Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
vorige week een bolderkar gekocht, de wielen staan niet correct waardoor het rijden zeer moeilijk gaat. al enkele keren contact opgenomen en steeds het zelfde verhaal. Ze gaan het bespreken met de c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Appareil performant . Refroidit trÚs bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... ãã£ãšèŠã
Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Ãén van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zoân acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TrÚs satisfait de cet aspirateur deâŠ
TrÚs satisfait de cet aspirateur de table avec ses fonctions d'aspiration et de soufflage.
Esthétique et puissant , il correspond à mes attentes.

FlinQ ããã®åç
Communicatie kan beter.. Annuleren was soepel
Op 28 juni een airco besteld welke "op of rond" 15 juli geleverd zou worden. Op 16 juli nog niks gehoord over een verwachte leverdatum en gezien ik er dit jaar niet zoveel profijt meer van zal hebben heb ik het maar geannuleerd. Telefonisch kreeg ik niemand te pakken. En werd ik doorgestuurd naar een AI Chatbot..
En ik denk dat ik niet eerder een positieve ervaring heb gehad met een chatbot tot vandaag. Waarbij je meestal nóg gefrustreerder raakt van een chatbot was deze echt enorm behulpzaam. Niet alleen kreeg ik een duidelijk antwoord maar ook was het annuleren zo simpel als "Ik wil mijn bestelling annuleren".
Dus in het kort: Voortaan iets betere communicatie en betere bereikbaarheid. Maar kudos voor een fantastisch werkend AI systeem.
Handventilator ...
Nja deze handventilator doet echt zijn werk, jammer dat ze nu te verkrijgen zijn met 1 + 1 gratis dus had ik het op voorhand geweten had ik een weekje gewacht om te bestellen ...

FlinQ ããã®åç
Beschadigde afvalbak (flinke deuk)
Beschadigde afvalbak geleverd (zit een flinke deuk in), en nu ik de reviews lees gebeurt dat best wel vaak bij deze winkel. Niet hier bestellen dus. Klantenservice reageert ook heel traag (1 bericht per dag) en doet moeilijk over een vervanging of compensatie.

FlinQ ããã®åç
Ach wat ging er niet mis.
Ach wat ging er niet mis.
Uiteindelijk heb ik niet wat ik besteld heb en ben ik â¬129,99 kwijt en zit opgescheept met een niet werkend product waar ik niets aan heb.
Het product was weliswaar 3 keer vervangen maar alle 3 werkten na 1 keer gebruiken al niet meer.
En wat kun je nu verkeerd doen aan het gebruik van ledverlichting buiten.
Telkens deden een groot deel van de ledjes het na een paar dagen al niet meer.
De mailwisseling was op het laatst dermate kortaf dat het net niet beledigend was.
Nu na 4 maanden oorverdovende stille maar deze review geschreven.
Uiteindelijk niets kunnen bereiken. Jammer
Kijk eens in je mail onder ......
Re: [#922665562] Vlaggenmast Kerstboom 3m Warmwit

Verzendduur is misleidend
Er stond bij de advertentie: vandaag besteld dinsdag in huis. Dat was de reden waarom ik hem kocht, want ik het op tijd nodig. Maar die belofte komen ze niet na, dus dat is pure misleiding. Als ik het apparaat nu terug wil sturen moet ik ook nog zelf de retourkosten betalen terwijl de verzendkosten ook al zeven euro waren. Nooit weer daar iets bestellen!

Helemaal top
Product netjes binnen 1 dag geleverd, geen problemen gehad.

Klantenservice een drama
Mijn product werd met DHL verzonden.
Op de dag van levering lees ik plotseling in de tracking dat DHL het pakket terug zal sturen in verband met een beschadiging.
Ik meld dat per whatsapp aan de klantenservice maar er wo
rdt gereageerd alsof ik een beschadigd product heb ontvangen (AI klantenservice waarschijnlijk).
Op mijn volgende berichten wordt niet meer gereageerd.
Ik wil dat dit wordt afgehandeld, maar hoe?
Echt beneden peil.
Uiteindelijk via email dit geregeld maar heel jammer dat dit zo'n moeite kostte.

FlinQ ããã®åç
Een ventilator besteld die op voorraadâŠ
Een ventilator besteld die op voorraad zou zijn en tot op heden niks ontvangen. Ik heb ze 3 keer netjes gevraagd wat de levertijd is of hoelang het gaat duren en krijg er geen reactie op.. bestelling is netjes geannuleerd maar iets meer communicatie had fijn geweest.

SWITCHBOT SLIMME CIRCULATIEVENTILATORâŠ
SWITCHBOT SLIMME CIRCULATIEVENTILATOR MET ACCU
Super tevreden!!! Geluidloze ventilator, verschillende gebruiks gemakken om af te koelen. Nog nooit zo content geweest van mijn aankoop! Bravo FLINQ
Snelle service en bij vragen onmiddellijk een antwoord.Gratis Levering 10/10
Mooie korting

Gemakkelijk online bestellen
Gemakkelijk online bestellen en betalen.zeer goed verpakt, vlotte levering.
Plafondventilators prima, werken goed verkoelend.

Co2 meter die goed laat zien wat hetâŠ
Co2 meter die goed laat zien wat het effect is van te veel mensen in een ruimte. Omdat ik nogwel eens in een ruimte zit met te veel mensen en vervolgens denk waar is de zuurstof deze meter gekocht. Gelukkig is meten, weten. Naast het Co2 gehalte geeft het ook aan de luchtvochtigheid en de temperatuur. Een simpel maar doeltreffend apparaat voor een prima prijs.

FlinQ ããã®åç
Het was een snelle levering
Het was een snelle levering maar jammer dat het niet werkt. nu moet ik ze nog handmatig aanzetten
Handig systeem en ik was blij dat erâŠ
Handig systeem en ik was blij dat er ook speciale bouten toegevoegd waren aangezien mijn plafond niet ideaal was voor gewone pluggen. zonder was dit niet gelukt. Nu heel blij met de extra koelte!

Foutieve bestelling ontvangen.
Foutieve bestelling ontvangen.
Meteen gereageerd en ben nu tig mails verder en nog steeds het juiste product niet ontvangen
Ongeveer een week nu.
Ik wil zsm het goede product ontvangen zo niet dan onderneem ik juridische stappen.

Ich habe ÃŒber Amazon bestellt
Ich habe Ìber Amazon bestellt, Wartezeit 6 Wochen, dann die Info, dass die Bestellung nicht bearbeitet wurde, weil der Zahlungsstatus noch ÌberprÌft werden muss. Bei Amazon erfolgte die Zahlung unmittelbar bei Bestellung mittels Kreditkarte. Besser nicht bei diesemu unseriösen Anbieter kaufen.

FlinQ ããã®åç
De bestelling wordt snel en accuraatâŠ
De bestelling wordt snel en accuraat bezorgd.

FlinQ ããã®åç
de videodeurbel zou ook door moetenâŠ
de videodeurbel zou ook door moeten geven als iemand gedetecteerd is, dat is niet het geval, die detectie werkt niet, ik krijg geen melding

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã