Productomschrijving klopt niet van intrekbare slang. Er is geen universele aansluiting. Plus dat aansluitingen het van zwaar metaal is, waardoor de slang onnodig belast zal worden en hierdoor zal sche... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... ãã£ãšèŠã
Appareil performant . Refroidit trÚs bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... ãã£ãšèŠã
Ik heb 5 panel heaters van Flinq, met als reden dat ik deze op afstand kan aanzetten (betreft een tweede woning) Ãén van de heaters wilde niet meer verbinden en er bleek iets defect. Maar ook al had i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zoân acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ze adverteren met voor 22;00 besteld deâŠ
Ze adverteren met voor 22;00 besteld de andere dag geleverd maar dat gaat helaas niet op dat duurt gewoon 3 dagen dus noem ik dat misleidende reclame dan adverteren ze met de hand ventilator 1+1 gratis maar ook dat gaat niet door je betaalt voor 2 en je krijgt er ook gewoon 2 dus niks gratis en 3 dagen levertijd en daar moet je het mee doen geen enkele discussie mogelijk gewoon einde verhaal.
Ordernummer FQ-227282
Als er 4 zijn bezorgd dan zullen jullie er vast nog 2 retour zien want ik heb er maar 2 dus na dit alles gaan jullie nog vreselijk zitten liegen ook.

Wat een goede
Wat een goede. Service!!
En snelle afhandeling voor de nieuwe stoel! Super l
H.B

FlinQ ããã®åç
Snel en goed verpakt bezorgd
Snel en goed verpakt bezorgd. Product ziet er goed uit en laad snel met 2 mtr lange UBS-C kabel. Zeer tevreden ð

FlinQ ããã®åç
Het is een geweldig product en heelâŠ
Het is een geweldig product en heel goedkoop een echte aanrader kopen maar mensen

FlinQ ããã®åç
Goed product wordt netjes geleverd enâŠ
Goed product wordt netjes geleverd en als er iets mee is kan je contact opnemen
Erg tevreden met alle producten die ik inmiddels gekocht heb

FlinQ ããã®åç
Ik had een vraag over mijn LunixâŠ
Ik had een vraag over mijn Lunix smartwatch. Kreeg, na contact met AI, snel een antwoord. Bij nader inzien een verkeerd antwoord. De andere dag heeft de klantenservice met mij contact opgenomen om het goeie antwoord te geven. Het bleek dus dat je er niet mee kan zwemmen. Ze sturen mij dus zo spoedig mogelijk een nieuwe smartwatch. Wat een goeie service. In 1 woord TOPBEDRIJF. Zal ook iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan (niet met de smartwatch dusð). Zeer zeker een 5-sterren beoordeling van mij.

Betreft aircooler.
Betreft aircooler.
Deze aankoop is een grote teleurstelling(miskoop) de kamertemperatuur zakt helemaal geen 7*a 8* zoals vermeld op de reclame.
Heb er dan nog twee gekocht. Spijtig van het verloren geld.

Windlicht was stuk aangekomen
Windlicht was stuk aangekomen. Eén mailtje met bewijsstukken en ik kreeg onmiddellijk een nieuwe opgestuurd. Mooie service.

FlinQ ããã®åç
De smart plafondlamp met ventilator is een aanwinst
De smart plafondlamp met ventilator is een aanwinst voor de zitkamer. Alles werkt perfect met de afstandsbediening (kan ook met een app). De ventilator is werkelijk heel stil (je hoort 'm vrijwel niet).

Mini aircooler
Prachtige hulp gehad van de klantendienst.
Bestelling netjes afgeleverd.Mini aircooler voldoet volledig onze wensen en werkt perfect.We zijn zeer tevreden.

FlinQ ããã®åç
Echt een top ventilator stil mooi enâŠ
Echt een top ventilator stil mooi en vooral werkt naar behoren enige min puntje vond ik de beschrijving hoe hem in elkaar te zetten maar ook dat is uiteindelijk gelukt!

FlinQ ããã®åç
Puzzeltocht om goed instellen in de app van Flinq te krijgen
Het instellen van de smart outdoor lampen in de app is niet eenvoudig en zeker het samenvoegen in een groep met een schedule maakt het een puzzelzoektocht wat best irriteert op den duur. M.b.v. instructies zoeken op internet kom je er dan uiteindelijk wel uit maar kost veel moeite en moet veel simpeler en klantvriendelijker kunnen. Bovendien werkt niet alles direct goed en moet het instellen meerdere keren opnieuw.
We hebben de Solar Brick lamp gekocht
We hebben de Solar Brick lamp gekocht. Geweldige lampen op zonne-energie. Helder licht en met bewegingssensor. Makkelijk op de site te bestellen. Vlotte levering. Prachtige lampen tegen een goede prijs.

Produkt van goede kwaliteit
Produkt van goede kwaliteit, veel mogelijkheden en voldoet aan de verwachtingen. Ook makkelijke montage en gebruiksaanwijzing.

FlinQ ããã®åç
Heb aantal grondspots rgb solarâŠ
Heb aantal grondspots rgb solar besteld.en 1 van de spots werkte niet naar mijn zin.na mailen naar FlinQ en gelijk 1 andere nieuwe opgestuurd.zeer goed bedrijf die netjes afrond en jouw serieus neemt.en ja natuurlijk ben met mijn rgb solar prikspots zeer tevreden,en veel complimenten van de buren die langs komen van mijn voortuin .

Voor 22u besteld is zeker niet morgenâŠ
Voor 22u besteld is zeker niet morgen in huis. Sterker nog, pas 3 dagen later ontvangen.
Bolderkar besteld voor ons weekendje weg, juist bij deze website vanwege de beloofde âsnelleâ bezorging.
Telefonisch niet bereikbaar. Whatsapp en email op automatische standaard ai berichten, continue dezelfde mail.

FlinQ ããã®åç
Snel geleverd en simpele installatie
Snel geleverd en simpele installatie. Handig in gebruik

FlinQ ããã®åç
Slecht review wordt op de website flinqâŠ
Slecht review wordt op de website flinq verwijderd.
Blijven de 5 sterren over.
Flinq is een bedrijf dat doet wat zeâŠ
Flinq is een bedrijf dat doet wat ze zeggen.
Prima artikelen tegen een prima prijs.
Vlug geleverd dat is hun leus.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã