Vi har i forbindelse med salg af andelsbolig, brugt Jens Lauesen fra Focus2 til at udarbejde vurderingsrapport. Jens Lauesen var grundig, professionel og sympatisk i sin gennemgang af huset. Vi opleve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Focus 2 til en vurdering af min andelsbolig, og jeg kan varmt anbefale dem! Allan, som hjalp mig, var utrolig sÞd, hjÊlpsom og effektiv. Jeg fik rapporten allerede... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at have vurderingsmanden Jens ude hele 2 gange jeg har skulle sÊlge andelslejlighed, og begge gange har vÊret absolut professionelt og ordentligt. Jens er den person so... ãã£ãšèŠã
Vi havde Allan & SÞren ude til en vurdering. De var hurtige og respektfulde. Da vi var i lidt tidspres grundet boligomstÊndigheder, havde jeg allerede vurderingsrapporten samme eftermiddag. Fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Focus2 A/S er et rådgivende ingeniÞrfirma med virke og speciale indenfor byggeteknisk rådgivning og bygningsrenovering samt andelsboligvurderinger i det storkÞbenhavnske område. StorkÞbenhavn er vores hjemmebane, og her har vi gennem mere end 10 år hjulpet bl.a. boligselskaber, ejerforeninger og andelsboligforeninger med professionel rådgivning og ekspertise. Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjÊlpe jer med jeres bygge-/renoveringsprojekt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Behageligt og professionelt besÞg
Jeg kan varmt anbefale Allan JÞrgensen, som var professionel, rar og imÞdekommende. BesÞget var effektivt og vurderingen blev udarbejdet på få timer.
Highly recommend Allan from Focus2
Highly recommend Allan from Focus2. Deep knowledge and experience, great service!
Kan kun anbefale Jens Lauesen fraâŠ
Kan kun anbefale Jens Lauesen fra Focus2. Jeg fik min andelsbolig vurderet på rekordtid uden merpris. Han var hurtig, flink og lavede en fin vurdering.
Ret og rimeligt - og super god kommunikation. Meget professionelt!
Jeg vil på det varmeste anbefale Focus2 og Jens Laugesen.
Jeg skulle sÊlge min mors andelsbolig, da hun skulle på demensplejehjem. Det siger sig selv, at det var en meget stresset situation for mig.
Der opstod nogle tvister i forhold til kÞber, men med sin professionalisme og ro hjalp Jens mig med at fÃ¥ âstyrâ pÃ¥ det hele.
Det har vÊret meget trygt forlÞb, og det har vÊret fokus på hvad der har vÊret ret og rimeligt hele vejen igennem.
At kommunikationen var fyldt med imÞdekommenhed og stor empati har vÊret en dejlig overraskelse.
Hermed min allerbedste anbefaling!
Professionelt og god service
Jeg vil gerne anbefale Focus2 og isÊr Jens Lauesen.
Vi modtog en god og professionel vurdering af vores andelsrÊkkehus.
Vi vil med glÊde benytte os af dette firma igen.
Stor ros til Focus2
Stor ros til Focus2 - og ikke mindst til bygningsingeniÞr, Jens Lauesen - for kyndig og behagelig vurdering af min andelslejlighed. Jeg har benyttet mig af Focus2 flere gange, og giver hermim dem og Jens min varmeste anbefaling!
Vurderingsrapport
Super oplevelse, med en hurtig og serviceminded medarbejder. Vurderingerne blev nÞje gennemgået og skemaet udarbejdet på få dage.
Alt i alt en god oplevelse.
God oplevelse og kommunikation medâŠ
God oplevelse og kommunikation med focus2.
Vi havde fornÞjelsen af at haveâŠ
Vi havde fornÞjelsen af at have vurderingsmanden Jens Lauesen ude og vurdere vores andelsbolig. Han forklarede processen for os grundigt så vi kunne vÊre trygge igennem det hele.
Vi kan varmt anbefale Jens Lauesen til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig vurderingsmand!
Professionel effektiv vurdering
Focus2 er nemme at komme i kontakt med, der er kort tid fra booking til vurdering, og selve vurderingen er grundig og professionel.
En sand fornÞjelse når man skal sÊlge sin andelsbolig.
salg af andel.
Vi har for nylig haft fornÞjelsen af at samarbejde med Jens Lauesen fra FOKUS 2 i forbindelse med vurderingen og salg af vores andelslejlighed. Jeg Þnsker at udtrykke min tilfredshed med vurderingsmandens arbejde og hans ekstraordinÊre indsats, sÊrligt da der opstod uoverenstemmelser mellem kÞber og sÊlger.
Virkelig god service dejligt nÃ¥r altâŠ
Virkelig god service dejligt når alt kÞrer problemfrit .Stort tak til Peter
Gennemgang og vurdering af andelsbolig
Gennemgang og vurdering af andelsbolig. Hurtig respons, seriÞs gennemgang.
Vurderingsmanden rykkede hurtigt pÃ¥âŠ
Vurderingsmanden rykkede hurtigt på vores henvendelse, da vi stod klar med en kÞber til vores andelslejlighed.
Han udfÞrte en god service og fik udarbejdet vurderingsrapporten hurtigt således vi kunne igangsÊtte salget af vores lejlighed.
Mange tak til vurderingsmanden og focus2.
Hurtig og kompetent rådgivning
I forbindelse med flere ombygningsprojekter har vi gjort brug af Focus2 til projektudvikling, indhentning af byggetilladelse, valg af entreprenÞr samt lÞbende byggestyring. Vi er blevet ydet en professional rådgivning, som har tilsikret en effektiv eksekvering af vores projekter. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Focus2 til sådanne opgaver.
Har fÃ¥et vurderer min andelslejlighedâŠ
Har fået vurderer min andelslejlighed og fik en super god service. Vurderingensmanden kom hurtigt ud på trods af de havde rigtig travlt. Alt i alt super god service samt god og reel vurdering af lejligheden. Rar og imÞdekommende.
Bygningsgennemgang veludfÞrt
Bygningsgennemgang veludfÞrt
Vi fik lavet bygningsgennemgang med dertilhÞrende 10 års drift og vedligeholdsplan af Focus2. De kan kun anbefales, professionel gennemgang, flot bygningsrapport og godt driftsvÊrktÞj som kommer med i ejerforeningens budget.
Jens fra focus2 har vurderet minâŠ
Jens fra focus2 har vurderet min andelslejlighed.
Rar, imÞdekommende og snaksalig.
Ordnede rapporten med grundig gennemgang og fagligt Þjemed.
Klart at anbefale.
Har fÃ¥et vurderer min andelslejlighedâŠ
Har fået vurderer min andelslejlighed og fik en super god service. Vurderingensmanden kom hurtigt ud på trods af de havde rigtig travlt og havde papirerne en ugen efter. Alt i alt super god service samt god og reel vurdering af lejligheden
Benyt Focus2 og risiker ekstra regninger
Focus2 er et firma der ikke behandler de ordre de modtager seriÞst. En simpel opgave som en vurderingsrapport blev udfÞrt på under 15 minutter. EfterfÞlgende modtog jeg en ekstra regning, bestilt på vegne af kÞber på 4 gange prisen for vurderingsrapporten for et problem deres rapport skulle have afdÊkket i fÞrste omgang. Da jeg gÞr indsigelse undskyldte de sig med at lejligheden var mÞbleret. Eneste problem var man sagtens kunne have set skaden med det blotte Þje på trods af mÞblerne. Fup firma jeg ikke vil anbefale nogen
*** nedenstående svar fra Focus2 er et svagt forsÞg på at fralÊgge sig deres ansvar i sagen ***

Focus2 ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹