レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Superervaring! Bovengemiddeld grote afbeelding (220x80cm) laten afdrukken op plexiglas. Wilfried zocht pro-actief contact en adviseerde 8mm ipv 10 mm dikte te kiezen in combinatie met het ophangsyst... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Tot twee keer toe ( omdat de eerste keer te klein was) een bestelling geplaatst. De eerste keer viel een stuk van de afbeelding weg en de tweede keer was het te donker. Er wordt totaal niet meegedacht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service en heel erg behulpzaam. Ik kreeg mijn bestelling via de site niet goed geplaatst maar werd direct via de mail geholpen. De foto's waren precies zoals ik wilde en zijn van uitstekende... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 写真珟像サヌビス
  2. 額瞁専門店
  3. ポスタヌ店
  4. 壁玙店

圓該䌁業による蚘述

Laat jouw mooiste digitale fotoÂŽs door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 57ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Tis omdat ik een ster moet geven maar

Tis omdat ik een ster moet geven maar deze ene vind ik eigenlijk al te veel. Ook ik wilde de foto's snel hebben en heb een spoedbestelling geplaatst waarin werd gezegd dat ze dan gelijk verzonden werden (met mitsen en maren natuurlijk). Ze wekken hiermee de illusie dat de foto's de volgende dag in huis zijn....het zijn tenslotte maar foto's past naar mijn mening zo door de brievenbus dus hoe moeilijk kan het zijn. Dan ga je maar eens bellen......niet te bereiken. Uiteindeijk via de app....Wij hebben ze op tijd verzonden nu is het afhankelijk van Postnl is het antwoord wat je dan krijgt. De prijs van de foto's als de 'spoedservice' staat niet in verhouding tot de werkelijk service die ze bieden...... volgende x gewoon weer naar de hema!

2024幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Fotogeschenk valt niet mee te praten.

Op donderdag een bestelling gedaan en 20% extra betaald voor spoed levering gezien het voor een begrafenis was. Alles zou uiterlijk zaterdag worden geleverd uiteindelijk is alles pas na de begrafenis geleverd en fotogeschenk geeft aan dat dat niet hun probleem is maar dat het de schuld was van postnl. Oftewel klantenservice van niks evenals geen tegemoetkoming in de kosten zoals de 20% voor de spoed levering retour. Ik raad aan ver uit de buurt te blijven van dit bedrijf al je snel een product nodig hebt.

2024幎8月22日

Bestelde 19 foto’s en kreeg er 4

Bestelde 19 foto’s en kreeg er 4. Contact leggen was bijzonder moeilijk, telefoon werd niet aangenomen en whatsapp berichten amper beantwoord. Ik ben uiteindelijk via een lange omweg in contact gekomen. Ze beloofde de rest van de fotos via een express service af te sturen, omdat ik ze dringend nodig had, maar die belofte kwamen ze ook niet na. Ik ontving de foto’s dus veel te laat. Kwaliteit was ook vreselijk, onscherp en niet op de juiste maat uitgesneden. In plaats van een excuus te maken, deden ze er wat lacherig over. Leugenaars dus!!

2024幎8月1日

Keurig

Ik heb een vergroting van een foto van mijn moeder besteld voor de crematie. De foto is erg mooi geworden en keurig op tijd aan gekomen. Super service.

2024幎8月1日

Wat valt dat tegen zeg

Wat valt dat tegen zeg. De sticker is zo transparant dat je hem niet ziet op de auto.
Antwoord van fotogeschenk: dat komt waarschijnlijk omdat de kleuren teveel op elkaar lijken.
Niet dus. De auto is wit en de sticker zwart (een gorilla).
Verder geen reactie meer. Slechte service en zonde van mijn geld

2024幎7月31日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit en geen service. Pas op!

Slechte kwaliteit en geen service.
Vergroting van een foto besteld. Op de website van fotogeschenk wordt aangegeven dat de kwaliteit van de afdruk op basis van het formaat uitstekend zal zijn. Ook de preview en de factuur laten een goed resultaat zien. De daadwerkelijke afdruk echter is niet om aan te zien. Slechte kleuren, onscherp, gewoon waardeloos en niet bruikbaar.
Bij recalamatie hierover verschuilt fotogeschenk zich achter het "i" tje waarin aangegeven staat dat wanneer je twijfelt over de kwaliteit je hierover contact kan opnemen. Dit is de wereld op zijn kop!
Waardeloos en weggegooid geld!

2024幎7月22日
5぀星のうち2の評䟡

Oranje-achtige afdruk op canvas

Een grote foto op canvas besteld. De kleuren weken erg af van de originele foto; de afdruk was erg oranje. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een bandje waarop staat dat je moet mailen of een whatsapp bericht moet sturen. In eerste instantie had ik geantwoord op het bericht over de order. Hier kwam geen reactie op. Op mijn whatsapp bericht ook niet. Later vond ik op de website nog een ander e-mailadres voor klachten. Fotogeschenk beweert dat de oranje kleur in het bestand zit. Dit blijven ze volhouden, ondanks dat de foto op het scherm dit niet heeft, noch de foto op de factuur, noch de afdruk van de foto op papier. Uiteindelijk bij een ander bedrijf een canvas besteld. Deze had gewoon de oorspronkelijke kleuren. Nog steeds erkent Fotogeschenk niet dat het aan hun afdruk ligt; het andere bedrijf zou een autocorrectiefunctie gebruikt hebben. Als tegemoetkoming krijg ik korting op de volgende bestelling. Die gaat er uiteraard niet komen.

2024幎6月11日

Mooi eindproduct

Er werd duidelijk gecommuniceerd rondom de levering van het product.
Het was erg fijn dat er keuze was uit diverse formaten. De foto die wij op het product had afwijkende afmetingen dus dat was heel fijn
Maar bovenal was het geleverde product geheel naar verwachting prachtig. Wij hebben een foto op canvas besteld

2024幎5月29日
5぀星のうち2の評䟡

Matige kwaliteit

Ik heb een "Foto acrylblok" besteld. Dit is een foto die achter een stuk acryl geplakt is, waardoor je de foto kan vastpakken en door het acryl naar de foto kijkt. De achterkant is wit.

Dit product was snel geleverd, maar de afdrukkwaliteit is zeer matig. Vooral effen oppervlakken komen korrelig uit. Daarnaast heeft Fotogeschenk de foto na het uploaden verkleind tot 100 pixels/inch, waar ze zelf 300 pixels/inch adviseren, waardoor de foto minder scherp is.

Deze klacht heb ik ook bij Fotogeschenk neergelegd, maar in plaats van hierop te reageren herhalen ze steeds een standaard riedeltje dat het aan de aangeleverde foto ligt.

Al met al een leuk prulletje maar kwalitatief ondermaats, zowel het product als de service.

2024幎5月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス