Jeg har desværre haft en meget uheldig oplevelse. Jeg modtog en varer fra Femilets hjemmeside som ikke passede, jeg valgte og returnere 21/7.i fysisk butik 7/8 -26 modtager jeg en besked om de har m... もっと見る
企業が回答しました
På hjemmesiden står der at man kan købe 3 par Femilet Debbie underbukser for 2’s pris, men det fulde beløb blev alligevel trukket. Skrev så en mail 21/8 om dette og har fået en kvittering på at mailen... もっと見る
Jeg bestilte 5 bh'er i slutningen af juli. Levering tog lang tid, og jeg måtte desværre sende alle retur, da de ikke passede. Jeg forsøgte at komme i kontakt med kundeservice via mail omkring d. 9... もっと見る
企業が回答しました
kundeservice og returprocessen fungerer overhovedet ikke. De modtog min retur for 3 uger siden, og for 2 uger siden fik jeg en mail om, at jeg ville blive refunderet i løbet af 3 hverdage. Her 10... もっと見る
企業が回答しました
Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.
Højbovej 1D, 1. sal., 8600, Silkeborg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 89%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den dårligste service. Jeg kan ikke få svar på mine mails, kan ikke ringe dem op!! Og de skylder mig 704 kr for returnerede varer, som kom længe efter bestilling!
Hvad sker der for det firma??
Køb ikke herfra!!!! De krediterer ikke for returnerede varer. Helt umuligt at komme igennem på tlf.
Der svares heller ikke på mail.
Aldrig oplevet så dårlig service!!
Rigtig god kvalitet. Pæne varer. Pakken er fremme indenfor en lille uge
Ingen stjerner herfra!
Jeg har igennem mere end 14 dage skrevet mail til jeres firma. I vil ikke tilbagebetale mig for min returnering, købt hos jer online.
Jeg har returneret 2 dele, og I tilbagebetaler kun for den ene del! I svarer i en mail, at jeres system ikke tillader at lave flere tilbagebetalinger!!!!!
Amatør, må jeg sige - og hvis ikke der sker noget med at jeg får mine penge NU, så får i en politianmeldelse. Vil aldrig, som i aldrig handle hos jer mere!!!!!
Kompetent og professionel personale, der yder god service, når man har brug for det. Og så er deres produkter kvalitetsvarer der kan mærkes!
Har aldrig oplevet dårligere service fra en netbutik..
Jeg har bestilt a 2 gange, modtaget foreløbelig 9 pakker i løbet af et par uger.
Får ingen information om at noget er udsolgt, så man ved ikke om strømmen af pakker bliver ved.
Har returneret en del og ikke fået penge retur.
Det er umuligt at ringe til kundeservice, man kan skrive og får efter nogle dage et ubrugeligt svar fra en chatrobot.
Er dette virkelig det I betegner som acceptabel kundeservice hos Femilet?
18/2: din pakke er på vej
19/2: din pakke vil være forsinket
27/2: jeg afhenter min pakke med én vare i ud af en ordre på mange varer. Bliver overrasket og ringer og skriver uden svar. I lover mig at svare indenfor 2 arbejdsdage..
1. Marts: stadig intet svar. ringer og skriver forgæves igen.
5. Marts: svar om at I desværre må annullere min ordre
5. Marts: ny email om at flere varer er på vej.
Synes det er et langtrukkent forløb med dårlig kundeservice. Intet initiativ til at kommunikere om ordrestatus selv og overholder ikke jeres frister. Ingen kompensation heller.
2/9 varer leveret, resten ved man så reelt ikke hvad der skal ske med?
Har tidligere været meget glad for at handle på Femilet.dk.
Jeg har d 18.2.25 returneret varer for 1659kr. Kun fået 432kr retur. Det er umuligt at komme i kontakt på de telefonnumre, der er opgivet. Mails besvares enten ikke eller har meget lang svartid. Får at vide at jeg skal have tålmodighed. Der er interne problemer i deres system. Jeg kommer aldrig til at handle på Femilet.dk igen
1 stjerne er max
25/2 bestilte jeg 3 dele på hjemmesiden.
De 2 dele blev leveret af 2 omgange.
Jeg mangler stadig trusserne til den bh jeg har modtaget, og får intet svar fra kundeservice. Det burde ikke være så svært at handle på nettet..
Jeg har nu forgæves forsøgt at få 1090 kr retur i næsten en måned. Jeg får at vide, den er gal med et internt system, og jeg blot skal have tålmodighed. Det er stort set umuligt at komme igennem på telefon (det er lykkes mig en enkelt gang.) Jeg har skrevet adskillige mails, som ikke besvares.
Den 10. februar bestilte jeg et par natbukser. Den 26. februar får jeg besked på, at de ikke kan levere varen, og at jeg ville få mine penge tilbage i løbet af to dage, nu har vi den 5. marts, og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg handler aldrig hos dem igen.
Har bestilt varer i to omgange. Fik ingen ordre bekræftelse på første bestilling, heller ingen ordrenummer. Kan derfor ikke returnere. Fra anden bestilling har jeg returneret varer, men ikke fået penge tilbage. Kundeservice svarer ikke trods flere henvendelser. Virkelig dårlig service
Bestilte for to uger siden og har intet hørt siden... De svarer heller ikke på mail. Aner ikke om den fødselsdagsgave nogensinde dukker op
Én ordre - 3 varer annulleret i mail. 2 varer ikke leveret - resten leveret i 4(!) forskellige leverancer. Lang svartid på mail.
Jeg kommer ikke til at handle online på femilet.dk igen. Sikke en rodebutik!
Jeg venter stadig på min pakke som er blevet væk et sted under transport. Det svares ikke på mails og ved telefonisk henvendelse med meget lang ventetid har jeg hverken set vare eller penge retur.
Butikken i Rosengårdcentret oplyste, at varen fandtes i deres netbutik endnu. Dess. er udgået.
Bestilte forskellige varer fra firmaets hjemmeside. Modtog hurtigt bekræftelse og oplysning om, at varerne ville blive sendt af sted i 2 forsendelser. Beløbene for de 2 forsendelser er trukket henholdsvis den 22. og 23. januar. Jeg har i dag den 31. januar fortsat ikke modtaget pakke nr 2. På track and trace kan jeg se, at der ikke er sket noget med forsendelsen siden den 21. januar. Har nu siden den 27. forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, men har indtil nu kun fået, hvad der ligner en dårligt Google-oversat,
tilbagemelding uden et reelt svar.
Update 10. februar 2025
Efter flere forsøg på at komme igennem til en medarbejder pr. Mail uden noget udbytte, har jeg kontaktet firmaet telefonisk og fået mit beløb refunderet- dog fratrukket 49 kr, som jeg gætter på er leveringsomkostninger- som jeg jo i hvert fald ikke har fået glæde af.
Jeg kan ikke anbefale at handle på
Femilets webshop.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。