Fik fantastisk service forleden ifb. Med et sko-bytte. Troede faktisk service var et dÞdt begreb i DK, men det lever i hÞjeste grad i Nyborg. VÊrd at kÞre efter nok lige til 3 stjerner hvis de uddele... ãã£ãšèŠã
Jeg tog til FNE Outdoor Nyborg fra Slagelse, for at kÞbe et par vandrestÞvler. Jeg har problemer med knyst pÃ¥ begge fÞdder. Jeg fik den bedste vejledning af Pernille - hun var sÃ¥ vidende og servicemin... ãã£ãšèŠã
Varerne er virkelig top kvalitet. Jeg kÞbte keen vandrestÞvler og lorpen strÞmper allerede sidste sommer, 2023. Har brugt disse ting hver dag siden, altid en udsÞgt fornÞjelse. Derfor stÞtter jeg forr... ãã£ãšèŠã
Sandra hos FNE Outdoor tager prisen for bedste kundeservice hos en webbutik, jeg har oplevet i mine 25 Ã¥r pÃ¥ internettet. Hun brugte virkelig lang tid pÃ¥ at vejlede mig og bad om billeder af mine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- éŽå±
- 玳士衣æåº
- 婊人æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FNE-Outdoor har et stort udvalg af beklÊdning til dig, der elsker outdoor-livsstilen - sÊrligt med fokus på vandring og hverdagens friluftsliv. Vi er specielt stÊrke på uld - og har et stort udvalg af kvalitetsmÊrker fra Europa. Lige fra danske Joha, svenske Ivanhoe of Sweden og irske Fisherman. Derudover har vi også uld fra Fuza Wool, designet i Danmark, strikket i Nepal. Hos os finder du også et stort udvalg af FjÀllrÀven - heriblandt mange FjÀllrÀven-bukser helt fra str. 46 og i nogle modeller helt op til str 60. Derudover er vi dygtige til uld - både strik og uldundertÞj. Vi har en kombination af outdoor-mÊrker som du ikke finder andre steder. UldundertÞj er ligeledes en stor del af friluftslivet og her har vi et rigtig god udvalg fra danske Joha, amerikanske Smartwool og svenske Ivanhoe og lidt fra norske Ulvang. FNE-Outdoor forhandler kvalitetsmÊrker som FjÀllrÀven, Ivanhoe of Sweden, Haglöfs, Jack Wolfskin, Hanwag, Teva, Joha, Lorpen, Fuza Wool og Fisherman out of Ireland - samt mange flere. Et nyt mÊrke vi har taget ind er Craghoppers som kan noget de andre ikke kan,
NÞrregade 5, 5800, Nyborg, ãã³ããŒã¯
- fne@fne.dk
- www.fne-outdoor.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God service
God service. De tager ens henvendelse seriÞst og går langt for at svare på ens spÞrgsmål.
Fin oplevelse
Som altid en god oplevelse at handle med FNE Outdoor. Servicen er helt i top.

FNE Outdoor ããã®åç
Fornem behandling og problemlÞs handel
Fornem behandling og problemlÞs handel. Bliver flot orienteret om evt. problemer.
Kan klart anbefales som forretning
Hurtig og venlig ekspedition på web
Hurtig levering af den bestilte vare ogâŠ
Hurtig levering af den bestilte vare og god information vedlagt i pakken.
Varerne levede op til min forventning
Varerne levede op til min forventning. Hurtig levering.

Super hurtig levering
Super hurtig levering - dog rimelig bÞvlet med returnering af det par stÞvler, der var for store. Gratis retur vÊnner man sig hurtigt til pÃ¥ Zalando ð

FNE Outdoor ããã®åç
Super god vejledning hos kundesupportâŠ
Super god vejledning hos kundesupport og ingen problemer med levering.

FNE Outdoor ããã®åç
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service! :) Tak for det! Bestemt ikke sidste gang, jeg handler ved jer!

FNE Outdoor ããã®åç
Fine bukser og hurtig levering
Fine bukser og hurtig levering. Her kan I godt bestille fra :)