super service og info. PrÞvet i Stavtrup
Kanon venlig service hos Stavtrup Cykelcenter.
Vi var ude at prÞve 4 forskellige modeller hos Peter i lÞrdags. Han var lidt stresset, men vi fik en virkelig god service og alt den information vi havde brug for.
Kan varmt anbefales at kÞre til Stavtrup.
Flink fyr ham Peter.
Ps. Han har også lidt godter til bÞrnene :-)
Kanon!
Så god service! Vi havde en million spÞrgsmål og fik svar på ALT! Uden nogen sure miner :)
Jon gjorde oplevelsen perfekt!
Produktet er der heller ikke, at sÊtte en finger pÃ¥ ð
Vi cykler glad byen rundt!
Genial service og produkt
Tak for alt Jon. Vi er super glade for cyklen og den service Familyrider har ydet.
Det skal nÊvnes, at vi har testet alle long johns og 3-hjulede i KBH, både med og uden el, og er kommet frem til at Babboe Mountain er det bedste produkt all round.
Godt gået!
Bedre service findes ikke.
Ãv...Ãv...Ãv...hvor Êrgerligt, at man kun kan gi' 5 stjerner, nÃ¥r firmaet fortjener 10.
Fra fÞrste samtale til personlig afhentning har der kun vÊret positivt,
at sige om Familyrider.
Jeg kan ikke mindes jeg har handlet
andre steder, hvor jeg har modtaget
så god service som hos dette firma.
Produktet svigter heller ikke, så alt i
alt en kanon god oplevelse.
Erling Clausen, SorÞ
Fantastisk service!
Familyrider.dk fortjener fem stjerner for deres super kundeservice og super gode produkter.
Tusind tak.
Vi vil helt sikkert vende tilbage, når der skal indkÞbes cykeludstyr! :-)
Super handel og service
Jeg kÞbte en Elcykel med lad og havde lidt problemer i starten, som var selvforskyldte, men jeg fik den bedste betjening og svar der gjorde jeg blev så glad for mit kÞb. Der var den hÞfligste betjening og jeg ville 100 % handle der igen hvis jeg skulle have ny cykel.
Service ud over alt forventning!
Min kÊreste og jeg kÞbte en Babboe Curve MOUNTAIN PRO ladcykel og den kÞrer bare som en drÞm! i lÞbet af den fÞrste uge har den nÊrmest ikke stÃ¥et stille.. For lige at tage det hele fra begyndelsen, vi havde brugt lang tid pÃ¥ at lede efter den helt rigtige cykel, bÃ¥de i den ene ende af pris skalaen, men sÃ¥ sandlig ogsÃ¥ den anden, vi finder sÃ¥ frem til familyrider.dk, hvor de har alt det vi Þnskede i en cykel, jeg starter med at ringe til firmaet og fÃ¥r fat i Jon, super hyggelig og flink fyr, vi finder sÃ¥ i fÊllesskab frem til at vi nok skal have creme de la creme af ladcyklerne, da vores behÞv ikke ville blive dÊkket ordenligt af "discount" cyklerne rundt omkring pÃ¥ market, MEN cyklen vi ville have var desvÊrre i restordre (troede vi), men her starter den gode service fra Jon altsÃ¥, han finder frem til en enkelt cykel som stÃ¥r i deres showroom i Ã¥rhus, vi fÃ¥r sÃ¥ sikret at det er den vi fÃ¥r tilsendt og vi er super lykkelige og glÊder os helt vildt til at fÃ¥ den nye cykel.. men da vores cykel ankommer opdager vi desvÊrre at vi havde fÃ¥et en forkert lÃ¥s til batteriet, jeg ringer og fÃ¥r fat i Jon, han undskylder og forsikrer mig om at vi nok skal fÃ¥ lÞst problemet. jeg fÃ¥r sÃ¥ tilsendt to forskellige nÞgler, hvor den ene passer til batteriet, jeg ringer tilbage og overdrager Jon den gode nyhed, og sjÊldent har jeg har jeg hÞrt nogen blive sÃ¥ glad over telefonen. han pakker sÃ¥ en ny lÃ¥s + ekstra nÞgle til cyklen og sender det afsted med GLS, nÊste dag ankommer lÃ¥sen, jeg ringer og Jon guider mig pÃ¥ fornemmeste vis, igennem telefonen (UDEN FOR ARBEJDSTIDEN VEL OG MÃRKET!). Efter samtalen gÃ¥r jeg i gang med at skifte lÃ¥s og det hele spiller bare max, nÞglerne passer bÃ¥de til lÃ¥s og batteri, og alle er glade og lykkelige! Jeg ringer sÃ¥ tilbage igen for at fortÊlle at det bare virker som det skal, og overraskende nok, sÃ¥ bliver den kÊre Jon endnu mere begejstret og siger at der selvfÞlgelig skal skal sendes noget til mig for mit besvÊr, sÃ¥ jeg finder frem til noget tilbehÞr som jeg virkelig godt kunne tÊnke mig, jeg bliver sÃ¥ lovet at det vil blive sendt (i dag 15/9) torsdag. og ikke nok med det, sÃ¥ vil jeg ogsÃ¥ fÃ¥ et ekstra dÊkken til kassen, hvad mere kan man Þnske sig? i min verden er den klart den bedste service man kan ude, faktisk sÃ¥ god at det er ud over alt forventning! jeg vil aldrig tÞve med at kÞbe fra Familyrider.dk igen!
Jon, tak tak tak! jeg er nÊsten ked af at man ikke rigtigt kan se frem til de ellers så hyggelige samtaler med dig! hils familien og sig undskyld for at jeg lige stjal dig i går aftes!
Fremragende service
Vi kÞbte i februar en babboe ladcykel hos family rider. DesvÊrre blev den ikke leveret til tiden da det fragtfirma Jon brugte havde lavet en fejl. Jon sendte os derfor nogle hynder til bÊnkene. Her i går ville jeg opladeren så ikke lade. Vi kontaktede straks Family rider og fik besked om at de holdt ferie til 19. august. 1 time efter kom der dog en mail fra Jon om at han ville sende en ny lader.
En hel igennem fantastisk service og vi er stadig superglade for vores ladcykel, som også vores dreng på 20 mdr. elsker. Han vil hele tiden med ud og kÞre.
Vi vil til en hvert tid anbefale folk at kÞbe ladcykel hos family rider
Lever fuldt ud op til alle de gode anmeldelser. Kan varmt anbefales!
Jeg bestilte vores nye el-ladcykel mandag aften ved 21-tiden og vi havde den nÊste dag kl. 14.30. Hold da op :-) Jeg havde bestilt cyklen i sort, men Jon fra Familyrider ringede mig op tirsdag morgen og beklagede mange mange gange, at den sorte p.t. var i restordre og fÞrst kunne leveres om ca. 14 dage â eller jeg kunne fÃ¥ den brune kasse til levering snarest. Dén sprang jeg pÃ¥, og var da noget overrasket over, at den allerede blev leveret samme dag. ChauffÞren var der ikke det store at sige om â han leverede cyklen og kÞrte igen. Cyklen blev taget i brug samme dag, og jeg mÃ¥ sige, at det er en fornÞjelse at lÊsse 3 unger i kassen og cykle afsted og kunne overhale andre â OP AD BAKKE. Cyklen er nem at betjene med og uden el. Vi manglede forlygterne, men var i tvivl om de var rÞget ud med emballagen. Jon lod tvivlen komme os til gode, og har lovet at sende os et sÊt lygter. Vi har modtaget fantastisk service, nem bestilling, lynhurtig levering og et produkt som virker robust og er nem at betjene. Jeg kan kun anbefale at handle cykel hos Familyrider!!!
Super kvalitet og service
Vi har netop, for knap en uge siden, modtaget en Babboe Classic QWIC El-ladcykel. Cyklen fungerer indtil videre prÊcist som forventet, hvilket er rigtig godt, og vi har kun oplevet utrolig god service og vejledning fra familyrider. Et trygt sted at handle. Kan varmt anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã