Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
vorige week een bolderkar gekocht, de wielen staan niet correct waardoor het rijden zeer moeilijk gaat. al enkele keren contact opgenomen en steeds het zelfde verhaal. Ze gaan het bespreken met de c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Appareil performant . Refroidit trÚs bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... ãã£ãšèŠã
Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Ãén van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zoân acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
2dingen besteld , maar 1 iets ontvangen en geen nieuws meer van de service
8juli een adapter en verrekijker besteld , na lang wachten toch pakket ontvangen. Maar enkel maar met de verrekijker , geen adapter . Contact opgenomen met service , toen kreeg ik rap antwoord . Ondertussen alweer een week gepaseerd en geen antwoord niet meer . Ondertussen zijn we 22juli ... nog altijd geen adapter mogen ontvangen of geld terug...

Voor 22:00 uur besteld
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Vergeet het maar. Ik heb regelmatig contact met ze gehad en altijd een smoes. Na paar keren te hebben geklaagd, sturen ze na 3 dagen een track and trace en Vervolgens staat er bij DHL 5 dagen dat er niks is ontvangen. Uiteindelijk na 9 dagen heb ik mijn spullen ontvangen. Echt nooit meer dat ik hier wat koop. Ik raad hun ook ten strengste af.

FlinQ ããã®åç
Oplichters komen hun afspraken niet naâŠ
Oplichters komen hun afspraken niet na houden je aan het lijntje. En ze lopen te liegen niet normaal. Never nooit zal ik nog bij ze wat gaan bestellen. Ook met voor 18 uur besteld morgen in huis. Je bestelde producten krijg je weken later aangeleverd. Ze doen bijna op alles dropshipping/pre oder gebeuren.
Waarom ik ervoor gekozen heb om te laten leveren is omdat de vervoerder heeft aangegeven dat ik het niet kon cancelen via hun. En dat het via jullie moest gaan dus ik volg jullie proces doormiddel van retourproces te volgen. Zal ik de whatsapp gesprekken delen lijkt mij niet zo verstandig voor jullie als ik dat deel.

FlinQ ããã®åç
Prachtige zeer stille ventilator inclâŠ
Prachtige zeer stille ventilator incl accu en verlichting voldoet zeer goed in deze warme dagen, snelle levering en mooi om te zien

FlinQ ããã®åç
Ik ben erg tevreden met mijn FlinQâŠ
Ik ben erg tevreden met mijn FlinQ product. De kwaliteit voelt solide aan en het product doet precies wat het belooft. De installatie was eenvoudig en binnen enkele minuten kon ik het al gebruiken. Vooral het gebruiksgemak en het strakke design spreken mij erg aan.
Wat ik ook waardeer, is dat het product betrouwbaar werkt en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het is duidelijk dat er aandacht is besteed aan zowel functionaliteit als uitstraling. Ik zou dit product zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing.

FlinQ ããã®åç
Fijne airco besteld was snel in huis enâŠ
Fijne airco besteld was snel in huis en hulp van klantenservice was vlot. Blij mee!

FlinQ ããã®åç
Nadat mijn bestelling zoek geraakt wasâŠ
Nadat mijn bestelling zoek geraakt was heeft Flinq mij het product opnieuw gestuurd dat is hele grote klasse nogmaals mijn waardering.
H.Terpstra

Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf dat doet wat het belooft! De klantenservice is vriendelijk, reageert snel en is goed bereikbaar. Ook het retourbeleid is duidelijk en netjes geregeld, wat veel vertrouwen geeft.
Inmiddels heb ik al meerdere producten van FlinQ in huis, vooral handige huishoudelijke artikelen en producten die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten bevallen mij erg goed.

FlinQ ããã®åç
Snelle levering, al een paar keer eerder bij Flinq besteld. betrouwbare NL webshop.
artikelen ook goed.

Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf! Levering is super snel en het product komt goed aan. Nu al meerder keren besteld en het blijft top.

FlinQ ããã®åç
Nog helemaal niets gehoord of ontvangen
Makkelijk besteld en snel in huis!
Makkelijk besteld en snel in huis!

Absoluut top
Absoluut top , met zwetende nachten, en slecht slapen, is het een verademing, hij is super stil , en een lichte lucht verplaatsing, die niet storend is!
Absoluut perfectðð

FlinQ ããã®åç
We hebben een airco besteld en die isâŠ
We hebben een airco besteld en die is inmiddels geleverd. We zijn er erg blij mee. We hebben hem staan in de woonkamer en daar is het heerlijk koel. Contact was erg fijn, de medewerker heeft ons goed geholpen.

FlinQ ããã®åç
Bijzonder dat je een ongevraagde mailâŠ
Bijzonder dat je een ongevraagde mail krijgt met hoe bevalt je product als je nog niet eens wat hebt ontvangen. Sterker nog als je de klantenservice wil bellen over hoe het met het te leveren product ervoor staat krijg je nooit iemand aan de lijn. En als je per e-mail vragen erover stelt krijg je nooit een behoorlijk antwoord op je vraag.
Kortom Flinq slaat hier de plank behoorlijk mis!

28 juni een airco besteld
28 juni een airco besteld. Ik wist dat het product niet op voorraad was en tot 15 juli moest wachten op de levering. Overal waren ivm de hitte de aircoâs uitverkocht dus ik accepteerde de lange levertijd en bestelde de airco, ondertussen tanden bijten. In de orderbevestiging stond ook dat de levering 15 juli zou plaatsvinden en ik binnen 24 na bestelling gebeld zou worden door een externe leverancier. Niets gehoord dus zelf gebeld met leverancier.
Ik kreeg te horen dat ze pas kunnen bellen voor een leveringsafspraak op moment dat ze de airco geleverd krijgen van flinq. Dus afwachten. Prima. Een dag later leveren geen probleem. Maar op 15 juli nog steeds geen bericht. Op 16 juli chat geopend en kreeg als antwoord van AI dat ik tussen 16 en 20 juli gebeld zou worden. Ook heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer geleverd gaat worden en kreeg hetzelfde antwoord terug. Dus max vijf dagen later word je gebeld en dan word pas een afspraak ingepland( dan heb je hem nog niet in huis) Inmiddels is het 17 juli en nog steeds niets gehoord over levering. Het is nu weekend dus verwacht dat ze dan maandag de 20 ste bellen.
Wel kreeg ik tot mijn verbazing een mail hoe het product bevalt. Of ik een review wil geven en ik dan kans maak op een waardebon van 100 euro.
Flinq. Het zou jullie netjes staan om proactief klanten te benaderen en fatsoenlijk in te lichten dat het aangekochte product om welke reden dan ook nog niet geleverd kan worden en dat de levertijd langer duurt dan verwacht, geef dan vervolgens de klant de mogelijkheid om te annuleren of af te wachten met een duidelijke levertijd. Tussen de 16de en 20ste is geen duidelijkheid maar aan lijntje houden. Dat de klant zelf contact moet zoeken is niet erg klantvriendelijk.
Jullie geven in negatieve reviews aan dat de klant rekening moet houden met de hitte en dat ze zelf optijd moet bestellen. Zover ik weet is 28 juni wel optijd besteld. Maak jullie leveringstijden waar en zet alles op alles daarvoor of informeer de klant optijd dat levertijd niet waargemaakt kan worden.
Gelukkig dat het nu wat is afgekoeld is anders had ik een nog groter probleem met mijn gezondheid gehad, wekenlang hitte heeft erin gehakt. Ik verwacht dat ik maandag gebeld word zodat ik voorbereid ben op de volgende hitte.
Update.
Ik heb mijn review aangepast daar ik hem nu enkele weken in gebruik heb. Het apparaat is geweldig. Ik heb wel even moeten uitvogelen hoe ik hem laat draaien voor de beste werking bij mij thuis. Ik heb een appartement van 60 vierkante meter en hij staat in de grootste ruimte aan de zonkant ( kon nergens anders) daar hangt de slang naar buiten, tot 12 uur heb ik daar zon. Ik heb aan die kant dan ook aan de buitenkant en binnenkant alles met lakens en zonwering en gordijnen geïsoleerd. Ook de slang heb ik geïsoleerd.ik heb hem op cool stand en high staan. Met een zeer krachtige ventilator breng ik de koelte uit de grote ruimte richting de overige ruimtes( keukentje en slaapkamer, ik laat de deuren open staan en dat werkt perfect. Ik woon in zuiden, onder plat dak. Als ik hem in de app op 19 graden zet dan haalt hij hooguit 23 op de heetste dagen maar dat vind ik absoluut oké. Ik verwacht niet dat hij de hitte buiten contstant trekt. 23 graden binnen vind ik voor zoân apparaat heel knap. Enige minpunt. Om het uur de tank bijvullen zodat hij efficiënter werkt en zuiniger is vind ik wel een ding, dus dat doe ik hooguit af en toe. Maar goed. Hopelijk koelt het snel weer af.
(Tip, zet in de ruimte waar je slaapt een krachtige bevochtiger die ook koude mist geeft)
Al met al een krachtpatser.

FlinQ ããã®åç
Airco betaald maar steeds niet binnen..pas dus op
Mijn airco nog niet binnen..telefonisch niet te bereiken.. telkens een andere smoesvia mail..550euro betaald al..nu de 30ste juli zoals ze zeggen...kijk uit ..iedereen die terug reageer zeg wat anders ..jammer hoop dat dit zsm opgelost gaat worden door Flinq..2 a 3 dagen ..ben meer als een maand verder beste Flinq...en dan is mijn order geannuleerd..maar wat niet zo is en deze is betaald 550 euro..iedereen zegt wat anders meneer FlinQ!!!dus er klopt niks van..eerst maar kijken of jullie bellen en bezorgen !!!!los dit snel op aub en dan zal ik mijn review uiteraard aanpassen

Nooit meer kopen
De lengtes vd tuinslang kloppen niet. Mijn eerdere tuinslangen van dezelfde afmetingen waren langer.
Aan de noeste sproeikopfuncties heb je niets. De helft vh water loopt er onder uit.
En ik heb er drie geprobeerd.
Omdat de afmetingen niet worden waar gemaskt moest ik ruilen. Maar dat kon niet. Dus opnieuw 2x â¬7 verzendkosten betalen wat bij de post of DHL veel goedkoper was geweest gezien het gewicht en afmetingen.
En uit coulance, terwijl je ondertussen je oude tuinslangen hebt weg gegeven, krijg je 1x een gratis retourlink. Niet 2x.
Masr die werkte niet. Moest gewoon â¬7 betalen. Maar ook geen link. Niet telefonisch bereikbaar, elke keer een snder antwoord. Variend van bot, onvriendelijk tot zowaar 1x vriendelijk. Masr wacht nog steeds op mijn â¬7 retour. Koop hier nooit meer wat.
En zo goedkoop zijn die slangen niet. Wat een miskoop.

Zeer teleurstellende ervaring
Ik heb op 27 juni een FlinQ Slimme Mobiele Airco besteld. In mijn orderbevestiging stond dat de levering rond 15 juli zou plaatsvinden. Helaas moest ik zelf steeds contact opnemen om te vragen waar mijn bestelling bleef. FlinQ heeft mij nooit proactief geïnformeerd over de vertraging.
Via de AI-chat in de FlinQ-app heb ik zelf contact opgenomen om te vragen waar mijn bestelling bleef. Daar werd mij verteld dat ik tussen 13 en 15 juli door de vervoerder gebeld zou worden om een afleverafspraak te maken. Toen ik in die periode niets hoorde, heb ik opnieuw contact opgenomen via de app. Vervolgens kreeg ik ineens te horen dat ik pas tussen 16 en 20 juli gebeld zou worden. De enige oplossing die steeds werd aangeboden was annuleren, terwijl ik de airco gewoon wil ontvangen.
Vertraging kan gebeuren, maar goede klantenservice is proactief, eerlijk en duidelijk. Helaas heb ik dat bij FlinQ niet ervaren. Jammer genoeg lees ik nu dat meerdere klanten vergelijkbare ervaringen hebben met de communicatie en levertijden. Dat stelt niet gerust.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã