They are very responsive and will actually listen to suggestions/ideas. I recommend anyone to contact them if they find something weird/not working/not offered. Changing to 4 stars since they shipp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har valgt flere produkter og desvÊrre er der en lÊngere leveringstid pÃ¥ en af dem. Men at man ikke bare sender de resterende asap. Tillige skal man fra man fÃ¥r det fÞrste produkt betale for alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en iPhone 16 pro - der var en fejl pÃ¥ skÊrmen. Sendte den ind og Pernille fra kundeservice fik lÞst problemet pÃ¥ ingen tid med en udskiftning af skÊrmen under garantien. Hurtige svar, god kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget imÞdekommende kundeservice Jeg var en smule skeptisk da der hverken er nogen anmeldelser eller noget som helst om dem pÃ¥ nettet. Jeg ringede dog til dem og fik fat I en flink herre som fortal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Flexbuy gÞr det nemmere at tilbyde dine medarbejdere den nyeste teknologi og personalegoder. Gennem vores fleksible leasing lÞsninger, bruttolÞnsordninger, CYOD (choose your own device) muligheder, og minimal administration, kan I som virksomhed vÊre med til at give jeres medarbejdere mere frirum og medbestemmelse af deres arbejdsudstyr.
Albanigade 23A , 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hej Flexbuy
Vi bruger jeres lÞsning i forbindelse med vores arbejde, hvor vi bestiller produkter gennem jer. Jeg har for nylig bestilt en iPhone 17 Pro med oplader, cover, panserglas og kabel.
I gÃ¥r modtog jeg en besked om, at min pakke var klar til afhentning, men til min skuffelse indeholdt den kun opladeren â hverken kabel, panserglas eller telefonen var med. Jeg troede, at alle produkterne ville blive sendt samlet, sÃ¥ jeg ikke skal hente flere forskellige pakker.
Ellers er jeg meget tilfreds med jeres service.

Flexbuy ããã®åç
God hjÊlp med at få det Þnskede produkt i sortimentet, hurtig ekspedition af ordren og hurtig levering.

Flexbuy ããã®åç
Du har kunne hjÊlpe med alt indtil videre.

Flexbuy ããã®åç
God kÞbsoplevelse på deres hjemmeside, godt informationsniveau, både fÞr og efter kÞb.

Flexbuy ããã®åç
hurtigt svar på evt spÞrgsmål, og bestilte varer blev prompte leveret

Virkelig skuffende service..
Jeg har tabt min telefon og skal derfor have skiftet skÊrmen, igennem den forsikring der fulgte med kÞbet og som man selv betaler for.
Selvrisikoen skulle betales, inden de vil oprette en forsikringssag.
EfterfÞlgende fÃ¥r jeg sÃ¥ en mail med info om hvor telefonen skal sendes hen og at det vil tage 7 dage plus fragt tiden ð
I stedet for at bruge en af de utallige udbyder af mobil rep. der ligger over det hele, og kan lave det inden for få timer og selvfÞlgelig også bruger originale dele.
Når det er en forsikringssag og ikke en garantisag, så burde man kunne bruge et lokalt "vÊrksted"
Kan overhovedet ikke anbefale Flexbye!!

Flexbuy ããã®åç
Det gik nemt, intuitivt og uden de store problemer.

Flexbuy ããã®åç
Bestiling og levering af varen var rigtig god.
Men jeg sÞgte rådgivning inden kÞbet, og den var mildt sagt ikke tilstedevÊrende.

Flexbuy ããã®åç
Min touch på min nye iPad virkede ikke selvom den kun er 2 mdr gammel. Kontakter FlexBuy som siger jeg skal sende den ind. Bliver så kontaktet med et billede, hvor kontakten helt er smadret. De påstår det er min fejl. Jeg har intet gjort, anden ind at bruge den til at logge ind. Den er IKKE tabt eller noget. De for tÊller jeg skal betale 800kr for at få den repareret. Hvis jeg ikke betaler, laver de den ikke. Jeg beder som om at lade handlen gå tilbage, da jeg ikke har Þdelagt den og der er garanti på. Det er så nemt at sige at kunden har tabt den så man skal betale for at få den lavet.
Samtidig siger de ogsÃ¥ de sender den. Sender sÃ¥ 2 mail med en dags mellem rum og mÃ¥ til sidst ringe for at fÃ¥ af vide, det var en fejl de skrev iPadâen var sendt.
Hold jer langt vÊk fra dette firma, og kÞb jeres iPad i en forretning, hvor I har en garanti der virker.

Flexbuy ããã®åç
Fik min vare rigtig hurtigt. Og de er altid gode til at svare.

Flexbuy ããã®åç
Havde bestil den via mit firma og forventede da levering der men skulle hente den i en pakkeshop pÃ¥ Christianshavn hvilket tog en timeâŠ..

Flexbuy ããã®åç
Alt blev forklaret nemt og forståeligt.
Blev leveret fÞr tiden

Flexbuy ããã®åç
Rimeligt godt udvalg af produkter, processen glider fint. Dog var der lidt for få informationer om nogle af produkterne. Jeg blev f.eks. lidt i tvivl om hvilken generation et apple watch var - derfor kun 4 ud af 5 stjerner.

Flexbuy ããã®åç
Mit oprindelige bestilte grafikkort var udgået og de tilbÞd derfor en gratis opgradering til et meget bedre produkt. Alt blev leveret som aftalt og det hele spiller bare.

Flexbuy ããã®åç
KÞbt pc via bruttolÞnsordning. ok pc, men meget lidt info om produktet og ingen vejledning i opsÊtning.
Hvis du ikke er sÊrlig edb kyndig er du lidt lost.

Flexbuy ããã®åç
Super god kundeservice og bare generelt styr på tingene. Rigtig god oplevelse.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã