Ikke pengen vÊrd , alt for meget tilbehÞr i dÃ¥rlig kvalitet. Mange rÞgvare og sild , det var mere en frokostbuffet, savnede lÊkre friske fiske retter., der ikke var pakket ind i panering eller mayonn... ãã£ãšèŠã
De skilter med en pris, ude pÃ¥ skiltet ved indgangen. Og man skal betale en anden pris, inden ved baren. nÃ¥r man gÞr dem opmÊrksom pÃ¥ dette, ved de det godt og nÊgter at at give mig differencen tilbag... ãã£ãšèŠã
FANTASTISK STEDð€© VIRKELIG et besÞg vÊrd. Virkelig lÊkker og frisk KÃMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begÊrer. Personalet er super obs pÃ¥ gÊster og pÃ¥ der intet skal mangle hverken af mad ell... ãã£ãšèŠã
Fiskehuset i Bogense var en virkelig skÞn oplevelse pÃ¥skedag. Maden var helt i top â frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mÊrke, at der er fokus pÃ¥ kvalitet og gode... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Fiskehuset Bogense tilbyder friske fisk, lÊkre rÞgvarer fra eget rÞgeri samt fiskebuffet.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Vi var et lille selskab på 11 personer
Vi var et lille selskab på 11 personer, som havde bestilt bord til frokost, fiskebuffét. Den var lÊkker og med meget forskelligt at vÊlge i mellem. Personalet havde desvÊrre lidt for travlt og glemte os et par gange. Der var også mange gÊster, men personalet var, trods dette, smilende, venlige og gode til at få fyldt op, i bufféen. Alt i alt en god oplevelse. Vi har vÊret der fÞr og vi kommer gerne igen.
Super mad som altid
Super mad som altid, sÞd og venlig personale.
Man skal ikke kalde sig en restaurantâŠ
Man skal ikke kalde sig en restaurant når det er et cafeteria. Var der for få dage siden med nogle venner og jeg er bare nÞd til at skrive det, det var bare under alt kritik. Alt var baseret på selvbetjening, bestilling af mad og drikke, fik udleveret plastik tallerkner, plastik drikke krus osv. Ingen service overhovedet og på intet tidspunkt var der kontakt med personalet.
Havde man nu blot skrevet, det var et cafeteria så var forventningerne derefter. Bar tydelig prÊg af, en turister fÊlde hvor man hurtigt får mad spist og så afsted igen.
En del af maden var ok men andet bar prÊg at at vÊre fabriksfremstillede.
Stedet vil jeg ikke anbefale til nogle.
Ãv Þv. fÞj
Mandag d.15/8-22
Ãv Þv, her havde vi inviteret nogle venner ud at spise, mÃ¥ske vi er lidt naive da vi troede det var det samme som RÞgeriet,som desvÊrre er lukket( hold da op der mÃ¥ vÊre mange der savner det.) Service er der intet af, man krydser selv sin drikkelse og mad af, gÃ¥r til en kasse og bestiller og betaler, man skal selv slÊbe drikkelse og service ned. SÃ¥ kan man bare hente sin mad ( vi valgte buffeten til 249kr pr Pers ) er helt ok nÃ¥r det er buffet. Intet hjÊlp fik til vin, og vi kunne heller ikke fÃ¥ Alm. Postevand og det en plastik krus var der en revne i sÃ¥ da jeg gik med det fik jeg det ud over mit tÞj, Ingen hjÊlp at hente.
Vi var 4 Pers. og på intet tidspunkt så vi noget personale som kom og spurgte om alt var ok, eller fjernede beskidt service, så vores bord blev hurtigt et kaos af beskidt service som vi måtte stable for enden af bordet,i håb om det blev fjernet, skete ikke.
Der er intet hyggeligt ved stedet dårlige ubehagelig pinde stole, melamin tallekener, bestik som er ringe at holde på og plastik krus.
Man kan ikke kalde det en restaurant det er et helt igennem dårligt cafeteria.
FÞj, i skulle skamme jer. I skulle overhoved ikke have nogle stjerner, men det skal man desvÊre give for at kunne skrive noget. Og at det var corona venligt, det er en stor lÞgn, sÃ¥dan som vi stod i nakke pÃ¥ hinanden i kÞen,det er kun for at i skal spare/ tjente mere. FÃJ VI KOMMER DER ALDRIG MERE.ð±ð±ð±ð±ð€®ð€®ð€®
Ikke et voksen menneske var til sted i den butik.
For dyrt ift kvalitet
Vi fik buffet. Det var ok mad, fejlede ingenting, men heller ikke noget at skrive hjem om. I forhold til kvalitet og service er det ALT for dyrt
Var for fÞrste gang pÃ¥ besÞg igÃ¥r ogâŠ
Var for fÞrste gang på besÞg igår og havde store forventninger da vi kun havde hÞrt roser om stedet , og det bliver så eneste og sidste gang.
Service er der intet af, man krydser selv sin drikkelse og mad af, går til en kasse og bestiller og betaler, man skal selv slÊbe drikkelse og service ned. Så kan man bare hente sin mad ( vi valgte buffeten til 239 kr pr Pers ) er helt ok når det er buffet.
Vi var 5 voksne og 2 bÞrn og på intet tidspunkt så vi noget personale som kom og spurgte om alt var ok, eller fjernede beskidt service, så vores bord blev hurtig et kaos af beskidt service som vi måtte stable for enden i håb om det blev fjernet skete ikke.
Der er intet hyggeligt ved stedet dårlige ubehagelig pinde stole, melamin tallekener, bestik som er ringe at holde på og plastik krus, til 239 kr pr pax er det meget meget ringe og var på intet tidspunkt hyggeligt eller en skÞn fÞlelse. Kun ligeså godt have spist i Bilka , der havde vÊret mere service eller ihvertfald samme standard, men havde ikke betalt 1844 kr for det som vi gjorde igår.
Vi forlod stedet 1 1/2 time senere og havde kun set en tjenere da vi sÊtte os og forlod stedet uden andet kontakt.
2 stjerner kunne i få da maden, var frisk, lÊkker og indbydende, og var så også det
DÃ¥rlig service.
DÃ¥rlig service.
Min kÊreste og jeg har idag vÊret på fiskehuset Bogense.
Kedelig oplevelse og mangel på service. Vi har sat i den såkalte restaurante i nÊsten 2 timer og ikke en gang har der vÊret en tjener og tag vores tallerkener vÊk.
Og ikke nok med det så larmer personalet helt vildt når de sider og spiser ude blandt gÊsterne.
Noget af maden var ok men ikke noget at rÃ¥be jura for overhovedetâŠ
Utrolig lÊkker mad i buffeten tilâŠ
Utrolig lÊkker mad i buffeten til frokost.
LÊkre Þl og gode fritter til en helt fair pris !!
Det kan anbefales.
Har vÊret det 2 gange
Har vÊret det 2 gange, fÞrste gang var det fiske den store fiske buffe , hvor vi spise udenfor en sommer aften , super lÊkkert må jeg sige , anden gang prÞvede vi takeaway fishandchips var også super lÊkkert , man man smage og mÊrke det er helt friske råvare
Tip, top sted kan varmt anbefales
alt var i orden lige fra reservation, til pris og super kvalitet på deres mad.
Super lÊkkert mad
Super lÊkkert mad, stort udvalg til en lille pris. Vi kommer gerne flere gange om året
Har besÞgt Fiskehuset 3 gange i lÞbetâŠ
Har besÞgt Fiskehuset 3 gange i lÞbet af et par år på vores ferier rundt i Danmark. Service bliver bare dårligere og dårligere. I dag ville vi bestille Take Away : stegte ål, som står på jeres skilte uden for. Efter en del snakken inde i restauranten var beskeden at det kunne vi ikke få i dag. Det skulle vi har bestilt for et par dage siden. Det er en mÊrkelig måde at have Take Away på. Det er vel normalt at tage mad med hjem er en ide der opstår, ikke noget man planlÊgger flere dage fÞr. IsÊr ikke i disse coronatider, hvor man måske Þnsket at sidde sammen med en masse fremmede mennesker, men heller i sit hjem, båd, sommerhus eller autocamper.
2 gange har vi bestilt mad hosâŠ
2 gange har vi bestilt mad hos Fiskehuset. Nytårsaften glemte de det men fik det bragt ud ved 20 tiden.
I dag havde vi bestilt til vores bryllupsdag. Take Away. Igen havde de glemt ordren og da jeg kom hjem manglede den bestilte hummersuppe. BrÞdet var kedelig kÞbebrÞd.
Da jeg ringede og klagede smÊkkede ejeren rÞret op. Aldrig igen!
Pris og mÊngde passer ikke sammen.
Jeg har i dag vÊret inde og handle hos fiskehuset. Og sÞde medarbejdere og god betjening, men jeg må nok erkende at jeg nok ikke vil handle der igen, da jeg synes at man får for lidt fo priserne, nu har jeg prÞvet andre fiske huse, hvor mÊngden passer til prisen.
KÞ, kÞ, og ingen service
Har ikke vÊret her fÞr i aftes. Der var mange mennesker og tilsyneladende for lidt personale. Ingen tog imod os. Måtte kun vÊre der i to timer. Den fÞrste halve time gik med at stå i kÞ for at bestille buffet og drikkevarer. Resten af selskaber begyndte at stille sig i kÞ til buffeten efter at vi havde overvejet at forlade stedet. Andre forlod stedet. Da det endelig lykkedes med drikkevarer kom en dame med tallerkner og blev nÊrmest stÞdt over at nogle af os allerede havde taget fra buffeten. Ingen forklarede iÞvrigt hvordan det foregår. Men det er måske kun et sted for tidligere kunder. Hun stillede så alligevel de tomme tallerkner på bordet, selvom vi havde tallerkner. Engangskrus til vand. Men så kunne vi bruge et af dem til affald fra skaldyr. Der var ikke noget sted til det. Mega lang kÞ til buffet. Der må vÊre 10 personer i området. Jeg talte flere gange 17-18 personer. Det var ikke nogen rar COVID-19 oplevelse. NÊrmest lidt skrÊmmende med så mange mennesker over det hele i kÞ til alt.
Maden var overordnet god. Dog en intet smagende laks.
Det var nok vores fÞrste og eneste gang vi kÞrer til Bogense fra Odense for en ikke så god oplevelse.
SkÞnne buffeter ð
Vi har prÞvet bÃ¥de frokost- og aftenbuffeten. Og kan anbefale begge. Dejligt udvalg og det smager bare SKÃNT. Rigtig god og venlig betjening
God take away oplevelse.
Bestilte take away 6 julefrokostmeny'er, som var klar til den aftalte tid. Rigtig lÊkker mad med mange små retter, som var opdelt på fade til 2 personer - nemt og overskueligt.
SkÞn mad og afslappet miljÞâŠ
Vi har besÞgt fiskehuset 6 gange i denne sÊson og det er super godt. Vi har bÃ¥de bestilt vores egen sammensatte buffet hjemmefra, bestilt pÃ¥ selve aftenen og senest prÞvet buffeten, som der var helt styr pÃ¥ mht. corona retningslinier ðpersonalet har knoklet hele denne anderledes sÊson og I gÞr det Sà godtðVi kommer snart igenð
KÞ og atter kÞ
Vi besÞgete Fiskehuset i Bogense d. 15.08.20 dårligste oplevelse. FÞrst stod vi i kÞ 15 min for at få vores bord, og vi skulle vÊre ude inden 2 timer. Så der gik den fÞrste tid, vi fik så betalt og hentet en kold flaske hvidvin og kom så til bordet. Vi startede ud med hummersuppe som var kold. Så gik vi til buffeten,der stod vi i kÞ i 20 min fÞr vi kunne få lidt, på de meget små tallerkner, fra det små kedelige udvalg. Da vi kom tilbage til bordet var hvidvinen lunken og kedelig. Så det var både fÞrste og sidste besÞg på Fiskehuset. Vi nåede buffeten 2 gange..............
Super lÊkker âTake Awayâ
Fremragende, meget velsmagende og rigeligt âTake Awayâ mad fra Fiskehuset Bogense.
Alt så fint anrettet og dét, som skulle lunes, var utrolig nemt at gå til.
Der bedste anbefalinger herfra ð