レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

They are very responsive and will actually listen to suggestions/ideas. I recommend anyone to contact them if they find something weird/not working/not offered. Changing to 4 stars since they shipp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har valgt flere produkter og desvÊrre er der en lÊngere leveringstid pÃ¥ en af dem. Men at man ikke bare sender de resterende asap. Tillige skal man fra man fÃ¥r det fÞrste produkt betale for alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en iPhone 16 pro - der var en fejl pÃ¥ skÊrmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik lÞst problemet pÃ¥ ingen tid med en udskiftning af skÊrmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget imÞdekommende kundeservice Jeg var en smule skeptisk da der hverken er nogen anmeldelser eller noget som helst om dem pÃ¥ nettet. Jeg ringede dog til dem og fik fat I en flink herre som fortal... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Flexbuy gÞr det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing lÞsninger, bruttolÞnsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed vÊre med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.

4.6

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg fik min bestilling meget hurtigt

Jeg fik min bestilling meget hurtigt, perfekt.

2025幎3月18日

Hej Marco,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at din bestilling kom hurtigt frem.

Hvis du nogensinde har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os :)

Manglende info

Flexbuy har virkelig en rigtig god customer service, men i forbindelse med mit kÞb af Iphone 16 pro....blev jeg ikke gjort opmÊrksom på at der ikke fulgte en oplader med, som jeg så selv må ud og kÞbe separat.
:-(

2025幎3月7日

Hej Kim

Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om vores kundeservice – det betyder meget for os!

Vi forstår godt, at det kan vÊre en overraskelse, at der ikke fÞlger en oplader med. Apple har valgt at ekskludere opladeren fra deres nyeste modeller for at reducere elektronisk affald, men vi beklager, hvis det ikke var tydeligt ved dit kÞb.

Vi tager din feedback til os og vil se på, hvordan vi kan gÞre dette endnu tydeligere for fremtidige kunder.

Vi håber, du ellers er glad for din nye iPhone!

Hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det er meget underligt at min iphone og

Det er meget underligt at min iphone og airpods er sendt i 2 pakker, så jeg skal kÞre tidligere fra job for at nå at hente dem

2025幎3月17日

Hej Chanette,

Vi beklager at det har vÊret til gene at vi har sendt dit udstyr af flere pakker, og vi forstår godt, at det kan vÊre upraktisk at modtage dine produkter i separate pakker.

Når vi sender ordrer, gÞr vi det altid med hensigt om at give den bedste oplevelse.

Hvis der er forskellig leveringstid på produkterne, sender vi dem i flere pakker, så du kan få dit udstyr hurtigst muligt – i stedet for at skulle vente på, at alt er klar til samlet afsendelse.

Vi håber, du bliver glad for din nye iPhone og dine AirPods!

fungerede meget fint og hurtigt

fungerede meget fint og hurtigt, tak

2025幎2月28日

Hej Mark.

Tak for at tage dig tid til at skrive og en anmeldelse, det er vi glade for. :)

Det er godt at hÞre du har haft en god oplevelse her hos os, vi sÊtter altid en stor Êre i at hjÊlpe på den bedst mulige måde.

Vi ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe dig. :)

Hurtig svar fra kunde services

Hurtig svar fra kunde services

2025幎2月21日

Hej John.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det er sÊtter vi stor pris på.

Det er godt at hÞre a du har haft en god oplevelse med vores kundeservice - vi er stolte af vores team, og er glad for at hÞre du har fÞlt dig godt behandlet. Det sÊtter vi altid en stor Êre i at gÞre. :)

Vi ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe dig. :)

KÞbte en iPhone 16 pro

KÞbte en iPhone 16 pro - der var en fejl på skÊrmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik lÞst problemet på ingen tid med en udskiftning af skÊrmen under garantien. Hurtige svar, god kundeservice og i det hele taget et godt koncept med bruttolÞnsordning.

2025幎2月28日

Hej :)

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.. :)

Det lyder som om du havde en god dialog med vores kundeservicemedarbejder - Vi er meget stolte af vores team, og sÊtter stor pris på, når vores hjÊlp bliver taget godt i mod.

Vi er glade for at kunne yde den service du havde brug for, og ser frem til nÊste gang vores veje mÞdes. :)

Fokus på kÞber

Efter en forfÊrdelig rådgivning fra en producent kÞbte jeg nogle produkter som absolut ikke levede op til forventningerne og slet ikke kunne det som producenten havde rådgivet omkring.

Fantastisk service og hjÊlp fra FlexBuy gjorde det muligt at ende med en super oplevelse på trods af at FlexBuy ikke var den der havde givet den dårlige service.

Deres lÞsningsorienteret fokus gjorde en rigtig uheldig oplevelse og frustration til en gevaldig lettelse og positiv oplevelse.

Der er mange virksomheder der kan nyde godt af en lektie i service og gå den ekstra mil for kundetilfredshed, på trods af de ikke var forpligtiget hverken juridisk eller moralsk.

KÊmper roser her fra!

2025幎2月14日

Hej. :)

Tak for de meget pÊne ord, og for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. :)

Vi er glade for at vi har kunnet hjÊlpe dig, til at vende en ellers rigtig trÊls situation til noget positivt, og at du sidder tilbage med en god mavefornemmelse.

Vi ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe :)

Team flexbuy er til at stole på

Alt levede op til forventningerne

2025幎2月18日

Hej Jakob,

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os. :)

Vi er glade for at du sidder tilbage med en god oplevelse og ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe dig.

Enormt lang vente tid på anden halvdel

Enormt lang vente tid på anden halvdel af min ordre.
Bestilte en telefon og et smart-watch.
Telefonen kom relativt hurtigt men der gik nÊsten 1,5 måned fÞr jeg fik uret - med relativt begrÊnsede opdateringer i denne ventetid.

2025幎1月13日

Hej Thomas.

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. :)

Jeg forstår sagtens din frustration, og de manglende opdateringer angående din ordre, er bestemt noget vi vil dykke ned i, med henblik på at gÞre det bedre i fremtiden.

Jeg kan se din ordre er aflagt i december måned, hvorfor behandlingstiden har vÊret lidt lÊngere end normalt.

Da shopvinduet har lukket relativt tÊt på jul, har godkendelser og underskrifter fra virksomheden, vÊret lÊngere tid undervejs, samt leveringen af de bestilte produkter, har vÊret udfordret af jule lukke dage. :)

Vi bestrÊber os altid på at levere så hurtigt vi overhovedet kan, og håber du vil få den oplevelse, ved fremtidige ordrer. :)

2025幎1月2日

Hej Monica
Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)

Vi er glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores service, og ser frem til at kunne hjÊlpe dig en anden gang. :)

ude problemer

2024幎12月5日

Flexbuy からの回答

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse, og finder det problemfrit. ‹

Super fin service

Generel super fin service og informationsniveau

2024幎12月2日

Hej SÞren.

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at du fÞler dig godt behandlet her hos os. :)

Vi ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe.

KÞrte efter planen

Alt kÞrte efter planen

2024幎11月11日

Hej Kasper.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service, og ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe dig. :)

Fleksibelt

Fint !!!!!!

2024幎11月8日

Hej Karsten

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse.

nemt at bestille

nemt at bestille - info om leverance, afleveret til foretrukken udleveringssted

2024幎11月6日

Hej Charlotte

Vi er glade for at din oplevelse hos os er gået som forventet, og ser frem til nÊste gang vi kan hjÊlpe dig. :)

Fin oplevelse

2024幎10月14日

Hej Annelise.

SkÞnt at hÞre at du sidder tilbage med en god oplevelse af os. Det er vi glade for.

Telefon lev

Telefon lev. til den lovede tid

2024幎10月18日

Hej Tommy

Vi er glade for at hÞre at du er tilfreds med vores service.

Kan kun anbefale dem

Kan kun anbefale dem, de sende din bestilling hurtig også selv nye vare.
Havde en iPhone 16Pro 4 dage efter frigivelse

2024幎9月28日

Hej Nick

Tak for de pÊne ord, og for din tid, til at skrive os en anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)

Vi er glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores service. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig en anden gang. :)

God support og hurtig levering.

God support og hurtig levering.

2024幎10月2日

Hej Dino

Vi er glade for, at du sidder tilbage med en god oplevelse af vores service både på support, såvel som levering. :)

Rigtig god support

Jeg har haft flere spÞrgsmål vedr. mit kÞb, og de har vÊret virkelig hurtige til at svare og hjÊlpe.

2024幎10月1日

Hej Morten