Fasanvejens Dyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlÊge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos krÊftbehandling. Meget dygtig dyrlÊge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 Ã¥r, og kÞrer glÊdeligt fra NÞrrebro for at mÞde jeres sÞde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super professionelt team, man fÞler sig tryg ved at lade sit elskede kÊledyr i deres varetÊgt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 家畜飌料販売業者

Fasanvejens Dyreklinik に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi et brÊndende Þnske om at arbejde ud fra ”gold standard” princippet. Det betyder at du som dyreejer, er garanteret at fÃ¥ tilbudt den bedste behandling til dit dyr, hver gang i besÞger klinikken.
Vi arbejder evidensbaseret (dvs. på baggrund af studier og forskning), og rådgiver altid ud fra nyeste viden på området.

Samtidig har vi et stort fokus på at gÞre besÞget hos os så tryg som mulig for både patienter og ejere. Vi forsÞger at håndtere patienterne så stressfrit som muligt og vi bruger gerne lidt ekstra tid, på at gÞre det til den bedst mulige oplevelse for den enkelte hund eller kat.

​ ​Vi oplever ofte, at der kan vÊre flere muligheder for behandlinger af en patient. Derfor ligger en stor del af vores arbejde i videreformidling af disse behandlingsmuligheder, sÃ¥ vi i samrÃ¥d med dig, kan beslutte, hvad der er den bedste lÞsning for netop dig og din hund eller kat.

​ Vi er sÃ¥ heldige at vores team har en stÞrrelse, hvor der er tid og rum til, at man kan specialisere sig. Vi investerer kontinuerligt i moderne udstyr og den nyeste medicin. Derudover bruger vi mange ressourcer pÃ¥ efteruddannelse af vores personale. Det betyder, at vi kan imÞdekomme stort set alle henvendelser, ogsÃ¥ selvom det er akut opstÃ¥et sygdom, og langt de fleste patientforlÞb bliver lÞst pÃ¥ klinikken. Dog vil der ogsÃ¥ fra tid til anden vÊre komplicerede forlÞb, som krÊver hospitalisering. I disse tilfÊlde sÞrger vi for en tryg overlevering til vores dygtige henvisningskollegaer.

​ Vi beskÊftiger os primÊrt med udredning og behandling af hunde og katte. Hos kaniner kan vi vÊre behjÊlpelige med bÃ¥de kastration, sterilisation og vaccination. Ved sygdom plejer vi at henvise bÃ¥de kaniner, gnavere og mere eksotiske dyr. Det gÞr vi fordi der findes kollegaer som har dedikeret deres karriere til at dygtiggÞre sig indenfor behandling af disse smÃ¥ patienter. Vi synes selvfÞlgelig ogsÃ¥ at de fortjener den mest kompetente behandling i branchen.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg gir alle de stjerner jeg kan fordi

Jeg gir alle de stjerner jeg kan fordi jeg kun kan anbefale den bedste dyrlÊge man kan Þnske sig :)
Hun hedder Heidi og er bare den nye Anne SÞrensen
Viser omsorg er professionel i sit arbejde så de bedste stjerner fra min lille nye kat og mig
/ er kommet på den klinik i mange mange år med både Basset hunde og katte ,) ❀

KÊre Charlotte
Af hjertet tak for den meget flotte og sÞde anmeldelse. Jeg skal nok give dine sÞde ord videre til Heidi :)

I må have en rigtig dejlig dag

Nikoline

Til alle der kommer ud for at have et

Til alle der kommer ud for at have et akut sygt dyr skal ikke sÞge den klinik.Jeg blev afvist med begrundelsen der var ikke tid.Dårlig service.

2025幎5月13日
自発的なレビュヌ

KÊre Jens.

Vi er kede af, at du oplevede ikke at kunne få tid, da dit dyr blev akut sygt. Vi forstår fuldt ud, hvor utrygt og frustrerende det kan fÞles, når man står med et dyr, der har brug for hjÊlp her og nu.

Hos os har vi altid et akutteam og flere akuttider afsat hver dag, netop for at kunne hjÊlpe syge dyr hurtigt. Men vi er ikke en dÞgnåben skadestue, og der kan opstå tidspunkter, hvor alle vores akuttider allerede er booket af andre patienter, som har ringet tidligere på dagen.

I de tilfÊlde afviser vi ikke af manglende vilje, men fordi vi ikke kan tilbyde den akutte hjÊlp på et fagligt forsvarligt grundlag. Vi henviser derfor altid videre til en klinik eller et dyrehospital, der kan tage over med det samme.

Vi ville meget gerne kunne hjÊlpe alle – men vores vigtigste ansvar er, at hvert enkelt dyr fÃ¥r den rette behandling og opmÊrksomhed.

De sÞdeste dyrlÊger

De sÞdeste dyrlÊger, meget empatiske og fagligt dygtige - tak for en god rådgivning og sparring da vores sÞde hund var syg og vi desvÊrre måtte tage afsked med ham efter 13 år.

2025幎4月15日

KÊre Gianna

FÞrst vil jeg gerne kondolerer med jeres tab af en god ven.

Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Den sÊtter vi stor pris på.
Rigtig god weekend.

Nikoline

Som altid bliver vi taget godt imod hos

Som altid blev vi taget godt imod hos Fasanvejens Dyreklinik. Den professionelle dyrlÊge undersÞgte katten og stillede diagnoser og lagde en plan for det videre forlÞb.

Jeg kan varmt anbefale denne dyreklinik. Har kun haft gode erfaringer og fÞler mig tryg ved at have dem ved min side, når der er unormal adfÊrd hos mit dyr.

2025幎4月24日

KÊre Mariann

Mange tak for den meget fine anmeldelse af os og vores dejlige klinik.
Dine ord betyder virkelig meget for os, vi sÊtte stor pris på at du har brugt tid på det.

Rigtig god weekend til dig og Mikkeline

dårligt match

Denne anmeldelse vedrÞrer ikke det faglige niveau, da jeg ikke har forudsÊtningerne for at vurdere det.
Men på det personlige plan, fik jeg oplevelse af, at det primÊre formål var at sÊlge flest mulige ydelser, og at der benyttes en klassisk strategi, med at når du har fået gjort dyreejeren "bange/ked af det", er de klar til at "kÞbe" hvad som helst til deres kÊledyr - måske havde vi begge en "dårlig dag", men det var ikke en god oplevelse, og vi har selvfÞlgelig valgt at gå andetsteds.

2025幎4月16日

KÊre Klaus.

Vi er kede af at hÞre, at besÞget ikke blev en god oplevelse. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal fÞle sig presset eller utrygge – tvÊrtimod gÞr vi os umage for, at alle ejere fÞler sig trygge og godt informeret, fÞr der trÊffes beslutning om undersÞgelser eller behandling.

Vores anbefalinger bygger altid pÃ¥ faglig vurdering og pÃ¥, hvad der vurderes bedst for det enkelte dyr – aldrig pÃ¥ et Þnske om at sÊlge ydelser.
Vi tager oplevelsen til efterretning og Þnsker jer alt det bedste fremover.

Laura

Jeg har altid brugt dem og har kun

Jeg har altid brugt dem og har kun vÊret tilfreds med den behandling jeg og min hund har modtaget. 40 år ca

2025幎5月9日

KÊre Merete
Mange tak for den fine anmeldelse af os, den sÊtter vi stor pris på :)

Rigtig god dag til jer
Mvh Nikoline

Vil tage dyre prÞver UDEN overhovedet at have set katten!

Uden overhovedet at have taget min kat ud af kattekassen kun efter telefonsamtale sÊtter en dyrlÊge sig foran en computer og siger at hun anbefaler ALLE blodprÞver etc... pris cirka 5000,-
Hun har ALDRIG set min kat!
Da jeg så siger, skal du ikke lige se på min kat - så nå jov så kigger hun på den og får vejet den og set den lidt efter...
Jeg var rystet !!
Har vÊret SÅ glad for den Dyreklinik men efter nye ejere er kommet til sÃ¥ er det ikke en kattevenlig klinik!

2025幎4月16日

KÊre Lene.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at du havde en dårlig oplevelse hos os. Det er bestemt ikke sådan, vi Þnsker, at nogen skal fÞle det, når de besÞger klinikken.

Vi tager din feedback til os og bruger den til at blive endnu bedre. Tak fordi du delte din oplevelse. Hvis du pÃ¥ et tidspunkt har lyst til at tale med os om forlÞbet, er du altid velkommen til at kontakte os – vi lytter meget gerne.

Presis !

God og hurtig vejledning

2025幎3月7日

KÊre Dorthe

Mange tak for den gode anmeldelse af os, den sÊtter vi pris på :)
Nikoline

Fagligt hÞjt niveau og god behandling

Fasanvejens Dyreklinik har sÞde og dygtige dyrelÊger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8 gange behandlinger under narkose, men dyrelÊgerne tog sig godt af ham og vidste lige prÊcis hvordan de skulle takle ham, så han stadig fik en god behandling. Jeg vil altid kunne anbefale denne klinik.

2025幎3月19日

KÊre Mathilde

FÞrst vil jeg gerne kondolerer for jeres tab af sÞde Bernard. Det er altid hård at miste en god ven <3

Og så vil jeg gerne sige tak for den meget fine anmeldelse af os. Vi synes det er vigtig at dyrene der kommer her skal fÞle sig så trygge som muligt. Og at vi hjÊlper dem på bedste vis under deres besÞg hos os.

Rigtig god påske

Trygge rammer

Her fÞler man sig godt modtaget med sit dyr og professionel service.

KÊre Franciska

Mange tak for den fine anmeldelse, den sÊtter vi virkelig stor pris på.
Rigtig god påske til jer

Venlige, dygtige og professionelle

Har haft dem som dyrlÊge i 4 år. Personalet er altid venlige, imÞdekommende, og meget professionelle. Vi er i mellemtiden flyttet ud af byen, dog har vi valgt at beholde dem som dyrlÊge og hellere kÞre den ekstra tur. Kan varmt anbefales.

KÊre Maria

Hvor er jeg glad for at lÊse din anmeldelse, og at i har valgt at beholde os til trods for i er flyttet, siger jo bare det hele.
SÃ¥ tak fordi du tog dig tid til at skrive en fin anmeldelse og tak for de flotte 5 stjerner.
Rigtig god påske

Vi kÞber kun foder der

Vi kÞber kun foder der, har vÊret kunde i 20 år fÞr der kom ny ejer, har nu fundet en anden dyrlÊge. Ikke tilfreds med med fÞrste oplevelse vi havde efter ejerskifte.

KÊre Dorte.

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger.

Af hensyn til tavshedspligt og databeskyttelse kan vi ikke kommentere konkrete forlÞb i et offentligt forum.

For at kunne tolke en urinprÞve korrekt er det nÞdvendigt at kende dyrets symptomer, sygehistorik og kliniske fund. En urinprÞve alene fortÊller sjÊldent hele historien – det krÊver en grundig anamnese og klinisk undersÞgelse for at vurdere, hvorfor der eventuelt er Êndringer i urinen, og hvad der er den rigtige behandling.

Vi forstår godt Þnsket om hurtig hjÊlp, men vores ansvar er altid at sikre et fagligt korrekt grundlag for både diagnose og behandling.

Vi sÊtter pris på, at du fortsat vÊlger at kÞbe foder hos os, og vi Þnsker dig og dit dyr alt det bedste fremover.

Laura

I har reddet min kats liv.

2024幎4月19日

KÊre Jochen
FÞrst og fremmest er jeg så glad for at lÊse at Apollo klarede den. :)
og dernÊst, mange tak for den fine anmeldelse og stjerner.
Dem sÊtter jeg virkelig stor pris på.
Nikoline

The staff is really nice

The staff is really nice. They informed well and are fast are replying when you have a problem.

2025幎2月14日

Dear Katherine

Thank you so much for your lovely review! We're so glad to hear that you found our staff friendly and responsive. Providing clear information and being there when you need us is something we truly care about, so it means a lot to know that it made a difference for you.

We appreciate your kind words and support!

Best regards
Nikoline

Vor nye hund Dino var til sin fÞrste

Vor nye hund Dino var til sin fÞrste undersÞgelse her.
Men vi er kommet regelmÊssigt i 14 år her med Dinos forgÊnger Albert.
Albert bevarede livet igennem en glÊde over at komme her.

KÊre BjÞrn

Dejligt at mÞde jeres nye hund Dino, virkelig sÞd hund.
Tak for den meget sÞde og fine anmeldelse, den sÊtter jeg virkelig pris på.
Rigtig god dag til jer alle 3.

meget tilfreds

Hunden hader, at komme hos dyrlÊgen, hvilken hun ville gÞre ved hvilken som helst dyrlÊge. Men vi er helt trygge og oplever at de anbefaler og udfÞre den krÊvede behandling. Vi kommer hurtigt til, de få gange der har vÊret behov. Og så ringer de tilbage vedr. f.eks. prÞvesvar, det er super. Vi har kun haft oplevelser, som gÞr os så tilfredse.

KÊre Camilla
Tak for den fine anmeldelse, den sÊtter jeg stor pris på :)
Fie er altid velkommen til at kigge ind på klinikken til lidt nus og en godbid.
Rigtig god dag til jer begge

1I gode hÊnde

Jeg fik da svar på.mine spÞrgsmål. Min hund var tryg . Allerede i ventevÊrelset.

KÊre Marianne

Jeg er glad for at hÞre at du fÞlte du fik svar op de spÞrgsmål du havde. Vi er glad for at hÞre at sÞde Tim var også synes det er rart at komme her.

Tak for den fine anmeldelse
Rigtig god dag til jer.