FlinQ レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Productomschrijving klopt niet van intrekbare slang. Er is geen universele aansluiting. Plus dat aansluitingen het van zwaar metaal is, waardoor de slang onnodig belast zal worden en hierdoor zal sche... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Appareil performant . Refroidit très bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Één van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... もっと見る

企業情報

1. 電子機器製造業者
  2. 暖房器具提供業者
  3. 景観照明デザイナー
  4. アウトドア家具店

当該企業による記述

FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zo’n acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 484

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Draadloze grastrimmer

wat je besteld heb ik ook gekregen op de afgesproken levertijd. Gras trimmer is licht en op dit moment werk hij perfect wel een grotere accu erbij gekocht.

2026年4月22日

Top!

Snelle en correcte levering de dag na bestelling. Producten doen wat ze beloven.

2026年4月24日

5つ星のうち1の評価

Niet goed

Niet goed
Vuilnisbak kwam met op 2 hoeken een deuk binnen ondanks bescherming .
Ik heb foto’s toegestuurd
Dit is niet tijdens vervoer gebeurd
Ik ben al 2 dagen bezig om via mail gewoon een retour regelen
Tot nu geen duidelijk respons.
Maak gewoon een retour aan en verzendt dit naar mij.
Hoe moeilijk kan het zijn
Nergens een telefoonnummer van flinq te vinden

2026年4月25日

Beste Loeky,

Bedankt voor uw review.

Ik ben even in uw case gedoken. U heeft het defect bij ons gemeld via WhatsApp. Via die weg had u direct ons telefoonnummer tot uw beschikking. Wij hebben dezelfde dag nog op uw bericht gereageerd, waarna u het defect zelf heeft aangemeld via ons defectenportaal.

Ik zie dat uw case daar nu 24 uur openstaat en naar verwachting vandaag wordt afgehandeld. Zodra dit is verwerkt, ontvangt u uiteraard een retourlabel.

We begrijpen dat een defect vervelend is en lossen dit graag netjes voor u op. Wel willen wij u vragen om ons hiervoor iets meer tijd te geven. Direct een negatieve review plaatsen draagt helaas niet bij aan een snellere oplossing of reactie.

Verlichting met ventilator

Het ging vlot tussen bestelling en levering. De plaatsing was ook een succes. Helaas wilde ik mijn Smartphone gebruiken volgens het meegeleverde boekje instructieboekje. Dit werkt dus niet.

2026年4月28日

5つ星のうち2の評価

Ik heb via deze website een vuilnisbak…

Ik heb via deze website een vuilnisbak gekocht,stond in de beschrijving , alleen korting kreeg omdat een klant hem had teruggestuurd, ondanks dat hij volledig beschadigd was.

2026年4月28日

FlinQ からの回答

Beste, u heeft een tweedekans product gekocht, zoals duidelijk vermeld op onze website onder de tab "Gradaties en voorwaarden" kan een tweedekans product deukjes bevatten. U heeft vanzelfsprekend de mogelijkheid te retourneren, echter zijn de kosten voor retour voor eigen rekening.

Ik zie daarnaast geen enkele communicatie met onze klantenservice. Mocht u van mening zijn dat de beschadigingen buiten proportie zijn dan vraag ik u eerst contact met ons te zoeken alvorens een generatieve review te schrijven.

Prima product

Prima product . Geef bij verlichting een apart effect op de tafel waar hij staat.

2026年4月27日

5つ星のうち5の評価

Zo wie zo, snelle levering. Product is lekker licht en werkt prima. Zeker de lampjes bij de vloer zijn een meerwaarde. Makkelijk op te hangen.

2026年4月23日

Snelle klantendienst

Ik ontving het product. Bij aankomst bleek het display niet te werken. Via whatsapp de klantendienst gecontacteerd. Snelle opvolging. Binnen de week een nieuw toestel ontvangen. Probleem was dus snel verholpen.

2026年4月14日

Flexibele tuinslang

We zijn heel tevreden van de flexibele tuinslang.
Onze oude tuinslang hebben we direct voor andere doeleinden gebruikt.

2026年4月21日

Directe reactie per mail

Heb een aanbieding bestelt :"FlinQ Garden Trimmer 20V " met extra accessoires (oplader en batterij) die gratis waren. Kreeg het product de volgende dag helaas zonder accessoires. Flinq reageerde direct met een email en heeft dezelfde dag zonder problemen de rest opgestuurd. Zeer goede service .Heb goede ervaringen tot nu toe .

2026年4月20日

Kachel goed, buitenlamp waardeloos

Kachel doet het prima, maar buitenlamp is waardeloos. Reageert niet op beweging. Blijft steeds aan staan. Werkt ook in app slecht

2026年4月18日

FlinQ からの回答

Vervelend dat de lamp niet goed werkt, dit is hoogstwaarschijnlijk gewoon een verkeerde instelling. Zoek even contact met ons dan lossen we het op.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。