レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Focus 2 til en vurdering af min andelsbolig, og jeg kan varmt anbefale dem! Allan, som hjalp mig, var utrolig sÞd, hjÊlpsom og effektiv. Jeg fik rapporten allerede... もっず芋る

Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at have vurderingsmanden Jens ude hele 2 gange jeg har skulle sÊlge andelslejlighed, og begge gange har vÊret absolut professionelt og ordentligt. Jens er den person so... もっず芋る

Vi havde Allan & SÞren ude til en vurdering. De var hurtige og respektfulde. Da vi var i lidt tidspres grundet boligomstÊndigheder, havde jeg allerede vurderingsrapporten samme eftermiddag. Fantasti... もっず芋る

䌁業情報

1. 土朚事務所
  2. ・
  3. 構造工孊技術者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Focus2 A/S er et rådgivende ingeniÞrfirma med virke og speciale indenfor byggeteknisk rådgivning og bygningsrenovering samt andelsboligvurderinger i det storkÞbenhavnske område. StorkÞbenhavn er vores hjemmebane, og her har vi gennem mere end 10 år hjulpet bl.a. boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger med professionel rådgivning og ekspertise. Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjÊlpe jer med jeres bygge-/renoveringsprojekt.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Vurderingsrapport ifm. salg af andelsbolig

Vi har i forbindelse med salg af andelsbolig, brugt Jens Lauesen fra Focus2 til at udarbejde vurderingsrapport. Jens Lauesen var grundig, professionel og sympatisk i sin gennemgang af huset. Vi oplevede stor fairness i hans vurdering og prissÊttelse af både forbedringer og mangler - en stor tryghed for os som sÊlgere og en stor tryghed for kommende kÞbere. Vi har haft en god kontakt og et rigtigt godt samarbejde. Vi kan på det varmede anbefale Jens Lausen.

2026幎9月10日

Vurdering af lejlighed

Fantastisk service!

2026幎9月4日

Vurdering af vores lejlighed

Jens Lauesen vurderede vores lejlighed yderst kompetent og respektfuldt i forhold til fejl og udbedringer.

EfterfÞlgende udarbejdede han vurderingsrapporten ekstraordinÊrt hurtigt, hvorfor vores lille familie kunne komme bedst muligt videre i tilvÊrelsen med en god oplevelse i erindringen.

Tak for hjÊlpen.

2025幎12月10日

Det var en fornÞjelse at samarbejde med Focus2

Det var en fornÞjelse at have Kim ude, for at lave en vurdering på vores andelslejlighed. Han var simpelthen så sÞd og behagelig - derudover var han også meget gennemsigtig omkring, hvad han foretog sig og hvad vi skulle regne med tidsmÊssigt. Det betÞd rigtig meget for os, at han var så kommunikativ og god til at overholde tiden, da vi selv arbejdede på en lidt for tight tidsplan. Det var en virkelig fair og grundig vurdering og hvis jeg skal have en lejlighed vurderet en anden gang - så vil jeg klart ringe til Kim igen.

2025幎9月8日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle have solgt min lejlighed

Jeg skulle have solgt min lejlighed, dette inkluderer at jeg skulle ha vurderingsmand på og ha lavet en vurdering hurtigere end den normale vente tid. Så kom Allan og viste mig hvordan en rigtig vurderingsmand gÞr. Super professionel samt venlig og imÞdekommende. Hvis i skal bruge en vurdering spÞrg efter Allan. Kan kun anbefales

2025幎10月29日

Jens is the man

Jeg har vÊret så heldig at have vurderingsmanden Jens ude hele 2 gange jeg har skulle sÊlge andelslejlighed, og begge gange har vÊret absolut professionelt og ordentligt.

Jens er den person som går en ekstra mil for sine sager og hjÊlper én helt til dÞrs i de processer der omhandler til vurdering.

Derudover er han dygtig til at forklare hvordan det praktiske hÊnger sammen så man forstår vurderingsrapporten fra A-Z.

Tusind tak Focus2 og Jens!!!

2025幎6月16日

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service. Lynhurtige og supersÞde - både telefondamen og vurderingsmanden Allan. Allan var grundig og venlig. Det virkede som om, han havde mange års erfaring i at vurdere andelslejligheder, så jeg havde en god fornemmelse omkring ham. Kan klart anbefale Focus2.

2025幎6月14日

Tak for hjÊlpen

Jeg vil varmt anbefale vurderingsmand Jens Lauesen fra focus2. Jeg har fået råd og vejledning ved kÞb af en andel, og udover at blive mÞdt af faglig kompetence, var Jens også både venlig og empatisk, hvilket var vÊrdsat.

2025幎5月1日

Varm anbefaling

Allan JÞrgensen fra Focus2 leverede en effektiv og detaljeret gennemgang af vores lejlighed, og havde en behagelig og hjÊlpsom tilgang til vurderingen.

2025幎5月14日

Professionel vurdering ifm salg

Focus2 har vurderet min andelsbolig ifm salg.
Stor ros til Allan JÞrgensen, for hans behagelige, professionelle og grundige gennemgang.
Vurderingsrapporten er både detaljeret og fair udfra de af Bestyrelsen pålagte vurderingsprincipper.
Kan på det varmeste anbefale at benytte Focus2.
Kan i Þvrigt nÊvne, at Focus2 tidligere har vÊret inde over en vandskade i min Bolig, hvor samarbejdet også var upåklageligt.
Tak for jer!

2025幎2月28日