Fiskehuset i Bogense var en virkelig skÞn oplevelse pÃ¥skedag. Maden var helt i top â frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mÊrke, at der er fokus pÃ¥ kvalitet og gode... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har hÞrt meget om Fiskehuset Bogense. Det skal vi da prÞve d. 02.08.25, tjenerne gjorde deres bedste. Men maden var ikke kr. 278 "pengene vÊrd", imponerende at kÞkkenet kan "ÞdelÊgge" sÃ¥ meget... ãã£ãšèŠã
FANTASTISK STEDð€© VIRKELIG et besÞg vÊrd. Virkelig lÊkker og frisk KÃMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begÊrer. Personalet er super obs pÃ¥ gÊster og pÃ¥ der intet skal mangle hverken af mad ell... ãã£ãšèŠã
Vi valgte i gÃ¥r fiskehuset da naboen RÞgeriet havde lukket. Det sker sÃ¥ ikke igen. En ret kedelig og til tider rippet buffet. Udvalget af rÞget fisk var begrÊnset til makrel, og koldrÞget laks. Fine s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Fiskehuset Bogense tilbyder friske fisk, lÊkre rÞgvarer fra eget rÞgeri samt fiskebuffet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Endnu en dejlig aften
Endnu en dejlig aften, virkelig dejlig fiskebuffet.
DÃ¥rlig oplevelse af tapas
Min kÊreste og jeg havde bestilt en tapas som take away, men oplevelsen levede desvÊrre slet ikke op til forventningerne og var på ingen måde pengene vÊrd.
Maden smagte generelt ikke godt og virkede meget smagslÞs og kedelig. Det mindede mere om en simpel fisketallerken end en tapasoplevelse, og der manglede både variation og omtanke i sammensÊtningen.
Der var heller ikke noget reelt tilbehÞr, der kunne passe til brÞd, hvilket gjorde helheden endnu mere skuffende. Det hele virkede lidt tilfÊldigt og uden fokus på smag eller helhedsoplevelse.
Vi havde forventet en hyggelig og velsmagende oplevelse, men endte i stedet med en meget skuffende oplevelse, hvor kvaliteten slet ikke levede op til prisen.
Fiskehuset i Bogense var en virkeligâŠ
Fiskehuset i Bogense var en virkelig skÞn oplevelse pÃ¥skedag. Maden var helt i top â frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mÊrke, at der er fokus pÃ¥ kvalitet og gode rÃ¥varer.
Stemningen var hyggelig og afslappet, og personalet var både venligt og imÞdekommende, hvilket gjorde besÞget ekstra behageligt. Servicen var god uden at fÞles påtrÊngende, og man fÞlte sig virkelig velkommen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der er i området og har lyst til lÊkker fisk i hyggelige omgivelser.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales.
Blev placeret i et skur og service eksisterer ikke.
SkÞn mad i skÞnne omgivelser
Som altid fantastisk venligt personale og fantastisk mad.
God service og 2 fiskefiletter sÃ¥âŠ
God service og 2 fiskefiletter sÃ¥ sprÞde at englene sangð
Vi har lige spist ugens nemme ret uge 6âŠ
Vi har lige spist ugens nemme ret uge 6 fra Fiskehuset. Det var sådan en god oplevelse. Smagte fantastisk og nok til 2 personer for kun 135,- KÊmpe succes - det kÞber vi helt sikker igen.
Julefrokost take-away var en kÊmpeâŠ
Julefrokost take-away var en kÊmpe overraskelse. Alting var velsmagende, friskt og pÊnt. Praktisk arrangeret og lige til at sÊtte på bordet.
Anmeldelse af Fiske Tapas
Min kÊreste Linda og jeg besluttede os for at vi skulle hygge os med lidt godt lÞrdag aften.
Vi havde lÊst at Fiskehuset lancerede en ny fisketapas til 2 personer til kr. 275.
Vi handler hver uge i fiskebutikken, hvor vi kÞber frisk fisk. Så jeg bestilte fisketapasen og hentede den lÞrdag middag, Jeg spurgte ekspedienter hvad der var i. Hun havde ikke nogen seddel, men gennemgik venligt indholdet med mig. Der var bl.a. marinerede sild og fiskefrikadeller. Hun havde lidt besvÊr med at se hvad der var i de forskellige rum på platten fordi der var meget pyntegrÞnt der dÊkkede i mange af rummene.
Glad begav jeg mig ned i Meny og kÞbte en flaske snaps, for det skal man da have når man hygger sig med en sildemad.
Vi dÊkkede bord og fik hÊldt snapsen op.
Vi fjernede noget af det grÞnt der lå oven på sildene sammen med lidt rÞdlÞg. Nede i bunden fandt vi 3 små stykker marineret sild. Der var lige nok til en enkelt skrabet sildemad. Der var ikke andet end de par stykker rÞdlÞg til, så jeg hentede lige capers ude i kÞleskabet for lige at lÞfte stemningen lidt.
Da der kun var sild til en person, ofrede jeg mig og Linda fik silden. Som trÞst tog jeg en ekstra snaps.
Mens Linda spiste en fiskefrikadelle med lidt remoulade (der fulgte et meget lille bÊger med remoulade med), så tog jeg et stykke varmrÞget laks, som var ganske fortrinlig med lidt dressing, som var i et bÊger af samme stÞrrelse som remouladen.
NÊste punkt var så Êg og rejer. Efter at have gravet igennem julepynten igen fandt vi 2 små halve Êg.
De var pyntet men 2 bittesmå krebsdyr på stÞrrelse med en fjordreje og dertil 1 pilselv reje til hver. Det var godt nok fattigt.
NÊste ret pebermakrel. Igen skulle der fjerne julepynt. Der lå 2 stykker. Det ene var ok, men det andet var blot det yderste stykke af halen, hvor der var mere skind end kÞd og kÞdet var tÞrt og uspiseligt.
Mismodet havde nu nået uanede hÞjder så vi blev enige om at gennem gå resten af platten inden vi valgte at spise videre.
Der var 2 smÃ¥ sliderboller og da vi kiggede ind i dem, fandt vi en skive rÞget laks #hurra# Problemet var bare, at lakseskiven var tynd og pÃ¥ stÞrrelse med en 5 krone â sÃ¥ dem sprang vi over.
Så var der rÞget smÞrfisk, det så ok ud, men vi synes vi havde fået rigeligt med rÞget fist så det sprang vi også over.
Endelig var der rejesalat. Det var en meget stor portion, mindst 200 g, så den spiste vi noget af. Den havde mange rejer i og var god, men der var nok til 4 personer (var det et forsÞg på at kompensere for de små mÊnger i de andre rettet?)
Det sidste vi kiggede på, var et lille bÊger med noget, der af ekspedienten blev beskrevet som seafood salat. Det var et bÊger som med min bedste vilje kun var nok til 1 person, så den sprang vi også over.
Endelig nåede vi frem til desserten. Den bestod af 2 små stykker kage (ikke chokolade) og 2 friske hindbÊr. Virkeligt overdådigt!
Platten bar som helhed prÊg af, at der var anvendt de rester man havde til overs fra den buffet man havde serveret i restauranten.
Vores hyggeaften blev en total fiasko og humÞret var Þdelagt resten af weekenden.
Med god vilje kan jeg hÞjst give 1 stjerne. Jeg kan absolut ikke anbefale Fiskehusets mad ud af huset.
DÃ¥rlig betjening mm
Det er desvÊrre sidste gang vi kommer på denne restaurant.
Har vÊret der mange gange, men da vi kom tre veninder den 14 august blev vi mÞdt af en sur og uoplagt tjener.
Maden var desvÊrre kedelig, smagte ikke af noget.
Stor skuffelelse, da der hverken var friske rejer eller frisk laks.
Hvad er ikke fiskerestaurant uden disse to alm. Fisk?
Undertegnede kÞbte en stor cola, uden brus. Det gjorde jeg opmÊrksom på, men fik at vide at patronen var blevet udskiftet. Det kan da godt vÊre, men hvornår?
Jeg spurgte efter isterninger, men det brugte de ikke!!
Dig så vi senere, da personalet holdt pause, at de sad og drak sodavand med isterninger!!
Ãv ogsÃ¥, sÃ¥ mange penge, dÃ¥rlig betjening og ikke det store udvalg.
Mvh. Vibeke Lyngbo
Fiskehuset Bogense kan klart anbefales
Vi var 20 gÊster som bestilte minibuffet og toppede med hummersuppe.
Maden smagte rigtig dejligt og sÊrlig hummersuppe kan anbefales.
Anretningen var flot og indbydende.
Og prisen var helt fair.
Trist og ikke pengene vÊrd
Men maden var ikke kr. 278 "pengene vÊrd", imponerende at kÞkkenet kan "ÞdelÊgge" så meget mad. F.eks. gummi fiskefrikadeller, både stegte og friturestegte fiskefileter.
SmagslÞs divs. Laks, makral, muslinger, skaddyrs -, rejesalater, jeg kan bliv ved. Ja selv desserten crumble kagen var tÞr.
âïžâïž til hummersuppen.
Bogense Fiskehus
En rigtig dejlig aften i hyggelige
omgivelser. Dejlig og veltillavet mad og god betjening. Vi er kommet i 20 år og blir ved i mange år endnu. Dét er vores familietradition.
Kan anbefales på det var.
Familien Larsen
Bedste anbefalinger- butik og restaurant
Restaurant er virkelig et besÞg vÊrd - lÊkker fiske buffet - fiskebutik med det bedste udvalg
FANTASTISK STEDð€©
FANTASTISK STEDð€©
VIRKELIG et besÞg vÊrd. Virkelig lÊkker og frisk KÃMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begÊrer. Personalet er super obs pÃ¥ gÊster og pÃ¥ der intet skal mangle hverken af mad eller god betjening.
Vi giver restauranten den VARMESTE
anbefaling, på trods af de havde fuldt hus men var stadig meget smilende og hjÊlpsomme.
Super lÊkker sted og super hyggeligtâŠ
Super lÊkker sted og super hyggeligt med rigtig havne stemning - maden og betjening er i top.
lÊkker buffet dyre drikkevarer
Utrolig lÊkker buffet - hurtig og venlig betjening men GODT DYRE drikkevarer - derfor kun 3âïž
Jeg var med min kÊreste påske lÞrdag
Jeg var med min kÊreste påske lÞrdag, ud og spise på jeres fiske restaurant jeg syntes ikke der sÊrligt hyggeligt, at spise inde på selve restauranten, der er for meget stÞj og rungende i lokalet, maden var ok. Det er desvÊrre sidste gang jeg kommer. I burde gÞre det mere hyggeligt også med indretning.
Ringede omkring middagstid idag for atâŠ
Ringede omkring middagstid idag for at reservere bord.
Da telefonen havde ringet nogle gange gik den på svare hvor de fortalte at der var travlt og jeg skulle ringe lidt senere.
Vi konkluderede at der var Ã¥bent og satsede at der var et bord ledigt, og tog turen fra Ãstfyn og til Bogense for at gÃ¥ ombord i fiskebuffeten.
Da vi kom derop var der lukket ð
Der står intet på hjemmesiden om at der er lukket.
Virkelig dÃ¥rlig info og tÊnker ikke vi tager turen en anden dag, og vil heller ikke anbefale ð
rotten fra bogense
jeg ventede spÊndt pÃ¥ min mad, med hÞje forventninger, og da de endelig kom ud var der en rotte pÃ¥ min tallerken med lidt salt og peber, de kaldte det en gourmet bÞf. da jeg var fÊrdig med at spise min ROTTE! kom de og forlangede mig 800 lapper og en sutter. god oplevelseð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ