Productomschrijving klopt niet van intrekbare slang. Er is geen universele aansluiting. Plus dat aansluitingen het van zwaar metaal is, waardoor de slang onnodig belast zal worden en hierdoor zal sche... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... ãã£ãšèŠã
Appareil performant . Refroidit trÚs bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... ãã£ãšèŠã
Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Ãén van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zoân acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlotte levering van een goed product
Vlotte levering van een goed product. Airco beantwoordt aan de beschrijving. Geeft voldoende koeling op stille manier!

Prima meetapparaatje
Prima meetapparaatje. Snel en nauwkeurig. En lekker klein, past in je broekzak. Onthoudt ook drie metingen. Top.

TOP SERVICE !!
TOP SERVICE !!! Er was een probleempje met mijn stofzuiger werd meteen opgelost, Klantenservice top snel en accuraat

FlinQ ããã®åç
Als je je product retour doet krijg jeâŠ
Als je je product retour doet krijg je je geld niet terug

FlinQ ããã®åç
Jammer dat er geen uitgebreideâŠ
Ik vind de Motion indoor camera niet geweldig. Kost ook weinig maar waar voor je geld. Valt vaak uit en instellen van tijd werkt niet. Ook jammer dat er geen uitgebreide gebruiksaanwijzing voor handen/te vinden is. Enkel een leidraad voor het installeren van de camera. Beheers je Engels slecht of niet dan kan dat problemen geven voor de wat uitgebreider instellingen die niet in het Nederlands zijn.
Voor de rest nog geen ervaring met de camera en zijn functioneren.
Verwachting valt tegen
De led tl geeft veel licht
Ze sturen pakjes op met mail adres vanâŠ
Ze sturen pakjes op met mail adres van bol.com waardoor je u pakje niet kan afhalen omdat ze niet van u zijn, pakjesautomaat ga niet open, bpost kan dat niet oplossen, de afzender trek ook zen handen af, zo een slechte service, koopt er zeker niet!!!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
koppelen was "fluitje van een cent"
koppelen was "fluitje van een cent"
Camera gebruikt enkel data als er bewust contact gemaakt wordt waardoor accu erg lang spanning houdt
trÚs bien ,bon éclairage
trÚs bien ,bon éclairage , mais un peu long pour certain endroit
Prima multifunctionele USB-oplader.
Zeer tevreden over de snelle en correcte levering. En de kwaliteit van de multifunctionele oplader is opperbest. Pico bello. Een aanrader.
Prachtig helder beeld
Prachtig helder beeld, ook tegenlicht kan de camera goed aan! Ik zat met enkele vragen, mail verstuurd, de zelfde dag antwoord. Prima leverantie, ik ga zeker meer spullen bestellen bij FlinQ!
Top service
Buiten dat het een mooie en goed werkende deurbel is (FlinQ Smart Outdoor Video Doorbell Pro) was de service echt geweldig. Ik ontving de bel maar die was na montage niet los te maken van de achterzijde. Meteen werd een nieuw exemplaar opgestuurd, echt TOP.
Opstarten toestel
Heb het nog maar 1 keer gebruikt
Viel nog enigszins mee
Plastic kapje was beschadigd voor het leveren
Starten motor is niet eenvoudig
Een plastiek stukje dient geplaatst
Excellent products
Excellent products. Superior build quality. Seamless connection with app. Works perfectly.
super service !!!
Mijn eerste zending werd verkeerd bezorgd en volgens de bezorger op een ander adres afgegeven. Maar dat klopte niet. Dit toen aan FlinQ gemeld en ik kreeg prompt een nieuwe zending gestuurd. Zonder poespas of zo.
Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aangeven. Bedankt voor deze goede afloop . Service 1000% !!!!
Camera voor buiten werkt echt op zonlichtâŠ
Camera voor buiten op zonnestroom gekocht. Mooi beeld, zowel overdag als âs nachts. Laadt snel op op zon, staat al op 93%!.
Bestelling na diefstal nogmaals opgestuurd
Nadat de levering door DHL niet goed was aangekomen heeft FlinQ na het uitzoeken de bestelling opnieuw verzonden. Hele aardige chat met fijn resultaat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã