Jeg har nu vÊret hos Ditte og har aldrig oplevet en mere behagelig og forstÃ¥ende fodterapeut. Vil klart anbefale at komme hos Ditte. Hun er utrolig omhyggelig . Hvis jeg kunne, ville jeg give 6 stj... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har kommet i klinikken flere Ã¥r hos Bettina og derefter Ditte. Har altid fÃ¥et en god behandling og rÃ¥dgivning. Men isÊr Ditte skal have ros for sine behandlinger. FÞler mig altid i trygge hÊnder.... ãã£ãšèŠã
Mega sÞd behandler, men knapt 400kr for at skrabe lidt i noget, hun var i tvivl om var en fodvorte eller ligtorn er lige dyrt nok.
Min kone og jeg går fast hos Betina. Utroligt sÞd og behagelig, vi elsker at komme her.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fodterapi, fodbehandling, indlÊg, velvÊre, statsautoriseret fodterapeut. Vi er dedikerede til at give dig den bedste fodterapi oplevelse. Vi ser frem til at tage hånd om dine fÞdder og sikre, at du går ud fra vores klinik med en fornyet fÞlelse af velvÊre.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FÞrste besÞg hos fodterapeut Bettina
FÞrste besÞg hos fodterapeut Bettina. Det var en fornÞjelse og kan varmt anbefale det. Har booket nÊste behandling ð.
Altid dejlig behandling og megetâŠ
Altid dejlig behandling og meget effektiv kan varmt anbefales
Jeg er en meget tilfreds og glad kunde
Jeg er en meget tilfreds og glad kunde, dejlig service med altid smil pÃ¥ ð
BlÞde fÞdder
Et dejligt sted at få ordnet sine fÞdder, de er super sÞde og dygtige. Hilsen Berit
Er et rigtig dejligt sted at komme
Er et rigtig dejligt sted at komme, altid smilende og glade, kommer der hver 5 uge og flyver hjem bagefter ð dejligt nÃ¥r ens fÞdder er blevet ordnet ð€â€ïž
Altid en fornÞjelse at komme tilâŠ
Altid en fornÞjelse at komme til behandling hos Betina.
Glad, smilende og super dygtig ð
altid fantastisk arbejde.
altid fantastisk arbejde.
Mine fÞdder har aldrig vÊret så velplejede .
Begge fodterapeuter er virkelig dygtige og professionelle.
Kan varmt anbefale denne klinik.
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra. Altid god og professionel behandling. Kan kun anbefale Betina Hansenð€©
Vil til enhver tid anbefaleâŠ
Vil til enhver tid anbefale fodbehandling her, altid god tid og professionelt arbejde...
Altid en fornÞjelse at fÃ¥ ordnet mineâŠ
Altid en fornÞjelse at få ordnet mine fÞdder her. Vil til enhver tid anbefale - book endelig en tid. Du vil ikke fortryde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã