Banner for Fietsvoordeelshop - Enschede

TrustScore 5段階評価の4.5

Schuttersveld 5, 7514 AC Enschede, Overijssel, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alle gelegenheid om proefritten te maken op meerdere fietsen die van tevoren werden afgesteld op lengte e.d. Goed meegedacht over wat voor mij het belangrijkste was. Bij de koop kon ik nog gebruik mak... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima telefonisch contact over beschikbaarheid fiets. Bij aankomst vanuit Eindhoven stond de koffie klaar. Fiets was gereed gemaakt om uit te proberen. Goede uitleg over fiets gehad. Vriendelijk te wo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Fiets gekocht begin augustus, volgens website levering 22-8, dus niet! De getoonde datum is de datum waarop de fiets in de winkel aankomt, deze info is niet relevant omdat levering heel veel later... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

mijn ervaring is positief. Ik ben heel erg blij en tevreden. De cube hybride 600 2026 electrische fiets is het aller nieuwste special edition van cube, en deze bevalt erg goed De fietsvoordeelshop... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋

Fietsvoordeelshop - Enschede について

当該企業による記述

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4,047

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

I had the pleasure of being assisted by…

I had the pleasure of being assisted by a wonderful lady yesterday while purchasing my bicycle and accessories. Her patience, kindness, and professionalism truly stood out. She made my shopping experience enjoyable and stress-free. I highly recommend her assistance to anyone looking for a great shopping experience!

2023年9月24日

TOPSERVICE

Mijn dochter had een nieuwe fiets nodig. Nadat we bij de ene winkel (ten Tusscher Enschede) gewoon keihard aan het lijntje gehouden zijn en werden voorgelogen toch maar bij de Fietsvoordeelshop Enschede binnengelopen waar ik zelf twee weken geleden ook al een mooie elektrische fiets gekocht heb voor mijzelf. 2 jaar geleden ook al een fiets voor mijn andere dochter gekocht. Enkel top ervaringen hier.

Nu ook weer top geholpen. Geen gelieg gewoon eerlijk zeggen waar het op staat. Ze heeft hier een nieuwe mooie fiets uitgezocht. Deze zou twee weken later klaar staan. Na 8 dagen kreeg ik een mail dat de fiets klaar stond. Wat een top-service!! Kind is helemaal gelukkig. Mensen, als je nog twijfelt waar je een fiets moet kopen moet je gewoon naar de Fietsvoordeelshop gaan. Wat een ontzettende leuke mensen werken daar die echt met je meedenken. Tuurlijk moet men geld verdienen en omzet draaien maar als zij vinden dat een goedkopere fiets beter bij iemand past dan zullen ze dat ook aanraden. Gewoon goed!!

Fvs_230036

2023年9月16日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Allereerst valt op dat je in Enschede…

Allereerst valt op dat je in Enschede netjes wordt geholpen. De verkoopster stelt de goede vragen om te weten te komen welke fiets het beste bij je past. Aanvankelijk 1 besteld omdat ikzelf twijfelde. Na het weekend deze toch geannuleerd en 2 andere Kalkhoffs besteld. Wat een super fietsen kost wat meer heb je ook wat. Nu de eerste 137 km erop zitten en 0% over dat moet de eerste x helemaal leeg rijden en dan pas laden. Met name de automatische stand is geweldig. Bergje op bergje af alles geen probleem. Echt super tevreden met aflevering werkplaats en call center. Voordat je zo een grote aankoop doet je goed oriënteren is beslist noodzakelijk ook op internet.

2023年9月6日
5つ星のうち1の評価

Slechte zaak.

Sinds 1 jaar heb ik een ebike van fietsvoordeelshop. Al 3 x heb ik de fiets moeten terugbrengen voor een foutmelding. Is het al opgelost? Nee.

Wanneer er telefonisch een afspraak gemaakt wordt, duurt dit 1 a 2 weken voordat je de fiets langs kan brengen. Vreselijk!! Ik ben hier absoluut niet fijn geholpen.

2023年8月29日
自発的なレビュー
Fietsvoordeelshop - Enschede ロゴ

Fietsvoordeelshop - Enschede からの回答

Beste Derya Mutlu,

Bedankt voor je review.
Zojuist heb ik je een verzoek gestuurd of je ons wat meer gegevens door kan geven zodat wij contact met je op kunnen nemen hierover.
Ik zie je reactie graag tegemoet.

Team Klantenservice.

5つ星のうち5の評価

Vlot, amicaal en kundig geholpen

Ondanks de drukte in de winkel zijn wij naar volle tevredenheid geholpen. We kwamen voor twee fietsen voor onze kinderen. Justin heeft ons goed en kordaat geholpen. Hij dacht met ons mee en was leuk en amicaal naar de kinderen. Geen vraag was teveel en Justin nam alle tijd. We zijn ontzettend blij met de aankoop en zullen dit bedrijf aanbevelen bij bekenden.

2023年8月23日

Batavus Fonk besteld

Batavus Fonk besteld, niet op voorraad. Fiets zou eind augustus geleverd kunnen worden en dan begin september fietsen!
Maar de fiets was al veel eerder binnen en dinsdag opgehaald en onze zoon is direct naar huis gefietst!
Helemaal blij met zijn nieuwe school fiets. Helemaal TOP geholpen, TOP advies!
Fiets stond klaar met een Monky erop.

2023年8月22日

Trustpilot エクスペリエンス