レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

vorige week een bolderkar gekocht, de wielen staan niet correct waardoor het rijden zeer moeilijk gaat. al enkele keren contact opgenomen en steeds het zelfde verhaal. Ze gaan het bespreken met de c... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Appareil performant . Refroidit trÚs bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Één van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚補造業者
  2. 暖房噚具提䟛業者
  3. 景芳照明デザむナヌ
  4. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zo’n acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 482ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Communicatie kan beter.. Annuleren was soepel

Op 28 juni een airco besteld welke "op of rond" 15 juli geleverd zou worden. Op 16 juli nog niks gehoord over een verwachte leverdatum en gezien ik er dit jaar niet zoveel profijt meer van zal hebben heb ik het maar geannuleerd. Telefonisch kreeg ik niemand te pakken. En werd ik doorgestuurd naar een AI Chatbot..

En ik denk dat ik niet eerder een positieve ervaring heb gehad met een chatbot tot vandaag. Waarbij je meestal nóg gefrustreerder raakt van een chatbot was deze echt enorm behulpzaam. Niet alleen kreeg ik een duidelijk antwoord maar ook was het annuleren zo simpel als "Ik wil mijn bestelling annuleren".

Dus in het kort: Voortaan iets betere communicatie en betere bereikbaarheid. Maar kudos voor een fantastisch werkend AI systeem.

2026幎7月16日

Handventilator ...

Nja deze handventilator doet echt zijn werk, jammer dat ze nu te verkrijgen zijn met 1 + 1 gratis dus had ik het op voorhand geweten had ik een weekje gewacht om te bestellen ...

5぀星のうち1の評䟡

Beschadigde afvalbak (flinke deuk)

Beschadigde afvalbak geleverd (zit een flinke deuk in), en nu ik de reviews lees gebeurt dat best wel vaak bij deze winkel. Niet hier bestellen dus. Klantenservice reageert ook heel traag (1 bericht per dag) en doet moeilijk over een vervanging of compensatie.

FlinQ からの回答

Wat vervelend dat de prullenbak beschadigd bij u is aangekomen. Uiteraard verzenden wij onze producten onbeschadigd vanuit het magazijn. Helaas kan het tijdens het vervoer voorkomen dat een pakket, ondanks de dubbele kartonnen verpakking en bescherming met piepschuim, toch beschadigd raakt.

We lossen dit natuurlijk graag voor u op en wisselen de prullenbak kosteloos om voor een onbeschadigd exemplaar. U hoeft hiervoor alleen even een e-mail te sturen naar info@flinqproducts.nl. Dan nemen we het direct met u op en zorgen we voor een passende oplossing.

We zouden het waarderen als u ons eerst de kans geeft om het probleem op te lossen, aangezien een negatieve review het proces niet versnelt.

5぀星のうち1の評䟡

Ach wat ging er niet mis.

Ach wat ging er niet mis.
Uiteindelijk heb ik niet wat ik besteld heb en ben ik €129,99 kwijt en zit opgescheept met een niet werkend product waar ik niets aan heb.
Het product was weliswaar 3 keer vervangen maar alle 3 werkten na 1 keer gebruiken al niet meer.
En wat kun je nu verkeerd doen aan het gebruik van ledverlichting buiten.
Telkens deden een groot deel van de ledjes het na een paar dagen al niet meer.
De mailwisseling was op het laatst dermate kortaf dat het net niet beledigend was.
Nu na 4 maanden oorverdovende stille maar deze review geschreven.
Uiteindelijk niets kunnen bereiken. Jammer

Kijk eens in je mail onder ......
Re: [#922665562] Vlaggenmast Kerstboom 3m Warmwit

2025幎7月16日

FlinQ からの回答

vervelend dat dit is gebeurd, als ik zoek op uw ordernummer A0002KE6MF dan vind ik geen enkele communicatie.

Verzendduur is misleidend

Er stond bij de advertentie: vandaag besteld dinsdag in huis. Dat was de reden waarom ik hem kocht, want ik het op tijd nodig. Maar die belofte komen ze niet na, dus dat is pure misleiding. Als ik het apparaat nu terug wil sturen moet ik ook nog zelf de retourkosten betalen terwijl de verzendkosten ook al zeven euro waren. Nooit weer daar iets bestellen!

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Op dit moment zijn wij bezig met een verhuizing van ons magazijn. Hierdoor zijn de levertijden helaas iets langer dan u van ons mag verwachten. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan. Mocht u, vanwege de vertraging, besluiten het product te willen retourneren, dan kunt u ons gerust een e-mail sturen. Wij zullen in dat geval de retourkosten voor onze rekening nemen en u graag verder helpen met de afhandeling.

Wij hopen u alsnog naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

5぀星のうち2の評䟡

Klantenservice een drama

Mijn product werd met DHL verzonden.
Op de dag van levering lees ik plotseling in de tracking dat DHL het pakket terug zal sturen in verband met een beschadiging.
Ik meld dat per whatsapp aan de klantenservice maar er wo
rdt gereageerd alsof ik een beschadigd product heb ontvangen (AI klantenservice waarschijnlijk).
Op mijn volgende berichten wordt niet meer gereageerd.
Ik wil dat dit wordt afgehandeld, maar hoe?
Echt beneden peil.

Uiteindelijk via email dit geregeld maar heel jammer dat dit zo'n moeite kostte.

2026幎7月14日

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet naar wens is verlopen.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Wilt u ons een e-mail sturen via info@flinqproducts.nl met uw ordernummer? Wij zullen uw situatie vervolgens met spoed oppakken en ons uiterste best doen om samen met u tot een passende en positieve afwikkeling te komen.

Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij hopen u alsnog naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

5぀星のうち1の評䟡

Een ventilator besteld die op voorraad

Een ventilator besteld die op voorraad zou zijn en tot op heden niks ontvangen. Ik heb ze 3 keer netjes gevraagd wat de levertijd is of hoelang het gaat duren en krijg er geen reactie op.. bestelling is netjes geannuleerd maar iets meer communicatie had fijn geweest.

2026幎7月14日

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u deze ervaring heeft gehad.

Door de verhuizing van ons magazijn en de uitzonderlijke weersomstandigheden van de afgelopen weken zijn onze levertijden helaas langer uitgevallen dan wij hadden voorzien. Wij begrijpen dat dit, in combinatie met de beperkte communicatie, voor frustratie heeft gezorgd. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie verder te verbeteren. Wij hopen dat wij u in de toekomst alsnog een veel positievere winkelervaring mogen bieden.

SWITCHBOT SLIMME CIRCULATIEVENTILATOR

SWITCHBOT SLIMME CIRCULATIEVENTILATOR MET ACCU
Super tevreden!!! Geluidloze ventilator, verschillende gebruiks gemakken om af te koelen. Nog nooit zo content geweest van mijn aankoop! Bravo FLINQ
Snelle service en bij vragen onmiddellijk een antwoord.Gratis Levering 10/10

Mooie korting

Co2 meter die goed laat zien wat het

Co2 meter die goed laat zien wat het effect is van te veel mensen in een ruimte. Omdat ik nogwel eens in een ruimte zit met te veel mensen en vervolgens denk waar is de zuurstof deze meter gekocht. Gelukkig is meten, weten. Naast het Co2 gehalte geeft het ook aan de luchtvochtigheid en de temperatuur. Een simpel maar doeltreffend apparaat voor een prima prijs.

2026幎6月19日

5぀星のうち4の評䟡

Handig systeem en ik was blij dat er

Handig systeem en ik was blij dat er ook speciale bouten toegevoegd waren aangezien mijn plafond niet ideaal was voor gewone pluggen. zonder was dit niet gelukt. Nu heel blij met de extra koelte!

2026幎7月9日

Foutieve bestelling ontvangen.

Foutieve bestelling ontvangen.
Meteen gereageerd en ben nu tig mails verder en nog steeds het juiste product niet ontvangen
Ongeveer een week nu.
Ik wil zsm het goede product ontvangen zo niet dan onderneem ik juridische stappen.

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u niet het juiste product heeft ontvangen en dat de afhandeling langer duurt dan u had mogen verwachten.

Wilt u ons een e-mail sturen via info@flinqproducts.nl onder vermelding van uw ordernummer? Wij zullen uw verzoek met prioriteit behandelen en ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk het juiste product ontvangt.

Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij hopen dit snel en naar tevredenheid voor u op te lossen.

Ich habe ÃŒber Amazon bestellt

Ich habe Ìber Amazon bestellt, Wartezeit 6 Wochen, dann die Info, dass die Bestellung nicht bearbeitet wurde, weil der Zahlungsstatus noch ÌberprÌft werden muss. Bei Amazon erfolgte die Zahlung unmittelbar bei Bestellung mittels Kreditkarte. Besser nicht bei diesemu unseriösen Anbieter kaufen.

Sehr Josef,

vielen Dank fÌr Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben.

Wir verstehen, dass diese Situation sehr enttÀuschend fÌr Sie ist. Da Ihre Bestellung Ìber Amazon aufgegeben wurde, bitten wir Sie, uns Ihre Amazon-Bestellnummer per E-Mail an info@flinqproducts.nl zu senden. Wir werden Ihren Fall umgehend prÌfen und gemeinsam mit Ihnen so schnell wie möglich eine passende Lösung finden.

Wir entschuldigen uns aufrichtig fÌr die entstandenen Unannehmlichkeiten und hoffen, Ihr Anliegen dennoch zu Ihrer Zufriedenheit lösen zu können.

Mit freundlichen GrÌßen,

FlinQ Kundenservice

5぀星のうち1の評䟡

de videodeurbel zou ook door moeten

de videodeurbel zou ook door moeten geven als iemand gedetecteerd is, dat is niet het geval, die detectie werkt niet, ik krijg geen melding

2026幎7月7日

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u geen meldingen ontvangt wanneer de deurbel een persoon zou moeten detecteren. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op om de instellingen en werking van de deurbel samen met u door te nemen. Vervolgens zullen wij samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ervaren ongemak. Wij hopen dit probleem spoedig voor u op te lossen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。