Hier is in de Dornestraat, 3680 Opoeteren, vanavond een stroompanne geweest. Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het team dat de storing is komen oplossen. Ondanks het late uur waren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
1 ster is teveel. Niet komen opdagen voor afspraak voor plaatsing digitale meter. Anoniem bellen , niets ingesproken in antwoordapparaat. Dag verlof de vuilbak in. Moet je er zelf naartoe bellen om te... ãã£ãšèŠã
Vandaag 1/6/2026 zou Fluvius eindelijk ons huis aansluiten op het net, nadat we anderhalf jaar hebben moeten wachten voor ze in ook maar iets zouden doen. Vandaag kwam er dan eindelijk een ploeg. Vond... ãã£ãšèŠã
Zeer teleurstellende ervaring. Fluvius is een monopolist waar je als klant geen keuze in hebt, en dat merk je in de manier waarop klanten worden behandeld. De indruk die ik krijg, is dat de focus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãšãã«ã®ãŒæäŸæ¥è
- é»åäŒç€Ÿ
- ã¬ã¹äŒç€Ÿ
- ã°ãªãŒã³ ãšãã«ã®ãŒæäŸæ¥è
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Meer weten over elektriciteit, aardgas, meterstanden, zonnepanelen, premies, BENOveren, budgetmeter, aansluitingen en nog meer? We helpen je graag op weg!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
uitmuntende hulp vandaag van Anna telâŠ
uitmuntende hulp vandaag van Anna tel 078 35 35 34 betreffende geplande stroomonderbreking deze voormiddag 31oktober 2024 .
Proficiat
Falsspelers
Na technische problemen verdubbeld jouw verbruik, gedvongen 16.00 euro betalen per dag. Volgens app heb je een positieve saldo van 8.00 en binnen paar minuten - 8.00. Doodgewone oplichters zoals Engie, Total en Luminus.
Societe di profiteurs!!
Fluvius komt zijn afspraken niet na.
Fluvius komt zijn afspraken niet na.
Ze zouden een digitale meter komen plaatsen. Hadden ze 2 jaar terug ook al eens willen doen. Maar er scheeld iets aan de invoerkabel. Enkele maanden terug zouden ze terug komen. Maar niemand is komen opdagen en de invoerkabel is nog atlijd dezelfde.
Nu ja, ik loop er niet meer achter. Dat de eigenaar van het huis maar oplost
Zou ik 0 kunnen geven zou ik het doen
Zou ik 0 kunnen geven zou ik het doen. De medewerkers proberen behulpzaam te zijn. Mijn zonnepannelen zijn eindelijk na 4 maanden gekeurd bij Fluvius maar nu kan het niet doorgegeven worden aan de leverancier omdat onze EAN geblokeerd staat. Wij wisten niets van en vorige week had ik een andere medewerker die niets heeft gezegd. Ze weten niet hoelang het zal duren, weken, maanden, jaren .... bellen, klachten niets helpt. Ik vind schandalig dat zo een bedrijf de macht heeft. Dat ze maar boetes krijgen omdat ondertussen kunnen wij ook onmogelijk van leverancier veranderen voor goedkoper energie.
Storing wordt niet opgelost
Meer dan een maand geleden stuurde de digitale meter geen data meer door naar fluvius.
19 september bericht gehad dat een techniker contact zou opnemen, 4 October nog altijd niets gehoord.
Als er geld te halen valt zijn ze snel, maar nu is het niet interessant blijkbaar.
Technicus komt niet opdagen voor plaatsing digitale teller.
Afspraak gemaakt voor plaatsing digitale tellers. De technicus (via een onderaannemer) kwam niet opdagen en ik kreeg ook geen bericht dat de afspraak niet zou doorgaan.
afspraak digitale meters
helaas kan ik geen nul geven.
afspraak gemaakt voor plaatsen digitale meters.
Zijn niet komen opdagen.
Schandalige service en nodeloos tijdverlies....
Niet goed
Hey ik hoop 3de keer goede keer want ik ben niet te spreken over jullie service!!
Aan telefoon heel vriendelijk dit is geen probleem maar 1ste keer afgesproken op 18/9 smorgens maar komen ze 17/9 in de middag en briefje in de bus dat hier niemand was (normaal ook want was niet afgesproken)ik blijf toch hele voormidsag wachten op 19ste tuurlijk komt niemand
Ik bel leg het uit jullie zeggen ook fout gemaakt te hebben dus geen probleem nieuw afspraak gemaakt
Komen ze hier mooi op tijd weten waarom ze komen en dan hebben ze het materiaal niet mee wtf nu nog meer dan maand moeten wachten dus jullie bediening niks waard en ben ni enige
Maffia
Extortie, oplichting, Diefstal.
Pure Maffia gesteund door de staat.
Super goede ervaring op het kantoor inâŠ
Super goede ervaring op het kantoor in Mechelen! Echt top team, heel vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank Greet!
Fluvius blijft brieven droppen op mijnâŠ
Fluvius blijft brieven droppen op mijn adres die voor iemand anders bestemd zijn. Vandaag nam ik voor de 3e keer contact. Het mens aan de telefoon WIL mij niet begrijpen. Ik doe geen moeite meer volgende brief gaat integraal de vuilbak in.
3 keer contact nemen is 6 keer teveel, doe uw werk Fluvius!
2 dagen verlof weggesmeten
2x afspraak voor digitale meters, 2x niemand langsgekomen.
Gebeld met fluvius/3dm. Ah Meneer wij hebben u die dag geprobeert te bellen om te zeggen dat afspraak niet kan doorgaan.
Geen voicemail, geen mail, geen smsje.
Enkel een gemiste oproep van een gewone vaste nummer.
Maak geen 3de afspraak meer, mogen de meter steken waar de zon niet schijnt
This company steals private property
DO NOT USE! This company is full of thieves. They had access to the underground parking lot of our apartment building and either stole a key or had one made to gain entrance into the parking lot outside of their working hours. They then broke into a bike locker and stole our Vespa. They saw this while working in the apartment block and came back after hours to steal this. They have been no help in investigating the issue and are not to be trusted. Full of liars and thieves!
Alles ging altijd goed tot ze 1250kw terug draaien
Alles ging altijd goed ben 4j klant geweest en ben best zuinig, dus slechte klant voor elektrischiteits instanties, betaalde elke maand â¬70 kreeg elke jaar mooi potje terug betaald deze keer zou het maar om â¬21 gaan vorig jaar 10/23 is er een meteropnemer langs geweest die had meterstanden door gegeven maar ze wisten niet dat ik elk jaar foto's maak van mijn meter! wat hebben ze gedaan mijn meter stond op 11/2023 op 104 236 en zun hadden er 103 014 genoteerd 10/2023 dus ze draaien de meter +- 1250kw terug voor je te bestelen DUS CHECK ZEKER JE STANDEN EN MAAK VAN ALLES FOTO'S ze moeten dit weten hoe kan je een meter terug draaien terwijl alles wettelijke word bijgehouden elk jaar! dan zouden ze het gezien moeten hebben!! Maar ik vertrouw grote bedrijven niet echt! wie weet bij hoeveel mensen doen ze dit Controleer alles elk jaar en maak foto's dan heb je bewijzen!
ik ga hier verder mee ookal hebben ze het vandaag aangepast! Ga verder gaan gewoon voor de mensen waar het niet bij opgevallen is!
Dreigen met boetes ivm stroomstoring
Net gebeld om een stroomstoring door te bellen, gedeelde straat zonder stroom (ongeveer 15 woningen).
Kreeg te horen als we het probleem niet vinden kost u dat 110 euro verplaatsingskosten.
Maar informatie geven over een evt vergoeding ivm ingebreken stellen zwijgen ze als de dood over.
HET IS AAN JULLIE OM TE ZIEN DAT ALLES IN ORDE IS!!!
En jullie hoeven niet te dreigen met boetes of denken jullie nu echt dat ik bel voor niks. (Half de straat zit zonder stroom HALLOOOOOOO)
Jullie zouden blij moeten zijn dat de mensen het willen melden, als in de winter een oude buur niet in staat is om te bellen wat dan???
Schaf die dreigboetes af, dit trekt op niks.
Spijtig dat men geen 0 kan geven als review
Er zou een digitale meter worden geplaatst in mijn tweede verblijf in Westende.
Het werd al moeilijk om een plaatsingsdatum af te spreken. De twee vermelde telefoonnummers heb ik gebeld : geen antwoord. Dan maar een bericht geplaatst op de voicemail : geen antwoord gehad. Verschillende malen heb ik terug gebeld : eindelijk iemand aan de lijn. Het ging vlot om een datum en uur vast te leggen : op 26 08 zou er iemand komen tussen 8u en 9u.
Van de buren wist ik dat men pas ging komen om 10 u.
Dus die dag gewacht tot 10 u. Niemand gezien. Dan maar de maatschappij gebeld. Daar wist men van niets. Men zou mij terug bellen.
Om 10u20 komt de installateur, zonder een goedendag of excuses. Hij doet zijn mond niet open en begint met de installatie. Hij verwittigt niet dat stekkers uit stopcontacten moeten om schade aan toestellen te vermijden. Gelukkig wist ik dit van een vroegere plaatsing.
Van de maatschappij heb ik geen telefoon gekregen.
Zelf was ik nog net goed genoeg om een handtekening te plaatsen op zijn tablet die hij voor mijn neus duwde en zei 'hier te tekenen'. Dit is het enige wat hij tegen mij gezegd heeft tijdens zijn plaatsing.
Een technieker van TEAPlus kwam vandaagâŠ
Een technieker van TEAPlus kwam vandaag bij ons langs voor het plaatsen van digitale meters.
Deze persoon was bijzonder vriendelijk!!
Als het goed is moet het ook vermeld worden!
Ik sluit me aan bij zovelen hier
Ik sluit me aan bij zovelen hier. Twee keer afspraak gemaakt voor plaatsen digitale meters. Zijn niet komen opdagen, zonder enige vorm van communicatie of verwittiging. Twee verloren dagen. Wij blijven alvast niet meer thuis.
Tijdens een telefoongesprek inhakenâŠ
Tijdens een telefoongesprek inhaken Fluvius, dat doen we niet.... Op zijn minst zouden jullie kunnen terugbellen, maar ook dat is blijkbaar te veel...
Uit jullie e-mail kon ik al opmaken dat een NIET reglementaire gasleiding toegelaten is (In welke kleur dan ook, ook al loopt ze door een doorgang voor wagens).... Is er ooit een uitslaande keukenbrand geweest naast deze gasleiding die over de voorgevel werd aangelegd.
Fluvius zegt dat zij alleen verantwoordelijk zijn voor de binnen- installatie, verder blijft men vaag inzake de veiligheid van de gasleiding buiten.
Maar dat is géén probleem, zolang er géén lekkage is.
Ik vraag mij af wie jullie hebben gestuurd, of zijn jullie gemakzuchtig voortgegaan op het rapport van een gemakkelijke loodgieter die zonder controle even een documentje heeft opgesteld, dat alles in orde was ???
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ