They are very responsive and will actually listen to suggestions/ideas. I recommend anyone to contact them if they find something weird/not working/not offered. Changing to 4 stars since they shipp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har valgt flere produkter og desvÊrre er der en lÊngere leveringstid pÃ¥ en af dem. Men at man ikke bare sender de resterende asap. Tillige skal man fra man fÃ¥r det fÞrste produkt betale for alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en iPhone 16 pro - der var en fejl pÃ¥ skÊrmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik lÞst problemet pÃ¥ ingen tid med en udskiftning af skÊrmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget imÞdekommende kundeservice Jeg var en smule skeptisk da der hverken er nogen anmeldelser eller noget som helst om dem pÃ¥ nettet. Jeg ringede dog til dem og fik fat I en flink herre som fortal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Flexbuy gÞr det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing lÞsninger, bruttolÞnsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed vÊre med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.
Albanigade 23A , 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Nem og hurtig service, som bare fungerer! Rigtig god hjemmeside, som er gennemtÊnkt og som ikke giver mange tvivlsomme spÞrgsmål fra medarbejderne.

Flexbuy ããã®åç
Der er virkelig en god kundeservice

Flexbuy ããã®åç
Der hele gik som.smurt og planmÊssigt. Intet at sÊtte en finger på

Flexbuy ããã®åç
Jeg kan ikke udtale mig om deres arbejde eller kvaliteten af deres ydelser, men min oplevelse med deres salgsopkald har vÊret frustrerende. Jeg er blevet ringet op gentagne gange, selv efter at jeg flere gange tydeligt har sagt nej tak og gjort klart, at jeg ikke er interesseret. Når man har givet et afslag, forventer man, at det bliver respekteret, og at man ikke fortsat bliver kontaktet på samme måde. Jeg ville Þnske, de respekterede et afslag fÞrste gang og fÞrte en mere professionel og mindre påtrÊngende tilgang i deres kundekontakt.
Fint og med god information undervejs i processen.
BehjÊlpelig kundeservice.

Flexbuy ããã®åç
Overall jeg er tilfreds med hele forlÞbet. Det var bare lidt irriterende min ordre blev delt op i 2 og jeg fÞrst modtog min nr 2 ordre 3 uger efter den fÞrste, men det var jule og nytårsperiode så det vel undskyldningen, men jeg er tilfreds med hele forlÞbet generelt fra start til slut. Godt arbejde

Flexbuy ããã®åç
Fremragende service på computer, blev informeret lÞbende undervejs

Flexbuy ããã®åç
Trevlig kundservice som svarade och såg till att man fick rÀtt information för nÀr ens produkt skulle anlÀnda

Flexbuy ããã®åç
Fint - levering gennemfÞrt. Vil vÊre skÞnt med lidt hurtigere levering.

Flexbuy ããã®åç
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Man mangler måske lidt bedre oplysninger om status på ens ordre eller bare lidt mere end det man får

Flexbuy ããã®åç
Fik hvad jeg havde bestil, leveringstiden var lidt lang, men ok

Super hurtigt og nemt - Altid en god oplevelse

Flexbuy ããã®åç
Fint og passende udvalg. Hurtig levering