レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har i forbindelse med salg af andelsbolig, brugt Jens Lauesen fra Focus2 til at udarbejde vurderingsrapport. Jens Lauesen var grundig, professionel og sympatisk i sin gennemgang af huset. Vi opleve... もっず芋る

Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at have vurderingsmanden Jens ude hele 2 gange jeg har skulle sÊlge andelslejlighed, og begge gange har vÊret absolut professionelt og ordentligt. Jens er den person so... もっず芋る

Vi havde Allan & SÞren ude til en vurdering. De var hurtige og respektfulde. Da vi var i lidt tidspres grundet boligomstÊndigheder, havde jeg allerede vurderingsrapporten samme eftermiddag. Fantasti... もっず芋る

䌁業情報

1. 土朚事務所
  2. ・
  3. 構造工孊技術者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Focus2 A/S er et rådgivende ingeniÞrfirma med virke og speciale indenfor byggeteknisk rådgivning og bygningsrenovering samt andelsboligvurderinger i det storkÞbenhavnske område. StorkÞbenhavn er vores hjemmebane, og her har vi gennem mere end 10 år hjulpet bl.a. boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger med professionel rådgivning og ekspertise. Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjÊlpe jer med jeres bygge-/renoveringsprojekt.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Yderst kompetent vejledning.

Vi havde besÞg af Jens Lauesen der er utrolig dygtig og fagligt kompetent. Hans råd og vejledninger har givet os mulighed for at fokusere på de detaljer der er vigtige i forhold til vedligehold af vores lejlighed.
Kort og godt en fornÞjelse.

2025幎2月4日

Professionel vurdering

I forbindelse med en deloverdragelse fik vi vurderet vores andelslejlighed af Peter Ulrich fra Focus2. Det viste sig at blive en god oplevelse med en vurderingsrapport med en grundig beskrivelse og en fair vurdering. En god oplevelse og vi kan anbefale Peter fra Focus2, der kommer med god erfaring og gode råd. Rigtig godt og professionelt arbejde

2024幎12月4日

VARMESTE ANBEFALING!

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Focus 2 til en vurdering af min andelsbolig, og jeg kan varmt anbefale dem! Allan, som hjalp mig, var utrolig sÞd, hjÊlpsom og effektiv. Jeg fik rapporten allerede samme dag, hvilket oversteg mine forventninger. Fantastisk service hele vejen igennem – jeg vil helt sikkert benytte mig af dem igen! Hvis du skal have foretaget vurdering, sÃ¥ kan jeg kun anbefale Focus 2

2024幎11月29日

Rapport på 2 dage. Jeg bestilte en vurdering af min

Jeg bestilte en vurdering af min andelsbolig for 2 dage siden, og jeg har allerede modtaget rapporten... Jeg ringede til Allan fra Focus2, og fortalte at jeg havde en smule travlt med at indhente rapport. Allan fandt plads i kalenderen og kom indenfor kort tid. Jeg oplevede en sublim service, og han var dygtig til at forklare mig de ting der var nÞdvendige. Ydermere modtog jeg den fulde rapport meget hurtigt efter hans besÞg. Jeg er ovenud tilfreds med Allan i denne omgang. Mange tak! Ærgerligt at han snart skal pÃ¥ pension for Focus2 :)

2024幎11月21日

Anbefaling

Vi har haft et professionelt tilsyn af vores lejlighed udfÞrt af Jens Lauesen. Han fremstår faglig kompetent med bred viden. Desuden har han vÊret yderst fleksibel, venlig og hjÊlpsom gennem salgsprocessen.

2024幎11月1日

KYNDIG OG YDERST PROFESSIONEL

KYNDIG OG YDERST PROFESSIONEL
Jeg har fået udarbejdet vurderingsrapport af min andelslejlighed af Focus2, og jeg er virkelig positivt overrasket. Super professionel, pålidelig og saglig service. Jeg vil klart anbefale dem til alle med hang til et godt stykke arbejde - og jeg er endda rimelig pernitten, så der skal meget til at imponere mig :-)

2024幎9月18日
自発的なレビュヌ

Fremragende og meget betryggende oplevelse

Vi har haft Peter LindbÊk fra Fokus2 som byggestyrer på et meget stort byggeprojekt med udskiftning af tag og udvendig renovering af vores hus. Det har vÊret en fremragende og meget betryggende oplevelse. Peter er fagligt sÊrdeles dygtig med meget hÞje byggetekniske kompetencer og stor indsigt. Peter sÊtter en Êre i at overholde de indgåede aftaler (han tager altid telefonen og giver besked tilbage) og er samtidig sÊrdeles imÞdekommende og fleksibel. Peters faglighed gÞr, at han er virkelig god til at se muligheder og til at lÞse problemer. Vi kan give Peter LindbÊk og Fokus2 vores bedste anbefalinger.

2024幎9月5日

Vurdering af andelsbolig

Rigtig god oplevelse med vurderingsmand Allan JÞrgensen. Han kom til aftalt tid og var god til at forklare, hvad han kiggede efter i boligen. Han var hurtig, fleksibel og meget venlig. Kan varmt anbefales.

2024幎8月2日

Anbefaling af Allan JÞrgensen fra Focus2

Har haft en meget positiv oplevelse i forbindelse med et vurderingsbesÞg af Allan JÞrgensen fra Fokus2.
Han kom prÊcis til tiden og udover at vÊre meget behagelig og professionel, gennemgik han hele forlÞbet på en god og empatisk måde.
Han lavede en grundig vurdering af vores andelbolig og vi har fÞlt os i gode hÊnder i hele forlÞbet.
Kan klart anfale Allan JÞrgensen til andre.

2024幎4月10日

Empatisk og professionel

Jeg fik min andelslejlighed vurderet hos Focus2 af Jens Lauesen, som var yderst behaglig og professionel i hans tilgang.
Da jeg senerehen fik behov for vejledning ift indsigelser fra kÞber, var Jens en empatisk og dygtig sagkyndig, der kunne vejlede og hjÊlpe mig igennem sagen med kÞber.

Vil varmt anbefale Focus2 og sÊrligt fremhÊve Jens Lauesen for hans empatiske fremtoning og kompetencer som vurderingsmand/bygningsingeniÞr. Har fÞlt mig i trygge og kyndige hÊnder hele vejen igennem.

2024幎3月8日

Vi kan varmt anbefale Focus 2

Vi kan varmt anbefale Focus 2. Vi havde besÞg af Allan, som var professionel, interesseret, og motiveret for at gÞre det til en god oplevelse for begge parter. Vi er super tilfredse med forlÞbet, og kan isÊr anbefale Allan.

2024幎2月16日