Flöss  レビュヌ

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店

圓該䌁業による蚘述

Flöss is a Danish children's clothing brand that creates charming styles of high quality, bursting with creativity. Our collections are inspired by the magical moments of childhood, from the smallest discoveries to the greatest milestones.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ingen hjÊlp

Jeg har ringet til jer og venter stadig på at komme igennem 23 min har jeg ventet. Det kan ikke vÊre rigtig at I ikke kan tage en telefon i 23 minutter.

Skal aldrig have noget med jer at gÞre mere og fraråder alle til at handle hos jer.

2026幎5月18日

BÞrnetÞj i god kvalitet!

Vi er virkelig glade for bÞrnetÞjet fra Flöss! Materialerne er dejlig blÞde og holdbare, og tÞjet holder sig flot vask efter vask – klart et af vores favoritmÊrker til bÞrnene.

2025幎5月22日

Flöss からの回答

KÊre Line, Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at I er glade for bÞrnetÞjet fra Flöss. Det betyder meget for os, at bÃ¥de kvalitet og holdbarhed lever op til forventningerne – og endnu bedre, at det er blevet en favorit hos jer! Tak fordi I deler jeres oplevelse, og fordi I vÊlger Flöss til jeres bÞrn.

De bedste hilsner, Team Flöss

Fantastisk service og flotte produkter

Fantastisk service og flotte produkter i lÊkker kvalitet. KÊmpe anbefaling 🙌🏌

2025幎5月16日

Flöss からの回答

KÊre Tania, Hvor er det skÞnt at hÞre, at bÃ¥de vores service og produkter har levet op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – det betyder virkelig meget for os! 💛

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Flöss.

De bedste hilsner, Team Flöss

Meget god kundeoplevelse

Super god service og rigtig fine produkter i god kvalitet.
Leveringen var hurtigt og helt som planlagt.

2025幎5月13日

Flöss からの回答

KÊre Ida, Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores service og vores produkter.

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r stor glÊde af dine Flöss-styles, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen 🍓

De bedste hilsner,
Team Flöss

dårlig pas på ingen hjÊlp at hente

dårlig pas på ingen hjÊlp at hente
håber nogen gÞr noget ved det

2024幎10月9日

Flöss からの回答

KÊre Jytte, Vi kan se, at din anmeldelse muligvis er rettet mod en anden virksomhed, da vi ikke har haft nogen interaktion med dig?

For at hjÊlpe dig bedst muligt, anbefaler vi, at du kontakter Trustpilot for at få rettet anmeldelsen til den korrekte virksomhed. Alternativt er du også velkommen til at rette din anmeldelse her og indsende den til den rigtige virksomhed.

Hvis der er noget, vi kan gÞre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os direkte hos Flöss

Tak for din forståelse.

Anna, Flöss

Lang leveringstid

Jeg bestilte min pakke fredag, og jeg har stadig ikke modtaget den. Og det virker til at vÊre helt standard. Der står den kommer senere i dag, men 5 dage er for lang tid når der er andre shops der sender på 1 dag. Det gÞr i hvert fald at jeg ikke bestiller herfra igen

2023幎3月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。