レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Dyson mennyt huoltoon uutena asti olleesta johtokelasta ja pölysäiliön kiinnityksestä. Palasi huollosta johtokela vaihdettuna mutta pölysäiliön kiinnitystä ei ole korjattu. No 6kk myöhemmin johtokela... もっと見る

5つ星のうち1の評価

DC29 imurista kärähti moottori. Päättelin asian itse, kun laite ei enää käynnistynyt. Olin yhteydessä Dysonin aspaan uuteen moottoriin liittyen, ei kuulemma valmisteta enää ja kannattaa hankkia täysin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Älkää missään nimessä ostako tältä firmalta. Mikäli tuote täytyy vaihtaa tai palauttaa, ette ikinä saa rahoja tai tuotetta. Asiakaspalvelulla ei ole mitään oikeuksia, vaan päätökset tehdään ylemmällä... もっと見る

企業情報

Saa mukautettua tukea
Katso muotoiluvideoita
Dyson yrityksille

Tietoa Dysonista

Dyson perustettiin ajatuksella ratkaista ongelmia, jotka muut jättävät huomiotta: pölynimurit, jotka tukkeutuvat ja menettävät imukykynsä, käsienkuivaimet, jotka ovat energiasyöppöjä eivätkä toimi, ja hiusteknologia, joka perustuu äärimmäisiin lämpötiloihin ja aiheuttaa lämpövaurioita.

Dyson perustettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1993, jonka jälkeen se on kasvanut yhden miehen ja yhden idean yrityksestä globaaliksi teknologiayritykseksi, jonka ytimessä on alati kasvava insinöörien ja tutkijoiden tiimi.

Nykyään Dysonin laitteita myydään yli 65 maassa. Johdottomista pölynimureista ilmanpuhdistimiin ja hiustenkuivaajiin; kokonaan uuden sukupolven teknologia on päätynyt Dyson-omistajien käsiin ympäri maailmaa.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

Dysonin hintatakuu

(682)

過去12か月のレビュー数: 25

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Minulla oli erittäin korkeat odotukset…

Minulla oli erittäin korkeat odotukset Dyson v15:ltä. Mutta siinä ei ole paljon vaihtoehtoja.Useimmat osat on ostettava erikseen. Jos olisin tiennyt, että Dyson v15:n ominaisuudet ovat niin alhaiset, olisin ostanut V12:n. Kuljettaja saapumispäivänä kuriiri ilmoitti toimittavansa sen klo 16.30-22.00. Hän soitti18.45 minulle ja sanoi olevansa osoitteessamme 3 minuutin kuluttua. Sanoin hänelle, että en ole kotona ja olisin siellä 10 minuutin kuluttua. Hän kertoi minulle, ettei voinut odottaa ja lähtisi. Normaalisti pitää olla 10 minuutin tai 30 minuutin varoitusajan.

2024年9月2日

Dyson Suomi からの回答

Hei toivottavasti kaikki on hyvin sinulla tänään!

Olemme pahoillamme kuullessamme, että tämä on kokemuksesi, jos sinulla on muita huolenaiheita tai kysymyksiä koskien uutta konettasi ja sen ominaisuuksia, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme auttaa sinua edelleen.

Jos haluat tietää lisää koneestasi, löydät paljon tietoa tästä linkistä: http://ms.spr.ly/62041mbdsc.

5つ星のうち5の評価

The price of Dyson replacement parts…

The price of Dyson replacement parts (=reasonable) is really one of the reasons for continuing with the brand.

2024年9月20日

Dyson Suomi からの回答

Thank you very much for your feedback! We are happy to hear that you appreciate the price of our spare parts. We aim to offer quality products and service that make it easy and affordable to continue using your Dyson products for a long time. If you have any questions or need further assistance, please do not hesitate to contact us!

5つ星のうち1の評価

Laite heti rikki ja palautuspalvelu…

Laite heti rikki ja palautuspalvelu surkeaa

2024年8月12日

Dyson Suomi からの回答

Hei, on ikävää kuulla kokemuksestasi. Jos tarvitset lisäapua, rohkaisemme sinua ottamaan meihin yhteyttä uudelleen!

Voit lähettää meille viestin WhatsAppin kautta osoitteessa +358 0401239242
*Aukioloajat maanantaista perjantaihin klo 08:00-20:00 ja viikonloppuisin klo 08:00-18:00.

Voit myös soittaa meille numeroon 080007020.
Tukilinjamme aukioloajat: 09:00 - 13:00 maanantaista perjantaihin.

Tai voit lähettää meille yksityisviestin jossakin sosiaalisen median kanavassamme (Facebook, Instagram, X).

5つ星のうち1の評価

Olen ostanut kaksi dyson imuria…

Olen ostanut kaksi dyson imuria molempien kesto muutaman vuoden, juuri sen aikaa kun takuu kestää. Vastaukset teiltä ei voi mitään

Hei, kiitos palautteesta.

Olemme iloisia, että jätät meille palautetta, ja olemme pahoillamme, että tämä on kokemuksesi. Autamme sinua mielellämme lisää, voisitko ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme tarkastella asiaa tarkemmin?

Tavoitat meidät numerosta 080007020
Tukilinjamme aukioloajat: 09:00 - 12:00 maanantaista perjantaihin.

Voit lähettää meille yksityisviestin missä tahansa sosiaalisen median kanavassamme (Facebook, Instagram, X).

Excellent customer service

Step by step instructions, new part delivered to my home address, and now my Dyson works perfectly. Process took four business days from my first contact. Absolutely amazing service.

Dyson Suomi からの回答

Hi. Thank you for your feedback, we really appreciate it and are pleased to hear that you're satisfied with our service!
Get more out of your Dyson with MyDyson™ app. Personal guides and exclusive content. Quick access to expert support, spare parts and accessories. Your user manuals and warranty information.
We wish you nice rest of the summer!

V15 uusi runko takuuna

V15 Imurin rungossa toimintahäiriö, kun sammuili monta kertaa putkeen aina käynnistettäessä. Dysonin chatin asiakaspalvelija ratkaisi ongelman lähettämällä takuuna uuden rungon tulemaan. Kaikki hoitui vaivattomasti ja uusi runko toimii kuten pitääkin. Toisaalta olisin odottanut kalliin imurin toimivan enemmänkin kuin vuoden. Tämä ongelma ilmeisesti toistunut myös muilla käyttäjillä. Mutta onneksi homma meni takuun kautta sujuvasti, mikä ei ole aina itsestäänselvää kaikkien firmojen kohdalla.

Yksi tähti kuitenkin pois UPS-lähettifirman käytöstä takuupaketin toimituksessa. Paketin perille saapuminen ei ollut helpoin operaatio ja tämä yksin UPS:n vika, sillä yhteystiedot olivat täysin oikein. Tästä huolimatta UPS tuttuun tapaansa (ei ensimmäinen kerta) ilmoittaa lähetyksen seurannassa, että toimitus epäonnistui/vastaanottajaa ei tavoitettu. Todellisuudessa olin kotona koko tuon ajan, jolloin toimitusyritys on kirjattu. Kukaan ei myöskään yrittänyt tavoittaa minua puhelimella. Paketti vietiin noutopisteeseen kauas kotoani. Soitto UPS aspaan, josta paketti uudelleenohjattiin toimitettavaksi kotiini vielä samana iltana. Kahden päivän päästä mitään ei ollut kuulunut. Soitto aspaan uudelleen, josta kahden päivän päästä ilman varoitusta paketti tuotiin lopulta ovelleni. Harkitsisin luotettavampaa lähettifirmaa tuotteiden toimitukseen.

2024年8月13日

Dyson Suomi からの回答

Kiitos palautteestasi, arvostamme sitä todella paljon! Olemme iloisia kuullessamme, että Dyson-ongelmasi saatiin ratkaistua. On myös surullista kuulla kokemuksestasi tuotteen toimituksesta. Toivottavasti Dysonisi toimii jälleen optimaalisesti.
Saat enemmän irti Dysonistasi MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaisia oppaita ja yksinoikeudella tuotettua sisältöä. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeet ja takuutiedot.
Nauti loppukesästä!

imurini ei lataudu/toimi

imurini ei lataudu/toimi, vianetsintä kehotti ostamaan uuden laturin. Ostin uuden laturin, imuri ei lataudu/toimi vieläkään.

Dyson Suomi からの回答

Hei, toivottavasti kaikki on hyvin!
Sinulla on oikeus palauttaa (enintään 30 päivää, jos kyseessä on tarvike/varaosa) ostamasi osa, joka ei ratkaise vikaa. Autamme sinua mielellämme vianetsinnässä oikean varaosan löytämiseksi.
Ota meihin yhteyttä minkä tahansa kanavamme kautta, niin tutkimme asiaa.

Kaikki toimi hyvin

Kaikki toimi hyvin. Yksi tähti pois kalleudesta

2024年8月10日

Dyson Suomi からの回答

Hei. Kiitos palautteestasi, arvostamme sitä suuresti ja on mukava kuulla, että olet tyytyväinen Dysoniin. Saat enemmän irti Dysonistasi uuden MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaiset oppaat ja yksinoikeudella tuotettu sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeet ja takuutiedot.
Toivotamme sinulle mukavaa päivää ja mukavaa kesää!

5つ星のうち5の評価

Viallisen osan takuuvaihto onnistuisi…

Viallisen osan takuuvaihto onnistuisi Dysonin hoitamana erittäin hyvin. Pientä sapiskaa saa Ups, joka ei tuonut osaa kotiin asti, vaikka näin sain ymmärtää. UPS ilmoitti viestillä, ettei toimitus onnistunut. En tiedä miksi, kukaan ei ottanut yhteyttä (esim. Kuski) tai soittanut ovikelloa. Tuli vain viesti, että paketti siirtyy jonnekin noutopisteeseen, josta sen voi itse käydä hakemassa. En tiedä onko Dyson tästä tietoinen vai ei.

2024年8月2日

Dyson Suomi からの回答

Kiitos palautteestanne. Jos sinulla on jotain muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin uudelleen.

Voit lähettää meille viestin nettisivuillamme olevan live-chatin kautta: http://ms.spr.ly/62047lcFYS.

Voit myös soittaa meille osoitteeseen 080007020.

Imurin diagnoosi oli oikein

Imurin diagnoosi oli oikein. Nyt toimii taas.

2024年7月24日

Dyson Suomi からの回答

Hei. Kiitos palautteestasi. Olemme iloisia kuullessamme, että ongelma Dysonisi kanssa ratkaistiin ja että se toimii jälleen!
Saat Dysonistasi enemmän irti uuden MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaiset oppaat ja yksinoikeudella tuotettu sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeet ja takuutiedot.
Hyvää päivänjatkoa ja mukavaa kesää!

5つ星のうち1の評価

Huolto ei pelaa,kun osa rikki niin…

Huolto ei pelaa,kun osa rikki niin kestää liian kauan saada kuntoon
Jos olisi vain dyson imuri kotona ei pelaisi siivous
Ei tee mieli hankkia jatkossa imuria jota ei saada kuntoon kuin ehkä joskus.

2024年8月1日

Dyson Suomi からの回答

Hei, toivomme, että kaikki on hyvin.

Ymmärrämme, että sinulla näyttää olevan ongelmia koneesi kanssa, ja haluaisimme auttaa sinua löytämään ratkaisun tähän ongelmaan.

Voisitko ottaa meihin yhteyttä jonkin kanavamme kautta, jotta voimme keskustella asiasta?

Voit lähettää meille viestin verkkosivustomme live-chatin kautta:

Voit myös soittaa meille numeroon 080007020.
Puhelinpalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin kello 09:00-13:00.

5つ星のうち2の評価

Huippu Imuri - huono aspa

Hankin Dysonilta imurin merkkiä v10. Itse imuri on ollut huippu, paras mitä olen kokeillut,mutta siinä vaiheessa kun Imuri meni rikki alkoi sellainen soppa jota ei olisi uskonut. Kaksi tähteä tuleekin pelkästään imurista.

Otin yhteyttä ensimmäisen kerran muoviosan rikkouduttua. Tuolloin aspa tilasi ensin väärän osan ja sen jälkeen varsinaisen osan jota olisin kaivannut tilaus peruttiin. Tilasin osan uudelleen ja tälläkin kertaa tilaus peruttiin.

Soitin jolloin sain ohjeen palauttaa imurin jotta uusi saataisiin tilalle. Imuri on nyt matkalla takaisin ja toivon että saan uuden tilalle. Missään vaiheessa ei mainittu että Dysonilla on ongelmaa varaosien kanssa ja toimitukset ovat venyneet - ja myös peruuntuneet.

Yhteydenotot aspaan ovat kestäneet tunteja , chatistä vastataan kun vastataan ja jos et ehdi vastaamaan takaisin tarpeeksi nopeasti katkeaa yhteys välittömästi. Ottaessa yhteyttä Facebookiin / whatsappiin ilmoitettiin että tätä kautta ei aspaa ole tarjolla vaikka tälläkin sivulla Dyson on tätä tarjonnut.

Ainoa positiivinen asia aspassa oli nainen joka vastasi puhelimeen hoitaakseen asian heti kuntoon.

En kirjoita tätä herjatakseni Dysonia, mutta toivon että Dyson ottaa tämän arvostelun vakavasti parantaa asiakaspalvelunsa laatua. Tämän lisäksi toivon että varaosien puutteeseen saadaan jotain järkeä.

2024年6月1日

Dyson Suomi からの回答

Kiitos palautteestanne. Pahoittelemme kokemianne ongelmia. Otamme kommenttinne vakavasti ja pyrimme parantamaan palveluitamme.

Jos haluatte lisätietoja tai jos teillä on muita kysymyksiä, joihin haluatte vastauksen, pyydämme teitä kirjoittamaan meille uudelleen, jotta voimme tarkastella tapaustanne uudelleen.

Kiitos vielä kerran kommentistasi, hyvää päivänjatkoa.

5つ星のうち1の評価

Asiakaspalveluun piti olla yhteydessä…

Asiakaspalveluun piti olla yhteydessä moneen kertaan ja vasta kolmannella kerralla selvisi että kaikki tarvittavat tiedot oli teille jo valmiina.

2024年7月1日

Dyson Suomi からの回答

Kiitos palautteestanne. On ikävää kuulla, ettet ole tyytyväinen palveluumme.
Voit lähettää meille viestin nettisivuillamme olevan live-chatin kautta: http://ms.spr.ly/62044lXw08.

Voit myös soittaa meille osoitteeseen 080007020.

5つ星のうち5の評価

Imurin tehokkuus ja monipuoliset suuttimet.

Mainoksista saatu kuva vastasi todellisuutta

2024年7月23日

Dyson Suomi からの回答

Toivotamme sinulle mukavaa päivää ja mukavaa kesää!

5つ星のうち1の評価

I am getting really fed up with Dyson

I am getting really fed up with Dyson. My device broke in May and I still have not received a new one. I was told that Dyson will contact me in 3 to 5 working days to confirm the exchange of my device to the new one. However over 20 days passes with no contact. Today when I asked about it in the chat, the customer service told me that they don’t have that in their storage. I was given no information about this until now when I asked about it. Then the customer server just leaves the chat in the middle of our conversation and I still got no answer to how and when will I get a new device. I have never in my life seen a customer service this poor. Only way to contact is the chat that provides no answers. When im paying almost 600€ for a hair device I would at least excpect a working customer service to help me with a faulty device. I am beyond disapointted and will next contact a customer service ombudsman. Honestly at this point the whole company just feels like a huge scam selling faulty expensive products.

2024年7月22日

Dyson Suomi からの回答

Thank you for your feedback. We are sad to hear about your experience. Please feel free to contact us again.

You can also call us at 080007020.
Our helpline is open from 09:00 to 12:00 Monday to Friday.

Or you can send us a private message on one of our social media channels (Facebook, Instagram, X).

We wish you a nice day!

5つ星のうち1の評価

Sain vastauksen Dysonilta kiinaksi.

Sain vastauksen Dysonilta kiinaksi.

Jostain syystä laite ilmoitetaan rekisteröidyksi, mutta oma dyson nettisivuilla sitä ei näy. Kyse imurista V15. Toinen laite näkyy kyse ilmanpuhdistimesta. En osta enää. AIvan surkeaa ns. asiakaspalvelua. Ja tosiaan kiinaksi tuli vastaus. Keljuilua?
Niin ja poistakaa se 0800...puhelinnumero järjestelmästänne, kun sitä ei kerran ole edes olemassakaan. Ihme touhua...

2024年7月9日

Hei, kiitos palautteesta.

Tavoitat meidät numerosta 080007020
Tukilinjamme aukioloajat: 09:00 - 12:00 maanantaista perjantaihin.

Huonoa asiakaspalvelua

Nettisivuilla ei ole toimintoa, jolla voisi verrata kahta tuotetta keskenään. Laitoin chatiin viestiä ja pyysin apua tuotteiden vertailuun. Tunnin odotuksen jälkeen asiakaspalvelija vastasi erittäin nuivasti että toinen laite on uudempi ja tehokkaampi ja kun kysyin tarkennusta, hän vastasi ettei ymmärrä mitä tietoja tarvitsen kun kaikki näkyvät nettisivuilta. Näin ala-arvoista asiakaspalvelua tarjoili Ville K.

2024年7月8日

Myyvät tyhjää ja eioota

Tilasin kolme(3)viikkoa sitten V15 varsi-imurin alennusmyynnistä, tilausta en koskaan saanut. Kaksi kertaa kyselin asiakaspalvelusta, missä tilaus viipyy, vastaukset hyvin ympäripyöreitä. Nyt tuli viesti, että tilaus peruttu "meistä riippumattomien olosuhteiden vuoksi" -eli ilmeisesti ovat myyneet tyhjää. Kyllä on ollut kiva odotella tässä kolmen pienen lapsen kanssa kolme viikkoa uutta imuria entisen ollessa rikki. En suosittele kellekään Dysonin nettisivua, varsinkin nuo jatkuvalla syötöllä olevat "alennusmyynnit" kannattaa kiertää kaukaa, koska ilmeisesti mitään myytävää ei kuitenkaan ole.

2024年7月5日

Hei Satus,

Kiitos palautteestasi. Olemme hyvin pahoillamme, että tuote on myyty loppuun. Käy rohkeasti lähimmässä Dyson-toimipisteessäsi tai jätä sähköpostiosoitteesi, jotta sinulle ilmoitetaan heti, kun tuote on jälleen varastossa.

Hyvää kesää!

レビューの対象になっている企業の方へ